ak-Dilate oftalmisen

Nämä lääkkeet ovat saatavissa ainoastaan ​​lääkärin määräyksestä.

Käyttää Ak-Dilate

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Imeväisten ja pikkulasten ja lasten vaaleat hiukset tai siniset silmät voivat olla erityisen herkkiä vaikutuksille atropiini, homatropiini tai skopolamiini. Tämä saattaa lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia hoidon aikana. Lasten tulisi käyttää miedompaa tätä lääkettä.

Vanhukset ovat erityisen herkkiä vaikutuksille atropiini, homatropiini tai skopolamiini. Tämä saattaa lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia hoidon aikana.

Tutkimukset vaikutuksista raskauden aikana ei ole tehty joko ihmisille tai eläimille. Kuitenkin nämä lääkkeet voivat imeytyä elimistöön.

Nämä lääkkeet voivat imeytyä elimistöön. Atropiini erittyy maitoon hyvin pieninä määrinä ja voivat aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten nopea pulssi, kuume, tai kuiva iho, vauvojen imettävien äitien avulla oftalmisen atropiinia. Ei tiedetä, onko homatropiini- tai skopolamiini erittyy äidinmaitoon. Vaikka useimmat lääkkeet erittyvät äidinmaitoon pieninä määrinä, monet niistä voidaan käyttää turvallisesti imetyksen aikana. Äidit, jotka käyttävät jotakin näistä lääkkeistä ja jotka haluavat imettää, keskustele asiasta lääkärin kanssa.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla kohdella sinulle lääkityksen tässä luokassa tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Ennen Ak-Dilate

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät atropiini, homatropiini, ja skopolamiini. Se ei voi olla spesifinen Ak-Dilate. Lue huolellisesti.

Jos haluat käyttää oftalmisen liuoksen (silmätipat) muodossa lääkkeen

Jos haluat käyttää voiteen muodossa tätä lääkettä

Käytä tätä lääkettä vain ohjeiden mukaisesti. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus liikaa lääkettä imeytyy kehoon ja mahdollisuus sivuvaikutuksia. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun tätä lääkettä käytetään vauvoilla ja lapsilla, koska yliannostus on erittäin vaarallinen lapsilla.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen ja oman annosteluaikataulusi on

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kun tämä lääke silmäsi

Nämä vaikutukset saattavat jatkua useita päiviä lopettamisen jälkeen lääkkeen käyttämisen. Kuitenkin, tarkista lääkäriltä, ​​jos he pysyvät pidempään

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Oikea käyttö atropiini, homatropiini, ja skopolamiini

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Varotoimet Vaikka käyttäminen Ak-Dilate

Pupillin Dilation atropiini oftalmiseen, EpiPen, epinefriini, fenyyliefriini oftalmiset, skopolamiini oftalmiset, Adrenalin, tropikamidi oftalmiseen, Cyclogyl

Eye Kuivuus / punoitus fenyyliefriini oftalmiseen, Systane, Artificial Tears, oxymetazoline oftalmiset, Refresh, fluorometolonilla oftalmiset

Eye Punoitus / Kutina fenyyliefriini oftalmiseen, oxymetazoline oftalmiset, Naphcon-A, fluorometoloni oftalmiset, nafatsoliini oftalmiset, triprolidiini, Opcon-A, Visine-A

Ak-Dilate Side Effects

AK-Dilate (fenyyliefriini oftalmiset)