akuutti kylmä kaava suun: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

YLEISNIMI (S): dekstrometorfaania / PSEUDOEFEDRIINIA / Parasetamoli / CHLORPHENIR

Yksi ainesosa tuote on parasetamoli. Liian paljon parasetamoli voi aiheuttaa vakavia (mahdollisesti kuolemaan johtavia) maksasairaus. Aikuiset eivät saisi kestää yli 4000 milligrammaa (4 grammaa) parasetamolia päivässä. Ihmiset, joilla on maksan vajaatoiminta ja lasten tulisi ottaa vähemmän parasetamoli. Kysy lääkäriltä tai apteekista kuinka paljon parasetamoli on turvallista ottaa.

Älä käytä muita lääkkeitä, jotka sisältävät parasetamolia kysymättä lääkäriltä tai apteekista ensin. Parasetamoli on monissa nonprescription ja reseptilääkkeet (kuten kipu / kuume huumeet tai yskää -ja-kylmä tuotteet). Tarkista tarrat kaikki lääkkeet nähdä, jos ne sisältävät parasetamolia, ja kysy apteekista, jos olet epävarma.

Hanki lääkärin apua heti, jos otat liikaa parasetamoli (yliannostus), vaikka olosi hyvin. Yliannostus oireita voivat olla pahoinvointi, oksentelu, ruokahaluttomuus, hikoilu, vatsan / vatsakipu, äärimmäinen väsymys, keltaisuus silmien / ihon ja tumma virtsa.

Päivittäinen alkoholin käyttö, varsinkin yhdistettynä parasetamoli saattaa vahingoittaa maksaa. Vältä alkoholia.

Tämä yhdistelmä lääkitystä käytetään väliaikaisesti hoitoon aiheuttamia oireita flunssan, flunssa, allergiat, tai muut hengitys sairaudet (kuten tulehdus, keuhkoputkentulehdus). Dekstrometorfaania on yskänlääke, joka vaikuttaa tietty osa aivoista, vähentää halu yskä. Decongestants lievittää nenän tukkoisuus ja korva ruuhkia oireita. Parasetamoli (APAP) on ei- aspiriini kipulääkettä ja kuumetta vähennysventtiilillä. Antihistamiinit lievittää vetiset silmät, kutina / nenän / kurkun, vuotava nenä, ja aivastelu.

Tämä lääkitys ei yleensä käytetä jatkuvaan yskää tupakoinnin, astma tai muita pitkäaikaisia ​​hengitysvaikeuksia (esim emfyseema) tai yskää paljon limaa, ellei lääkärin ohjeiden mukaisesti.

Yskä-ja-kylmä tuotteita ole osoitettu olevan turvallinen tai tehokas Alle 6 vuotta. Älä siis käytä tätä tuotetta hoitoon kylmä oireita alle 6-vuotta, ellei nimenomaan ohjannut lääkäri. Jotkin tuotteet (kuten pitkävaikutteisena tabletit / kapselit) ei suositella käytettäväksi alle 12 vuotta. Kysy lääkäriltä tai apteekista lisätietoja käyttämällä tuotetta turvallisesti.

Nämä tuotteet eivät paranna tai lyhentää flunssan ja voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia. Pienentää riskiä vakavia sivuvaikutuksia, noudata huolellisesti kaikki annostus suuntiin. Älä käytä tätä tuotetta tehdä lapsen unelias. Älä anna muiden yskä-ja-kylmä lääkkeitä, jotka voivat sisältää samoja tai samankaltaisia ​​ainesosia (ks myös lääkkeiden kanssa jakso). Pyydä lääkärin tai apteekkiin muita tapoja lievittää yskää ja kylmä oireita (kuten juo tarpeeksi nesteitä, käyttäen ilmankostutin tai suolaliuosta nenä tippaa / suihke).

Katso myös varoitusta jakso.

Jos käytät over-the-counter tuote, lue kaikki ohjeet pakkauksen etiketissä. Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä sinulle, ottaa niin lääkärin ohjeiden mukaisesti. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Ottamaan lääkkeensä suulla kanssa tai ilman ruokaa tai lääkärin ohjeiden. Jos vatsavaivoja esiintyy, se voi auttaa ottamaan lääkkeensä ruoan kanssa tai maitoa. Juo runsaasti nesteitä, kun käytät tätä lääkitystä ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Nesteen auttaa löysää limaa keuhkoihin.

Jos käytät nestemäistä muotoa tätä lääkitystä, huolellisesti mitata annos käyttämällä erityistä mittauslaitteella / lusikka. Älä käytä kotitalouksien lusikalla, koska et voi saada oikea annos. Jos nestemäisessä muodossa on jousitus, ravista pulloa hyvin ennen jokaista annosta.

Jos käytät laajennettu versio kapselit, niellä niitä koko. Älä murskaa tai pureskele laajennettu versio kapseleita tai tabletteja. Se voi vapauttaa kaikki lääkkeen kerralla, mikä lisää haittavaikutusten riskiä. Älä myöskään jakaa laajennettu versio tablettien ellei heillä ole jakouurre ja lääkäriltä tai apteekista käskee tekemään niin. Swallow koko tai jakaa tabletin ilman murskaamalla tai pureskella.

