aknen hoitoon (bentsoyyliperoksidi) ajankohtainen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

YLEISNIMI (S): bentsoyyliperoksidin

Tämä lääkitystä käytetään käsitellä lievä tai kohtalainen akne. Sitä voidaan käyttää yhdessä muiden akne hoitoja. Kun iholle, bentsoyyliperoksidi toimii vähentämällä akne -causing bakteerien ja aiheuttaa ihon kuivua ja kuorta.

Tarkistaa ainesosat etiketissä, vaikka olet käyttänyt tuotteen ennen. Valmistaja on saattanut muuttua ainesosia. Myös tuotteita, joilla on samanlaiset nimet saattavat sisältää erilaisia ​​ainesosia tarkoitettu eri tarkoituksiin. Kun väärä tuote voi vahingoittaa sinua.

Lue pakkausseloste jos saatavissa apteekista ennen kuin aloitat tämän tuotteen joka kerta saat täyttö. Jos sinulla on kysymyksiä, käänny lääkärin tai apteekin puoleen.

Ennen tätä tuotetta ensimmäistä kertaa, tarkista, jos olet allerginen sille. Voit tarkistaa, laita pieni määrä yksi tai kaksi pieniä alueita akne kolme päivää. Jos saat allergisen reaktion, lopeta tuotteen ja saada lääketieteellistä apua heti (ks oireita allergisen reaktion Side Effects jakso). Jos sinulla ei ole allerginen reaktio, voit käyttää tuotetta.

On monia bentsoyyliperoksidi tuotteita. Monet voi ostaa ilman reseptiä. Jotkin tuotteet (kuten puhdistusaineiden, vaahto tai voiteet) saattavat vaatia reseptiä. Kysy lääkäriltä tai apteekista valintaan tuotteen, joka sopii sinulle parhaiten. Jos olet käyttäen over-the-counter tuote itsehoitoon, lue kaikki ohjeet tuotteen pakkauksessa ennen tätä lääkitystä. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteys apteekkiin. Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, käytä sitä ohjeiden mukaan.

Jotkut tuotteet vaativat ravistamalla ennen käyttöä. Tarkista tuotepakkauksen näkyykö muodossa lääkitseminen on ravistettava.

Levitä bentsoyyliperoksidin alueille ihoa vaikuttaa akne. Vältä tätä lääkitystä silmiin, sieraimiin tai suuhun tai alueita, joilla iho on rikkoutunut, koska se voi aiheuttaa ärsytystä. Jos näin tapahtuu, huuhtele alue runsaalla vedellä. Bentsoyyliperoksidi voi vaalentaa hiusten tai kankaita. Käytä huolellisesti ja välttää kosketusta hiukset, vaatteet, ja kalusteet.

Jos käytät puhdistusaineita, jotka sisältävät bentsoyyliperoksidi, märkä teennäinen. Varovasti hieroa puhdistusaineet ihoon 10-20 sekuntia. Työ täydeksi vaahdota ja huuhtele huolellisesti ja taputtele kuivaksi. Jos liikaa kuivaus tapahtuu, ehkä huuhdella puhdistusaineet pois ennemmin tai käyttää sitä harvemmin. Kysy lääkäriltä tai apteekista lisätietoja.

Jos käytät nestemäistä pestä, puhdistus pad tai puhdistusaineet baari, käyttää sen sijaan saippuaa kerran tai kahdesti päivässä. Kastele iho ennen hakemista varovasti työskennellä jopa vaahdossa 10 20 sekuntia, ja huuhtele huolellisesti. Älä hankaa ihoa.

Jos käytät partavaahtoa, ensimmäinen märkä alue on ajeltu. Levitä pieni määrä lääkettä, varovasti hieroa alueelle, ja sitten ajella.

Jos käytät kermaa, vaahto, kosteusemulsio, tai geeliä, soveltaa sitä teennäinen ohjeiden mukaan, tavallisesti kerran tai kahdesti päivässä. Ennen kuin jokaisen annoksen, varovasti pese ihoalue miedolla puhdistusaineella, taputtele kuivaksi. Levitä pieni määrä lääkettä teennäinen ja hiero kevyesti. Jotkut tuotteet saattavat vaatia huuhteluun pois, kun hakemus tietyn ajan. Tarkista tuotepakkauksen näkyykö muodossa lääkitseminen on huuhdella pois.

Jos käytät lääkkeitä tyynyjä tai sieniä, pese iho miedolla puhdistusaineella, taputtele kuivaksi. Pyyhi tyyny tai sienellä kevyesti iholle soveltaa lääkitystä, tavallisesti kerran tai kahdesti päivässä iholle ohjeiden mukaan.

Annostus perustuu sairaudestasi ja hoitovaste. Paraneminen akne on yleensä nähty jälkeen 3 viikon käytön, ja suurin hyöty 8-12 viikon käytön. Älä nostaa annosta tai käytä tätä lääkettä useammin tai pidempään kuin suunnattu. Tilasi ei paranna yhtään nopeammin, ja haittavaikutusten riski kasvaa.

Jos tila jatkuu tai pahenee, tai jos epäilet olla vakava lääketieteellinen ongelma, hakeudu heti.

Ihoreaktiot kuten kuorinta, kutinaa, ärsytystä, ja punoitusta iho saattaa ilmetä etenkin hoidon aloittamista. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, kerro lääkärille tai apteekkiin välittömästi. Saatat joutua hakemaan pienempiä määriä lääkettä tai käyttää sitä harvemmin. Keskustele lääkärin tai apteekin lisätietoja.

Jos lääkäri on ohjannut teitä käyttämään tätä lääkitystä, muista, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeudu heti, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen bentsoyyliperoksidi, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allergic i; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita (kuten hajusteita), joka voi aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria.

Tämä lääkitys saattaa tehdä herkkä auringolle. Vältä pitkäaikaista altistumista auringolle, rusketussuihkukaapit, ja sunlamps. Käytä aurinkovoidetta ja suojavaatteita kun ulkona.

Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Ei tiedetä, onko tämä lääke äidinmaitoon. Neuvotella lääkärin kanssa ennen rintojen -feeding.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset saattavat muuttua miten lääkitys toimii tai lisätä riskiä vakavia sivuvaikutuksia. Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Pitää luetteloa kaikista tuotteista käytät (myös reseptiä / nonprescription huumeiden ja kasviperäisiä tuotteita) ja jaa se lääkäriltä ja apteekista. Älä aloita, lopeta tai muuta annosta mitään lääkkeitä ilman lääkärin hyväksyntää.

Tuote, joka voi olla yhteisvaikutuksia tätä lääkettä on: dapsoni käytetään iholla.

Tämä lääke voi olla haitallista nieltynä. Jos nielemisvaikeuksia tai yliannostuksen epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen.

Pidä kaikki säännölliset lääketieteelliset ja laboratorio nimitykset.

Jos käytät tuotetta säännöllisen aikataulun ja menetä annos, käyttää sitä heti, kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta. Katso varastointi tiedot tulostetaan paketin tarkka lämpötila-alueella. Jos sinulla on kysyttävää varastointi, kysy apteekista. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.