Aikuisten pehmytkudossarkooman hoito

Pehmeä elimistön kudoksissa sisältävät lihakset, jänteet (bändejä kuitua, joka yhdistää lihaksia luut), rasva, verisuonten, imusuonten, hermoja, ja ympäröiviin kudoksiin nivelten. Aikuisten pehmytkudossarkoomien voi muodostaa lähes kaikkialla kehossa, mutta ovat yleisimpiä pään, niskan, kädet, jalat, vartalon, ja vatsa. Suurentaa Pehmytkudossarkooma muotoja pehmeissä kudoksissa kehon, kuten lihasten, jänteiden, rasva, verisuonten, imusuonten, hermoja, ja ympäröivässä kudoksessa nivelet.

On olemassa monenlaisia ​​pehmytkudossarkooman. Solut kunkin sarkooma näyttävät erilaisilta mikroskoopilla, joka perustuu tyypin pehmytkudoksen jossa syöpä alkoi.

Katso seuraavat tiivistelmät lisätietoja pehmytkudossarkoomien

Kaikki, mikä lisää riskiä saada tauti on nimeltään riskitekijä. Ottaa riskitekijä ei tarkoita, että te; saada syöpä, joilla ei ole riskitekijöitä ei tarkoita, että te; ei saa syövän. Keskustele lääkärin kanssa, jos epäilet voi olla vaarassa. Riskitekijöitä pehmytkudossarkooman kuuluvat seuraavat perinnöllisen sairauden

Muita riskitekijöitä pehmytkudossarkooman sisältävät seuraavat

Sarkooma voi näkyä kivuton kiinteä ihon alle, usein käden tai jalan. Sarkoomat, jotka alkavat vatsan saa aiheuttaa merkkejä tai oireita, kunnes he saavat hyvin suuri. Koska sarkooma kasvaa isompi ja painaa lähellä elimiä, hermojen, lihasten, tai verisuonia, merkkejä ja oireita voivat olla

Muut ehdot voivat aiheuttaa samanlaisia ​​oireita. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin näistä ongelmista.

Jos lääkärisi mielestä voi olla pehmytkudossarkooman, biopsia tehdään. Tyyppi biopsia perustuu koko kasvain ja jos se on kehossa. On olemassa kolmenlaisia ​​biopsia, joita voidaan käyttää

Näytteet otetaan primaarikasvaimen, imusolmukkeiden ja muita epäilyttäviä alueilla. Patologi näkemyksiä kudos mikroskoopilla etsiä syöpäsoluja ja; selvittää luokan kasvain. Arvosanan kasvain riippuu epänormaalit syöpäsoluissa katsoa mikroskoopilla ja kuinka nopeasti solut jakamalla. Korkeatasoinen kasvaimet yleensä kasvaa ja levitä nopeammin kuin huonolaatuisen kasvaimia.

Koska pehmytkudoksen sarkooma voi olla vaikea diagnosoida, potilaita pyytää, että kudosnäytteiden tarkastaa patologi perehtyneen diagnosoinnissa pehmytkudossarkooman.

Seuraavat testit voidaan tehdä kudos, joka poistettiin

Hoitovaihtoehdoista ja ennusteen (mahdollisuus tervehtyä) riippuu seuraavista

Prosessin avulla selvittää, onko syöpä on levinnyt pehmytkudoksen tai muille; ruumiinosat kutsutaan lavastus. Lavastus pehmytkudossarkooman perustuu myös luokan ja koko kasvain, onko pinnallinen (lähellä ihon pintaa) tai syvä, ja onko se on levinnyt imusolmukkeisiin tai muihin kehon osiin. Tiedot kerätty; lavastus prosessissa määritellään sairauden vaiheesta. On tärkeää tietää, vaiheessa, jotta voidaan suunnitella hoitoa.

Seuraavat testit ja; menettelyjä voidaan käyttää lavastus prosessi

Tulokset näistä testeistä tarkastellaan yhdessä tulosten kanssa; kasvaimen koepala selvittää vaiheessa pehmytkudossarkooman ennen hoitoa on annettu. Joskus kemoterapiaa tai sädehoitoa annetaan hoidon alussa ja sen jälkeen pehmytkudoksen sarkooma on järjestetään uudelleen.

Syöpä voi levitä kudoksen läpi, imusuoniston, ja veri

Kun syöpä leviää toiseen ruumiinosaan, sitä kutsutaan etäpesäkkeitä. Syöpäsolut irtautumaan jossa he alkoivat (ensisijainen kasvain) ja kulkea imusuoniston tai veren.

