akrivas–pseudoefedriinin suun: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

Yhteinen tuotemerkki (S)

YLEISNIMI (S): PSEUDOEFEDRIINIA HCL / akrivastiini

Tämä yhdistelmä lääkitystä käytetään tilapäisesti lievittää oireita aiheuttanut flunssan, flunssa, allergiat, tai muut hengitys sairaudet (kuten tulehdus, keuhkoputkentulehdus). Antihistamiinit lievittää vetiset silmät, kutina / nenän / kurkun, vuotava nenä, ja aivastelu. Decongestants auttaa lievittämään nenän tukkoisuus ja korva ruuhkia oireita.

Jos olet itse hoitoon tällä lääkkeellä, lue pakkauksen ohjeen olla varma, että se on oikea sinulle, ennen kuin aloitat tämän tuotteen. Jotkut tuotteet ovat samanlaisia ​​tuotenimiä, mutta eri aktiivisia ainesosia eri käyttötarkoituksiin. Kun väärä tuote voi vahingoittaa sinua. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää tuotteesta tai sen käyttöä.

Yskä -ja-kylmä tuotteita ole osoitettu olevan turvallinen tai tehokas Alle 6 vuotta. Älä siis käytä tätä tuotetta hoitoon kylmä oireita alle 6-vuotta, ellei nimenomaan ohjannut lääkäri. Jotkut tuotteet (kuten jotkut pitkävaikutteinen tabletit / kapselit) ei suositella käytettäväksi alle 12 vuotta. Kysy lääkäriltä tai apteekista lisätietoja käyttämällä tuotetta turvallisesti. Älä käytä tätä tuotetta tehdä lapsen unelias.

Nämä tuotteet eivät paranna tai lyhentää flunssan ja voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia. Pienentää riskiä vakavia sivuvaikutuksia, noudata huolellisesti kaikki annostus suuntiin. Älä anna muiden yskä -ja-kylmä lääkkeitä, jotka voivat sisältää samoja tai samankaltaisia ​​ainesosia (ks myös lääkkeiden kanssa jakso). Pyydä lääkärin tai apteekkiin muita tapoja lievittää yskää ja kylmä oireita (kuten juo tarpeeksi nesteitä, käyttäen ilmankostutin tai suolaliuosta nenä tippaa / suihke).

Ottamaan lääkkeensä suun kautta lääkärin ohjeiden mukaan. Jos olet itse hoitoon, noudata tarkasti tuotteen pakkauksessa. Jos olet epävarma mitään tietoja, käänny lääkärin tai apteekin puoleen.

Tämä lääkitys voidaan ottaa ruoan kanssa, jos vatsavaivoja ilmenee. Juoda runsaasti nestettä, ellei toisin lääkäri.

Jos käytät nestemäistä muotoa tätä lääkitystä, huolellisesti mitata annos käyttämällä erityistä mittauslaitteella / lusikka. Älä käytä kotitalouksien lusikalla, koska et voi saada oikea annos. Jos nestemäisessä muodossa on jousitus, ravista pulloa hyvin ennen jokaista annosta.

Älä murskaa tai pureskele laajennettu versio tabletteja tai kapseleita. Se voi vapauttaa kaikki lääkkeen kerralla, mikä lisää haittavaikutusten riskiä. Älä myöskään jakaa laajennettu versio tablettien ellei heillä ole jakouurre ja lääkäriltä tai apteekista käskee tekemään niin. Swallow koko tai jakaa tabletin ilman murskaamalla tai pureskella.

Jos käytössä on purutabletti, pureskella jokainen tabletti huolellisesti ennen nielemistä.

Jos tuotteen käytössä tehty liueta suussa (tabletit / nauhat), kuivaa kädet ennen käsittelyä lääkityksen. Laita jokaisen annoksen kielen ja anna liueta täysin, sitten niellä sitä sylkeä tai vedellä.

