akaasia rigidula: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Acacia rigidula, Acaciopsis rigidula, Blackbrush, Blackbush, Chaparro Prieto, Vachellia rigidula.

Acacia rigidula on pensas, joka kasvaa Lounais ja West Texas sekä pohjoisissa osavaltioissa Meksikossa. Kemikaalit Acacia rigidula saattaa olla piristäviä vaikutuksia, minkä vuoksi sitä käytetään joissakin laihtuminen ja urheilullinen suorituskyky täydentää; Monet ravintolisiä, jotka luetellaan Acacia rigidula ainesosana on osoitettu sisältävän suuria määriä kemiallisia fenetyyliamiineihin. Vaikka fenetyyliamiinia löytyy Acacia rigidula lähtee luonnollisesti, määrät löytyy näitä lisiä on usein suurempi kuin voisi odottaa kasvinosiin yksin Lisäksi fenetyyliamiinin, monet täydentää listalle Acacia rigidula ainesosana on todettu sisältävän toisen listaamattomien ainetta nimeltä beeta-metyylifenetyyliamiinia (BMPEA). Tämä aine on stimulantti samanlainen amfetamiinin. Mutta toisin kuin fenetyyliamiinia, se ei luonnollisesti esiintyvän Acacia rigidula tai muita tunnettuja kasveja. Huhtikuussa 2015 Yhdysvaltain Food and Drug Administration (FDA) ilmoitti, että BMPEA ei täytä määritelmää ravinnon ainesosa. Sen vuoksi, sisältävät tuotteet BMPEA pidetään misbranded.

Acacia rigidula sisältää monia erilaisia ​​kemikaaleja, jotka ovat piristäviä vaikutuksia. Tämän vuoksi se on usein edistetään laihtuminen ja urheilullinen suorituskyky. Mutta monet tuotteet listalle Acacia rigidula ainesosana sisältää myös amfetamiinin kaltaisia ​​kemiallisia kutsutaan beeta-metyylifenetyyliamiinia (BMPEA).

Riittämätön Evidence fo; Painonpudotus; Urheilullinen suorituskyky; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate Acacia rigidula näihin käyttötarkoituksiin.

Ei ole tarpeeksi luotettavia tietoja tietää, jos Acacia rigidula on turvallista. On ollut useita raportoitu tapauksia lisääntynyt syke ja sydämentykytyksiä ihmisiin ottaen täydentää, jotka sisältävät Acacia rigidula ja muiden piristeiden ainesosia. On yksi raportoitu tapaus sydänpysähdys. Ei ole selvää, jos nämä haittavaikutukset johtuivat Acacia rigidula tai muiden piristeiden näissä tuotteissa; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja imetys -feeding: ei ole riittävästi luotettavaa tietoa turvallisuudesta ottaen Acacia rigidula jos olet raskaana tai imetät. Pysy turvallisella puolella ja välttää käyttöä; Korkea verenpaine: Jotkut kemikaalit Acacia rigidula on piristäviä vaikutuksia. Monet tuotteet, joissa luetellaan Acacia rigidula ainesosana on myös havaittu sisältävän kemiallisia kutsutaan beeta-metyylifenetyyliamiinia (BMPEA). BMPEA ja muita piristeitä voi nostaa verenpainetta ja sykettä. Teoriassa ottaen Acacia rigidula täydennykset voisi tehdä korkea verenpaine huonompi; Leikkaus: Jotkut kemikaalit Acacia rigidula on piristäviä vaikutuksia. Monet tuotteet, joissa luetellaan Acacia rigidula ainesosana on myös havaittu sisältävän kemiallisia kutsutaan beeta-metyylifenetyyliamiinia (BMPEA). BMPEA ja muita piristeitä voi nostaa verenpainetta ja sykettä. Teoriassa ottaen Acacia rigidula täydentää saattaa häiritä leikkaus lisäämällä verenpainetta ja sykettä. Lopeta Acacia rigidula täydennykset vähintään 2 viikkoa ennen leikkausta.

Tällä hetkellä meillä ei tietoa ACACIA RIGIDULA vuorovaikutukset

Sopiva annos Acacia rigidula riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveys, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan annosvalikoima Acacia rigidula (lapsilla / aikuisilla). Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

BMPEA ravintolisiä. FDA Q & A Ravintolisiä, 23. huhtikuuta 2015. Saatavilla osoitteessa: http://www.fda.gov/Food/DietarySupplements/QADietarySupplements/ucm443790.htm.

Camp BJ, Norvell MJ. Phenylethylamine alkaloideja native valikoima kasveja. Econ Bot 196; 20 (3): 274-8. http: //www.jstor/stable/4252754.

Clement BA, Goff CM, Forbes TDA. Myrkyllisiä amiineja ja alkaloidien akaasia rigidula. Phytochemistry 199; 49 (5): 1377-80. doi: 10,1016 / S0031-9422 (97) 01022-4.

Cohen PA, Bloszies C, Yee C, Gerona R. amfetamiinin isomeeri, jonka teho ja turvallisuus ihmisissä ei ole koskaan tutkittu, AY-methylphenylethylamine (BMPEA), löytyy useita ravintolisiä. Drug Test Anal 2015. [Epub ahead of print].

Pawar RS, Grundel E, Fardin-Kia AR, Rader JI. Määrittäminen valittujen biogeenisten amiineja Acacia rigidula kasvien materiaalit ja ravintolisiä käyttäen LC-MS / MS-menetelmiä. J Pharm Biomed Anal. 2014 Jan, 88: 457-66. doi: 10,1016 / j.jpba.2013.09.012. Epub 2013 5 lokakuu;

2015 Kielletyt List, International Standard, WADA, 2015 https: //wada-main-prod.s3.amazonaws/resources/files/wada-2015-prohibited-list-en.pdf. Accessed 22 huhtikuu 2015.

Venhuis B, Keizers P, van Riel A, de Kaste D. cocktail synteettisiä piristeiden löytyy ravintolisänä liittyy vakavia haittatapahtumia. Drug Test Anal. 2014 Ju; 6 (6): 578-81. doi: 10,1002 / dta.1664. Epub 2014 6 toukokuu.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus