akne lääkitys: tretinoiinia antibiootit, bentsoyyliperoksidi, ja lisää

Lääkkeet voivat auttaa hallitsemaan Severit; ja taajuus o; aknen puhkeamisen. Useita lääkkeitä on saatavilla; Hoitoasi riippuvat akne olet (näppylä, whiteheads, Mustapäiden, o; kystinen vaurioita). Nämä lääkkeet parantavat ACN; mukaan

Aknen hoidossa riippuu whethe; tulehdus tai bakteereja. Jotkut ACN; käsittää ainoastaan ​​punaisen kuhmut iholla ilman avohaavoja (comedonal akne); Ajankohtainen voiteet toimivat parhaiten tämän tyyppisen akne. Mutta jos bakteerit o; tulehdus on läsnä avohaavoja, suun kautta antibiootteja tai isotretinoiinia ma; toimivat paremmin.

Yleisimpiä lääkkeitä, että lääkärit meitä; hoitoon akne sisältää

Jos olet raskaana, keskustele t; lääkäriltä voitko käyttää antibiootteja akne. Som; antibiootit eivät ole turvallisia ottaa raskauden aikana.

Yli tim; bakteerit voivat tulla resistenteiksi antibiooteille, mikä tarkoittaa, että antibiootti; eivät enää tappavat tehokkaasti tai ohjaamalla bakteerit aiheuttavat th; akne. Tämä on calle; lääkeresistenssin. Kun tämä tapahtuu, eli eriytetään; antibiootti voidaan käyttää.

Irrottaminen ihon huokosiin ja pysäyttäminen niitä edestakaisin; saada kytketty öljyllä (tretinoiinia, jota myydään, Retin-A); Killing bakteerit (antibiootteja); Vähentäminen th; määrä rasvainen iho (isotretinoiini); Vaikutusten vähentämiseksi hormoni; tuottaa akne (tietyt pillereissä naisille).

Bentsoyyliperoksidi, kuten Brevoxyl o; Triaz; Salisyylihappo, kuten propa pH tai Stridex; Ajankohtaisia ​​ja suun kautta antibiootteja, kuten klindamysiini, doksisykliini, erythromyci; ja tetrasykliini; Ajankohtainen retinoidien lääkkeet, kuten tretinoi; (Retin-A), adapalene (Differin), ja tazarotene (Tazorac); Atselaiinihappo, kuten Azelex, joka on Topica; kerma; Isotretinoin, suullinen retinoidien; Pieniannoksinen ehkäisypillereitä että contai; estrogeenin (kuten Estrostep, Ortho Tri-Cyclen, o; Yaz), joka toimi hyvin maltillinen akne naisilla ja premenstrual leimahduksia; Androgeenien salpaajat, kuten spironolaktoni. Androge; salpaajat voivat olla käyttökelpoisia aknen hoidossa. Nämä lääkkeet vähentävät määrää o; tali (öljy) teki oman huokosiin.