Etäpesäketuumorikudoksen on sama syöpätyyppi kuin primaarikasvaimen. Esimerkiksi, jos pehmytkudossarkooma leviää keuhkoihin, syöpäsolut keuhkoissa ovat todella pehmytkudossarkooma soluja. Tauti on metastasoitunut pehmytkudossarkooman, ei keuhkosyöpä.

Vaihe I on jaettu vaiheisiin IA ja IB

Vaihe II on jaettu vaiheisiin IIA ja IIB

III vaiheessa, kasvain on joko

Vaihe III syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin on edennyt vaiheeseen III.

IV vaiheessa, kasvain on kaikki vaikeusasteet, minkä kokoisia tahansa, ja on voinut levitä läheisiin imusolmukkeisiin. Syöpä on levinnyt kaukaisiin osiin kehon, kuten keuhkoihin.

Toistuva aikuisten pehmytkudoksen sarkooma on syöpä, joka on uusiutunut (palannut), kun se on käsitelty. Syöpä voi tulla takaisin samaan pehmytkudoksen tai muualla kehossa.

Erityyppiset hoitoja on saatavilla tai aikuisten pehmytkudossarkooman. Jotkut hoidot ovat vakio (tällä hetkellä käytössä hoitoon), ja jotkut testataan parhaillaan kliinisissä kokeissa. Hoidon kliininen tutkimus on tutkimukseen tarkoitus parantaa nykyisiin hoitoihin tai saada tietoa uusien hoitojen syöpäpotilaille. Kun kliiniset tutkimukset osoittavat, että uusi hoito on parempi kuin tavallinen hoito, uusi hoito voi tulla tavanomaista hoitoa. Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Leikkaus on yleisin hoitoon aikuisille pehmytkudossarkooman. Joidenkin pehmytkudoksen sarkoomat, poisto kasvaimen leikkaus voi olla ainoa koskevat ohjeet. Seuraavat kirurgiset toimenpiteet voidaan käyttää

Sädehoidon tai kemoterapian voidaan antaa ennen tai jälkeen leikkauksen poistaa kasvain. Kun annetaan ennen leikkausta, sädehoidon tai kemoterapian tekee kasvain pienempi ja vähentää kudos, joka on poistettava kirurgian aikana. Hoito annetaan ennen leikkausta kutsutaan neoadjuvant terapiassa. Kun otetaan huomioon leikkauksen jälkeen, sädehoidon tai kemoterapian tappaa kaikki jäljellä olevat syöpäsolut. Hoito annetaan leikkauksen jälkeen, pienentää riskiä, ​​että syöpä tulee takaisin, kutsutaan adjuvanttihoito.

Sädehoitoa on syövän hoidossa, joka käyttää runsaasti energiaa röntgenkuvat tai muita säteilyn tappaa syöpäsoluja tai pitää ne kasvavat. On olemassa kahdenlaisia ​​sädehoitoa

Intensiteetti-moduloitu sädehoitoa (IMRT) on eräänlainen 3-ulotteinen (3-D), sädehoitoa, joka käyttää tietokonetta tehdä kuvia koko ja muoto kasvain. Ohut säteiden säteilyn eri vahvuisia (vahvuudet) pyritään kasvaimen monipuolisesti. Tämäntyyppinen ulkoista sädehoitoa aiheuttaa vähemmän vahinkoa lähistöllä tervettä kudosta vähemmän todennäköisesti aiheuttaa suun kuivumista, vaikeuksia niellä, ja vahingoittaa ihoa.

Tapa, jolla sädehoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan. Ulkoista sädehoitoa ja sisäinen sädehoito voidaan käyttää hoitoon aikuisilla pehmytkudossarkooman.

Kemoterapia on syövän hoidossa, joka käyttää huumeita pysäyttää syöpäsolujen kasvun, joko tappamalla soluja tai pysäyttämällä ne jakamalla. Kun kemoterapia otetaan suun kautta tai pistoksena laskimoon tai lihakseen, huumeet tulevat verenkiertoon ja pääsee syöpäsoluja koko kehon (systeemistä kemoterapiaa). Tapa solunsalpaajahoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan.

Pehmytkudossarkooman

Tämä yhteenveto osassa kuvataan hoitoja, joita tutkitaan kliinisissä tutkimuksissa. Se ei voi mainita jokaista uutta hoitoa tutkitaan. Tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Kliiniset tutkimukset tutkivat tapoja parantaa vaikutusta kemoterapiaa kasvaimen soluihin, mukaan lukien seuraavat

Joillekin potilaille, osallistuu kliiniseen tutkimukseen voi olla paras hoito valinta. Kliiniset tutkimukset ovat osa syöpätutkimuksen prosessi. Kliiniset tutkimukset tehdään selvittää, jos uusia syövän hoidot ovat turvallisia ja tehokkaita tai parempi kuin tavallinen hoito.

Monet nykypäivän standardi syövän hoitomuotoja perustuvat aikaisempiin kliinisiin tutkimuksiin. Potilaat, jotka osallistuvat kliiniseen tutkimukseen voi saada tavanomaista hoitoa tai ensimmäisten joukossa saada uutta hoitoa.

Potilaat, jotka osallistuvat kliinisiin tutkimuksiin myös parantaa tapaa syöpä käsitellään tulevaisuudessa. Jopa silloin, kun kliiniset kokeet eivät johda uusien tehokkaiden hoitojen, ne usein vastaamaan tärkeisiin kysymyksiin ja auttaa liikkua tutkimusta eteenpäin.

Jotkut kliinisissä tutkimuksissa mukana vain potilaille, jotka eivät vielä ole saaneet hoitoa. Muut tutkimukset testi hoitoja potilaille, joiden syöpä ei mennyt paremmin. On myös kliinisissä kokeissa, että kokeillaan uusia keinoja lopettaa syövän uusiutumisen (tulossa takaisin) tai vähentää sivuvaikutuksia syövän hoitoon.

Kliiniset tutkimukset ovat meneillään eri puolilla maata. Katso hoitovaihtoehdot jaksossa, joka seuraa linkkejä nykyiseen hoidon kliinisissä tutkimuksissa. Nämä noudetut listaus kliinisissä tutkimuksissa.

Osa testeistä, jotka on suoritettu diagnosoida syöpä tai selvittää vaiheessa syöpä voidaan toistaa. Osa testeistä uusitaan, jotta nähdään, miten hyvin hoito tehoaa. Päätökset siitä edelleen, muuttaa tai lopettaa hoito voi perustua näiden testien tulokset.

Osa testeistä on jatkossakin tehtävä ajoittain hoidon jälkeen on päättynyt. Tulokset näistä testeistä voidaan näyttää, jos ehto on muuttunut tai jos syöpä on uusiutunut (palannut). Nämä testit ovat joskus kutsutaan seuranta-testien tai lääkärintarkastuksia.

Hoito vaiheen I pehmytkudossarkooman saattavat sisältää seuraavia

vaihe I aikuinen pehmytkudossarkooman. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito vaiheen II aikuisten pehmytkudossarkooman ja vaiheen III aikuisten pehmytkudossarkooman, joka ei ole levinnyt imusolmukkeisiin voi sisältää seuraavat

vaiheen II aikuinen pehmytkudossarkooman ja vaiheen III aikuisten pehmytkudossarkooman. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito vaiheen III aikuisen pehmytkudossarkooman joka on levinnyt imusolmukkeisiin (edistynyt) saattaa sisältää seuraavia

vaiheen III aikuinen pehmytkudossarkooman. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito vaihe IV aikuisten pehmytkudossarkoomaa saattavat sisältää seuraavia

vaihe IV aikuinen pehmytkudossarkooman. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito toistuva aikuisten pehmytkudossarkooman saattavat sisältää seuraavia

toistuva aikuisten pehmytkudossarkooman. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

pehmytkudossarkooman

Yleisiä syöpä tiedot ja muut resurssit National Cancer Institute, katso seuraava

Tämä syöpä tietojen tiivistelmä on ajankohtaista tietoa aikuisten pehmytkudossarkooman. Sen tarkoitus on tiedottaa ja auttaa potilaita, perheitä, ja huoltajille.

Adult Treatment toimituskunta.

Kliininen tutkimus on tutkimus vastata tieteellinen kysymys, kuten onko jokin hoito on parempi kuin toinen. Kokeilut perustuvat aiempiin tutkimuksiin ja mitä on opittu laboratoriossa. Jokainen tutkimus vastaa tiettyjä tieteellisiä kysymyksiä, jotta löydettäisiin uusia ja parempia tapoja auttaa syöpäpotilaita. Hoidon aikana kliinisissä tutkimuksissa kerätään tietoa vaikutuksista uuden käsittelyn ja kuinka hyvin se toimii. Jos kliininen tutkimus osoittaa, että uusi hoito on parempi kuin yksi tällä hetkellä käytössä, uusi hoito voi tulla “standardi.” Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Adult Treatment Editorial Board. Aikuisten pehmytkudossarkooman hoito. Bethesda, MD: / tyypit / pehmytkudoksen-sarkooma / potilas / aikuinen-pehmytkudoksen-hoito-. . [PMID: 26389216]