aktiivinen ob suullinen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

Vahingossa yliannostus rautaa sisältäviä tuotteita on johtava syy kuolettava lapsille alle 6 vuotta. Pidä tuote poissa lasten ulottuvilta. Jos yliannostus tapahtuu, hakeudu välittömästi lääkäriin tai soita myrkytystietokeskukseen.

Tämä lääkitys on monivitamiini, mineraali, ja rasvahappotuotteen käyttää hoitamaan tai ehkäisemään vitamiinin puutos ennen, aikana ja jälkeen raskauden. Vitamiineja, kivennäisaineita, ja rasvahapot ovat tärkeitä rakennuspalikoita kehon ja auttaa pitämään teitä terveenä.

Tämä yhdistelmä Tuote sisältää myös rautaa ja foolihappoa. Hedelmällisessä iässä olevien naisten tulisi säilyttää riittävä foolihapon joko ruokavalion tai täydentää estää lapsen selkäytimen vikoja sikiöön.

Ottamaan lääkkeensä suun, yleensä kerran tai kahdesti päivässä tai lääkärin ohjeen mukaan. Seuraa kaikkiin suuntiin tuotteen pakkauksessa tai ottaa niin lääkärin ohjeiden. Jos käytät jauheeksi tätä lääkitystä, sekoitetaan veteen ohjeiden mukaisesti ja ennen nielemistä. Jos käytät suolessa vapauttavan muodon tämän lääkitystä, älä murskaa tai pureskella. Se voi vapauttaa kaikki lääkkeen kerralla, mikä lisää haittavaikutusten riskiä. Jos käytät pureskeltavassa muodossa tämän lääkityksen, pureskella perusteellisesti ja sitten niellä.

Tämä lääkitys on paras ottaa tyhjään vatsaan 1 tunti ennen tai 2 tuntia aterian jälkeen. Ota täysi lasillinen vettä (8 unssia tai 240 millilitraa), ellei lääkäri ohjaa toisin. Jos vatsavaivoja ilmenee, voit ottaa tämän lääkitystä elintarvikkeiden kanssa. Vältä antasideja, maitotuotteita, teetä tai kahvia kuluessa 2 tuntia ennen tai jälkeen tätä lääkitystä, koska ne vähentävät sen tehokkuutta. Älä makuulle 10 minuutin kuluttua ottaen tämän lääkitystä. Kysy lääkäriltä tai apteekista lisätietoja juuri sinun tuotemerkin.

Ottamaan lääkkeensä säännöllisesti, jotta saat eniten hyötyä siitä. Jotta muistaisit, ota se samaan aikaan joka päivä.

Ummetus, ripuli, tai vatsavaivoja saattaa esiintyä. Nämä vaikutukset ovat yleensä ohimeneviä ja saattavat kadota kuin kehon sopeutuu tätä lääkitystä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin välittömästi.

Iron voi aiheuttaa uloste muuttuu mustaksi, vaikutus, joka ei ole haitallista.

Muista, että lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, koska hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä epätodennäköistä mutta vakavia sivuvaikutuksia ilmenee: helposti verenvuotoja / mustelmia.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos huomaat jonkin seuraavista oireista vakavan allergisen reaktion: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen tätä tuotetta, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allerginen jollekin sen ainesosaa; tai kalastaa tai soijaa / maapähkinä todettu joitakin tuotemerkin; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Tämä lääkitystä ei pitäisi käyttää, jos sinulla on tiettyjä sairauksia. Ennen tätä lääkitystä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin, jos on: rautaylikuormituksen häiriö (esim hemochromatosis, hemosiderosis).

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: käyttö / alkoholin väärinkäyttöä, maksasairaus, vatsa / suolisto-ongelmia (esim haavauma, koliitti), B12-vitamiinin puutos (anemia), verenvuotohäiriö.

Tämä lääkitys on turvallista ottaa raskauden mukaisessa käytössä.

Tämä lääkitys erittyy äidinmaitoon. Neuvotella lääkärin kanssa ennen rintojen -feeding.

Katso myös Kuinka käyttää osassa.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset saattavat muuttua miten lääkitys toimii tai lisätä riskiä vakavia sivuvaikutuksia. Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Pitää luetteloa kaikista tuotteista käytät (myös reseptiä / nonprescription huumeiden ja kasviperäisiä tuotteita) ja jaa se lääkäriltä ja apteekista. Älä aloita, lopeta tai muuta annosta mitään lääkkeitä ilman lääkärin hyväksyntää.

Jotkin tuotteet, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa tämän lääkityksen ovat: kloramfenikoli, tietyt anti takavarikkoa lääkkeiden (esim fenytoiini), metyylidopa, muut vitamiini / ravintolisiä.

Tämä tuote voi vähentää imeytymistä muita lääkkeitä, kuten bisfosfonaatteja (esim alendronaatti), levodopa, penisillamiini, kinoloniantibiootit (esim siprofloksasiini, levofloksasiini), kilpirauhasen lääkkeet (esim levotyroksiini), ja Tetrasykliiniantibioottien (esim doksisykliini, minosykliinille) . Siksi erotella annoksia näitä lääkkeitä mahdollisimman irti annokset tätä tuotetta. Kysy lääkäriltä tai apteekista siitä, kuinka kauan sinun tulee odottaa annosten välillä ja apua löytää annostusohjelman joka toimii kaikkien lääkkeesi.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen. Yliannostuksen oireita voivat olla vatsakipu, pahoinvointi, oksentelu, ripuli.

Älä jaa tätä lääkitystä muiden kanssa.

Laboratorio ja / tai lääketieteelliset tutkimukset (esim täydellinen verenkuva, B12-vitamiinin tasot) voidaan suorittaa ajoittain seurata edistymistä tai tarkistaa sivuvaikutuksia. Kuulla lääkäriltäsi lisätietoja.

Jotkut merkit synnytystä vitamiineja sisältävät myös ainesosia kuten kalsiumia, sinkkiä, jodia, tai docusate. Yhteys lääkäriin tai apteekkiin, jos on kysyttävää ainesosat oman tuotemerkin.

Tämä tuote ei korvaa hyvää ruokavaliota. Muista, että se on parasta saada vitamiineja ja kivennäisaineita terveellisiä elintarvikkeita. Säilyttämään hyvin tasapainoinen ruokavalio ja noudata ruokavalion suuntaviivoja lääkärin ohjeiden mukaan.

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-86 astetta F (15-30 ° C) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.