akorns antioksidantit suullinen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

Jos merkki monivitamiini sisältää rautaa, on tärkeää pitää tämä tuote poissa lasten ulottuvilta. Vahingossa yliannostus rautaa sisältäviä tuotteita on johtava syy kuolettava lapsille alle 6 vuotta. Jos yliannostus tapahtuu, hakeudu välittömästi lääkäriin tai soita myrkytystietokeskukseen.

Tämä lääkitys on monivitamiini tuote käyttää hoitamaan tai ehkäisemään vitamiinin puutos johtuu huonosta ruokavaliosta, tiettyihin sairauksiin tai raskauden aikana. Vitamiinit ovat tärkeitä rakennuspalikoita kehon ja auttaa pitämään teitä terveenä.

Ottamaan lääkkeensä suun, yleensä kerran päivässä tai suunnattu. Seuraa kaikkiin suuntiin tuotteen pakkauksessa tai ottaa niin lääkärin ohjeiden. Älä ota enempää kuin suositeltu annos. Jos olet epävarma mitään tietoja, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Ottamaan lääkkeensä säännöllisesti, jotta saat eniten hyötyä siitä. Jotta muistaisit, ota se samaan aikaan joka päivä.

Ummetus, ripuli, tai vatsavaivoja saattaa esiintyä. Nämä vaikutukset ovat yleensä ohimeneviä ja saattavat kadota kuin kehon sopeutuu tätä lääkitystä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin välittömästi.

Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, muistaa, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos huomaat jonkin seuraavista oireista vakavan allergisen reaktion: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen tätä tuotetta, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allerginen jollekin sen ainesosaa; tai soija / maapähkinä todettu joitakin tuotemerkin; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: käyttö / alkoholin väärinkäyttöä, maksasairaus, vatsa / suolisto-ongelmia (esim haavauma, koliitti).

Jos merkki monivitamiini sisältää myös foolihappoa, muista kertoa lääkärille tai apteekkiin, jos on B12-vitamiinin puutos (anemia) ennen sitä. Foolihappo voi vaikuttaa tiettyjen laboratoriokokeiden B12 ilman hoitoon tämän anemia. Hoitamaton B12-vitamiinin puutos voi aiheuttaa vakavia hermo ongelmia (esim perifeerinen neuropatia). Kysy lääkäriltäsi tai apteekista lisätietoja.

Kerro lääkärille, jos olet raskaana ennen tätä lääkitystä.

Tämä lääkitys erittyy äidinmaitoon. Neuvotella lääkärin kanssa ennen rintojen -feeding.

Lääkäriltä tai apteekista saattaa jo olla tietoisia mahdollisista lääkkeiden yhteisvaikutuksista ja voidaan seuranta sinua heille. Älä aloita, lopeta, tai muuttaa annostusta mitään lääkettä ennen tarkkailun niitä ensin.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekissa, ja nonprescription / herbal huumeita voi käyttää, erityisesti: muu vitamiini / ravintolisiä.

Jos merkki monivitamiini sisältää myös rautaa, välttää ottamasta tätä tuotetta samaan aikaan kuin antasideja, bisfosfonaatit (esimerkiksi alendronaatti), levodopa, kilpirauhasen lääkkeet (esimerkiksi levotyroksiinin), tai jotkut antibiootit (esim tetrasykliinien, kinolonit, siprofloksasiinin). Kysy lääkäriltä tai apteekista siitä, kuinka kauan sinun tulee odottaa annosten välillä ja apua löytää annostusohjelman joka toimii kaikkien lääkkeesi.

Jos merkki monivitamiini sisältää myös foolihappoa, muista kertoa lääkärille tai apteekkiin, jos tehdä tiettyjä anti takavarikkoa lääkkeiden (esim hydantoiineja kuten fenytoiini).

Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Siksi ennen tämän tuotteen, kerro lääkärille tai apteekkiin kaikista tuotteista käytät. Pidä lista kaikki lääkkeet mukaasi ja jakaa luettelon lääkärisi ja apteekista.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen. Yliannostuksen oireita voivat olla vatsakipu, pahoinvointi, oksentelu, ripuli.

Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, älä jakaa sen muiden kanssa.

Pidä kaikki säännölliset lääketieteelliset ja laboratorio nimitykset.

Jotkut merkit voivat myös sisältää ainesosia kuten docusate. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysyttävää ainesosat oman tuotemerkin.

Tämä tuote ei korvaa hyvää ruokavaliota. Muista, että se on parasta saada vitamiineja terveellisiä elintarvikkeita. Säilytetään tasapainoisen ruokavalion ja noudata ruokavalion suuntaviivoja lääkärin ohjeiden mukaan.

Jos käytät tämä tuote mukaisin välein ja annos jää väliin, ota se heti kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-86 astetta F (15-30 ° C) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.