Annostus perustuu tuotteen olet ottaen ja ikä, sairaus, ja hoitovasteen mukaan. Älä nostaa annosta tai ottamaan lääkkeensä useammin kuin suunnattu ilman lääkärin hyväksyntää. Virheellinen käyttö (väärinkäyttö) lääkitseminen voi aiheuttaa vakavaa haittaa (kuten hallusinaatiot, kouristelu kuolema).

Jos lääkäri ohjaa sinut ottamaan lääkkeensä päivittäin, vie se säännöllisesti saada eniten hyötyä siitä. Jotta muistaisit, ota se samaan aikaan (t) joka päivä.

Kerro lääkärille, jos ehto jatkuu yli 1 viikko, jos se pahenee tai jos se ilmenee kuume, ihottuma, tai jatkuvaa päänsärkyä. Nämä voivat olla oireita vakava lääketieteellinen ongelma, ja on tarkistettava lääkäri.

Uneliaisuus, huimaus, suun kuivuminen / nenän / kurkun, päänsärky, vatsavaivat, ummetus, tai univaikeuksia voi esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, kerro lääkärille tai apteekkiin välittömästi.

Jos lääkäri on ohjannut teitä käyttää tätä tuotetta, muista, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tuotetta ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä epätodennäköistä mutta vakavia sivuvaikutuksia ilmenee: henkinen / mielialan muutokset (kuten sekavuus, hallusinaatiot), korvien soiminen, Virtsaamisvaikeuksia, näköhäiriöt (kuten näön / kahtena näkeminen).

Hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos jokin näistä harvinaisista, mutta hyvin vakavia sivuvaikutuksia ilmenee: nopea / epäsäännöllinen syke, takavarikkoa.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen tätä tuotetta, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allerginen jollekin sen ainesosaa; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: hengitysvaikeudet (kuten astma, keuhkolaajentuma), diabetes, glaukooma, sydänongelmia, korkea verenpaine, munuaissairaus, maksasairaus, kouristukset, vatsa / suolisto-ongelmia (kuten haavaumat, tukos), kilpirauhasen liikatoimintaa (hypertyreoosi), virtsaamisvaikeudet (esim johtuen laajentuneen eturauhasen).

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään toimintaa, joka edellyttää tarkkaavaisuutta, kunnes olet varma, että voit tehdä näitä tehtäviä turvallisesti. Rajoittaa alkoholijuomia.

Nestemäiset tuotteet, purutabletit tai liukenevia tabletteja / nauhat voivat sisältää sokeria tai aspartaamia. Nestemäiset tuotteet voivat myös sisältää alkoholia. On noudatettava varovaisuutta, jos sinulla on diabetes, alkoholiriippuvuus, maksasairaus, fenyyliketonuria (PKU) tai muu sairaus, joka vaatii sinua rajoittaa / välttää näitä aineita omassa ruokavaliossa. Kysy lääkäriltä tai apteekista käytät tätä tuotetta turvallisesti.

Ennen ottaa kirurgian, kerro lääkärille tai hammaslääkärille kaikista tuotteista käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription lääkkeet, ja rohdosvalmisteita).

Lapset saattavat olla herkempiä sivuvaikutuksia tämän tuotteen, erityisesti heräte ja levottomuus.

Vanhemmat ihmiset saattavat olla herkempiä sivuvaikutuksia tämän tuotteen, etenkin huimaus, uneliaisuus, sekavuus, ummetus, nopea / epäsäännöllinen syke, univaikeudet, tai virtsaaminen ongelmia. Huimaus, uneliaisuus, univaikeudet, ja sekavuutta voi lisätä riskiä putoamisen.

Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Tämä lääkitys saattaa kulkeutua äidinmaitoon ja vaikuttaa imettävä lapselle ei tunneta. Keskustele lääkärisi kanssa ennen imetyksen.

