aikuisten päivittäistä kaavaa suullinen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

Vahingossa yliannostus rautaa sisältäviä tuotteita on johtava syy kuolettava lapsille alle 6 vuotta. Pidä tuote poissa lasten ulottuvilta. Jos yliannostus tapahtuu, hakeudu välittömästi lääkäriin tai soita myrkytystietokeskukseen.

Tämä lääkitys on monivitamiini ja rauta tuotetta käytetään hoitamaan tai ehkäisemään vitamiinin puutos johtuu huonosta ruokavaliosta, tiettyihin sairauksiin tai raskauden aikana. Vitamiinit ja rauta ovat tärkeitä rakennuspalikoita kehon ja auttaa pitämään teitä terveenä.

Ottamaan lääkkeensä suun, yleensä kerran päivässä tai suunnattu. Seuraa kaikkiin suuntiin tuotteen pakkauksessa tai ottaa niin lääkärin ohjeiden. Älä ota enempää kuin suositeltu annos. Jos olet epävarma mitään tietoja, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Tämä lääkitys on paras ottaa tyhjään vatsaan 1 tunti ennen tai 2 tuntia aterian jälkeen. Ota täysi lasillinen vettä (8 unssia tai 240 millilitraa), ellei lääkäri ohjaa toisin. Jos vatsavaivoja ilmenee, voit ottaa tämän lääkitystä elintarvikkeiden kanssa. Vältä antasideja, maitotuotteita, teetä tai kahvia kuluessa 2 tuntia ennen tai jälkeen tätä lääkitystä, koska ne voivat pienentää sen tehokkuutta. Älä makuulle 10 minuutin kuluttua ottaen tämän lääkitystä. Kysy lääkäriltä tai apteekista lisätietoja juuri sinun tuotemerkin.

Jos käytät viivästyneen vapautumisen muodossa tai laajennettu versio kapselit, niellä niitä koko. Älä murskaa tai pureskele viiveellä vapauttavista tai laajennettu-release tuotteita. Se voi vapauttaa kaikki lääkkeen kerralla, mikä lisää haittavaikutusten riskiä ja vähentää imeytymistä. Älä myöskään jakaa laajennettu versio tablettien ellei heillä ole jakouurre ja lääkäriltä tai apteekista käskee tekemään niin. Swallow koko tai jakaa tabletin ilman murskaamalla tai pureskella.

Ottamaan lääkkeensä säännöllisesti, jotta saat eniten hyötyä siitä. Jotta muistaisit, ota se samaan aikaan joka päivä.

Ummetus, ripuli, tai vatsavaivoja saattaa esiintyä. Nämä vaikutukset ovat yleensä ohimeneviä ja saattavat kadota kuin kehon sopeutuu tätä lääkitystä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin välittömästi.

Iron voi aiheuttaa uloste muuttuu mustaksi, vaikutus, joka ei ole haitallista.

Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, muistaa, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos huomaat jonkin seuraavista oireista vakavan allergisen reaktion: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen tätä tuotetta, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allerginen jollekin sen ainesosaa; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita (esimerkiksi soija todettu joitakin merkkejä), joka voi aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Tämä lääkitystä ei pitäisi käyttää, jos sinulla on tiettyjä sairauksia. Ennen tätä lääkitystä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin, jos on: rautaylikuormituksen häiriö (esim hemochromatosis, hemosiderosis).

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: käyttö / alkoholin väärinkäyttöä, maksasairaus, vatsa / suolisto-ongelmia (esim haavauma, koliitti).

Jos merkki monivitamiini sisältää myös foolihappoa, muista kertoa lääkärille tai apteekkiin, jos on B12-vitamiinin puutos (anemia) ennen sitä. Foolihappo voi vaikuttaa tiettyjen laboratoriokokeiden B12 ilman hoitoon tämän anemia. Hoitamaton B12-vitamiinin puutos voi aiheuttaa vakavia hermo ongelmia (esim perifeerinen neuropatia). Kysy lääkäriltäsi tai apteekista lisätietoja.

Kerro lääkärille, jos olet raskaana ennen tätä lääkitystä.

Tämä lääkitys erittyy äidinmaitoon. Neuvotella lääkärin kanssa ennen rintojen -feeding.

Katso myös Kuinka käyttää osassa.

Lääkäriltä tai apteekista saattaa jo olla tietoisia mahdollisista lääkkeiden yhteisvaikutuksista ja voidaan seuranta sinua heille. Älä aloita, lopeta, tai muuttaa annostusta mitään lääkettä ennen tarkkailun niitä ensin.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekissa, ja nonprescription / herbal huumeita voi käyttää, erityisesti: kloramfenikoli, metyylidopa, muut vitamiini / ravintolisiä.

Tämä tuote voi vähentää imeytymistä muita lääkkeitä, kuten bisfosfonaatteja (esimerkiksi alendronaatti), levodopa, penisillamiini, kinoloniantibiootit (esimerkiksi siprofloksasiini, levofloksasiini), kilpirauhasen lääkkeet (esimerkiksi levotyroksiinin), ja Tetrasykliiniantibioottien (esimerkiksi doksisykliini, minosykliinille). Siksi erotella annoksia näitä lääkkeitä mahdollisimman irti annokset tätä tuotetta. Kysy lääkäriltä tai apteekista siitä, kuinka kauan sinun tulee odottaa annosten välillä ja apua löytää annostusohjelman joka toimii kaikkien lääkkeesi.

Jos merkki monivitamiini sisältää myös foolihappoa, muista kertoa lääkärille tai apteekkiin, jos tehdä tiettyjä anti takavarikkoa lääkkeiden (esim hydantoiineja kuten fenytoiini).

Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Siksi ennen tämän tuotteen, kerro lääkärille tai apteekkiin kaikista tuotteista käytät. Pidä lista kaikki lääkkeet mukaasi ja jakaa luettelon lääkärisi ja apteekista.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen. Yliannostuksen oireita voivat olla vatsakipu, pahoinvointi, oksentelu, ripuli.

Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, älä jakaa sen muiden kanssa.

Pidä kaikki säännölliset lääketieteelliset ja laboratorio nimitykset.

Jotkut merkit voivat myös sisältää ainesosia kuten docusate. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysyttävää ainesosat oman tuotemerkin.

Tämä tuote ei korvaa hyvää ruokavaliota. Muista, että se on parasta saada vitamiineja ja kivennäisaineita terveellisiä elintarvikkeita. Säilytetään tasapainoisen ruokavalion ja noudata ruokavalion suuntaviivoja lääkärin ohjeiden mukaan.

Jos käytät tämä tuote mukaisin välein ja annos jää väliin, ota se heti kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-86 astetta F (15-30 ° C) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.