Vaikutukset joidenkin lääkkeiden voi muuttua, jos otat muita lääkkeitä tai kasviperäisiä tuotteita samaan aikaan. Tämä voi lisätä riskiä vakavia haittavaikutuksia tai saattavat aiheuttaa lääkitys ei toimi oikein. Nämä lääkeyhteisvaikutukset ovat mahdollisia, mutta eivät aina tapahdu. Lääkäri tai apteekista voi usein estää tai hallita vuorovaikutuksia muuttamalla miten käytät lääkkeitä tai tarkkaa seurantaa.

Auttaa lääkäriltä ja apteekista antaa sinulle parasta hoitoa, muista kertoa lääkärille ja apteekkiin tuotteista käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription lääkkeet, ja rohdosvalmisteita) ennen hoidon aloittamista tästä tuotteesta. Vaikka tätä tuotetta, älä aloita, lopeta, tai muuttaa annostusta muita lääkkeitä käytät ilman yhteyttä lääkärin hyväksyntää.

Jotkin tuotteet, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kuuluvat: antihistamiinit iholle (esimerkiksi difenhydramiini kerma, voide, spray), verenpaine lääkkeet (erityisesti reserpiini, guanetidiini metyylidopa, beetasalpaajat kuten atenololi, tai kalsiuminestäjät kuten nifedipiini ).

MAO-estäjät tällä lääkkeellä voi aiheuttaa vakavia (mahdollisesti vakava) lääkeinteraktion. Vältä MAO-estäjät (isokarboksatsidi, linetsolidi, metyleenisininen, moklobemidi, feneltsiini prokarbatsiinia, rasagiliini, selegiliini, tranyylisypromiini) hoidon aikana tätä lääkitystä. Useimmat MAO-estäjät pitäisi myöskään oteta kaksi viikkoa ennen hoidon tällä lääkkeellä. Kysy lääkäriltä milloin aloittaa tai lopettaa tämän lääkitystä.

Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos käytät muita tuotteita, jotka aiheuttavat uneliaisuutta lukien alkoholi, antihistamiinit (kuten setiritsiini, difenhydramiini), lääkkeitä unta tai ahdistuksen (esimerkiksi alpratsolaami, diatsepaami, tsolpideemi), lihasrelaksantit, ja huume kipulääkkeiden (kuten kuten kodeiini).

Tarkista tarrat kaikki lääkkeet (kuten yskä-ja-kylmä tuotteet, ruokavalio tuet), koska ne saattavat sisältää ainesosia, jotka voivat vaikuttaa verenpaineeseen tai aiheuttaa uneliaisuutta. Kysy apteekista noin käyttämällä näitä tuotteita turvallisesti.

Tämä lääkitys saattaa häiritä tiettyjä lääketieteellisiä / laboratoriokokeisiin (myös aivojen Parkinsonin taudin), joka voi aiheuttaa vääriä testituloksia. Varmista laboratorion henkilökunta ja kaikki lääkärit tietävät käytät tätä lääkettä.

Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Pitää luetteloa kaikista tuotteista käytät. Jaa tämä lista lääkäriltä ja apteekista vähentää riskiä vakavia lääkitys ongelmia.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen. Yliannostuksen oireita voivat olla: sydämen rytmihäiriöitä, aistiharhoja, pyörtyminen, kouristukset.

Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, älä jakaa sen muiden kanssa.

Pidä kaikki säännölliset lääketieteelliset ja laboratorio nimitykset.

Älä ota tätä tuotetta useita päiviä ennen Allergiatestaus koska testituloksia voidaan vaikuttaa.

Jos käytät tuotetta säännöllisen aikataulun ja menetä annos, ota se heti kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Eivät jäädy nestemäisiä muotoja tätä lääkitystä. Erimerkkisiä lääkitseminen on erilaiset varastoinnin tarpeisiin. Tarkista tuotteen pakkauksen ohjeet tallentaa tuotemerkin, tai kysy apteekista. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.