Jos käytät pureskeltavassa muodossa tämän lääkityksen, pureskella huolellisesti ennen nielemistä.

Annostus perustuu ikä, sairaus, ja hoitovasteen mukaan. Älä lisätä annoksen, ota se useammin tai käyttää sitä pidempään kuin suunnattu. Virheellinen lääkitseminen (väärinkäyttö) voi aiheuttaa vakavaa haittaa (mukaan lukien aivovaurio, kouristelu kuolema).

Kerro lääkärille, jos ehto jatkuu yli 1 viikko, jos se pahenee tai jos se ilmenee ihottumaa, sitkeää päänsärkyä tai kuumetta kestää yli 3 päivää. Nämä voivat olla oireita vakava lääketieteellinen ongelma, ja on tarkistettava lääkäri.

Katso myös varoitusta jakso.

Uneliaisuus, huimaus, näön hämärtyminen, vatsavaivat, pahoinvointi, hermostuneisuus, ummetus tai kuiva suu / nenä / kurkun voi esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, kerro lääkärille tai apteekkiin välittömästi.

Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, muistaa, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä epätodennäköistä mutta vakavia sivuvaikutuksia ilmenee: henkinen / mielialan muutokset (kuten sekavuus, hallusinaatiot), vapina, ongelmia virtsaamista.

Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä harvinaisista mutta vakavista haittavaikutuksista: nopea / hidas / epäsäännöllinen syke, takavarikkoa.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Katso myös varoitusta jakso.

Ennen tätä tuotetta, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allerginen jollekin sen ainesosaa; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Jos sinulla on jokin seuraavista oireista, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin ennen tämän lääkitystä: hengitysvaikeudet (kuten astma, keuhkolaajentuma), diabetes, glaukooma, sydänongelmia, korkea verenpaine, munuaissairaus, maksasairaus, kouristukset, vatsa / suolisto-ongelmia (kuten tukos, ummetus, haavaumat), kilpirauhasen liikatoimintaa (hypertyreoosi), virtsaaminen ongelmia (kuten vaikeuksia virtsaamisen vuoksi eturauhasen liikakasvuun, virtsaumpi).

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta tai aiheuttaa näön hämärtymistä. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään toimintaa, joka edellyttää tarkkaavaisuutta tai selkeää näkemystä, kunnes olet varma, että voit tehdä näitä tehtäviä turvallisesti. Vältä alkoholijuomia.

Eräitä tämä tuote voi sisältää sokeria, alkoholia, tai aspartaamia. On noudatettava varovaisuutta, jos sinulla on diabetes, alkoholiriippuvuus, maksasairaus, fenyyliketonuria (PKU) tai muu sairaus, joka vaatii sinua rajoittaa / välttää näitä aineita omassa ruokavaliossa. Kysy lääkäriltä tai apteekista käytät tätä tuotetta turvallisesti.

Ennen ottaa kirurgian, kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että käytät tätä lääkettä.

Vanhemmat ihmiset saattavat olla herkempiä vaikutuksia tämän lääkkeen, erityisesti huimaus, uneliaisuus, henkisen / mielialan muutokset, ummetus, ongelmia virtsaamisen, nopea syke, ja verenpaineen muutokset. Huimausta, uneliaisuutta ja sekavuutta voi lisätä riskiä putoamisen.

Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Tämä lääkitys saattaa erittyä maitoon ja saattaa olla epätoivottuja vaikutuksia hoitokodissa lapsessa. Keskustele lääkärisi kanssa ennen imetyksen.

Katso myös varoitusta jakso.

Jos käytät tätä tuotetta lääkärin suuntaan, lääkäriltä tai apteekista saattaa jo olla tietoisia mahdollisista lääkkeiden yhteisvaikutuksista ja voidaan seuranta sinua heille. Älä aloita, lopeta, tai muuttaa annostusta mitään lääkettä ennen lääkärin kanssa tai apteekista ensin.

Kun tietyt MAO-estäjät tällä lääkkeellä voi aiheuttaa vakavia (mahdollisesti vakava) lääkeinteraktion. Vältä isokarboksatsidi, metyleenisininen, moklobemidi, feneltsiini prokarbatsiinia, rasagiliini, selegiliini, tai tranyylisypromiini hoidon aikana tätä lääkitystä. Useimmat MAO-estäjät pitäisi myöskään oteta kaksi viikkoa ennen hoidon tällä lääkkeellä. Kysy lääkäriltä milloin aloittaa tai lopettaa tämän lääkitystä.

Ennen tämän tuotteen, kerro lääkärille tai apteekissa, ja nonprescription / luontaistuotteita voi käyttää, erityisesti: antihistamiinit iholle (esimerkiksi difenhydramiini kerma, voide, spray), ketokonatsoli.

Ainesosat Tämän tuotteen ovat saatavilla monissa reseptiä ja nonprescription tuotteet. Tarkista tarrat kaikki lääkkeet (kuten kipu / kuume huumeet, ruokavalio tukien tai kylmä / allergia tuotteet), koska ne voivat sisältää samoja tai samankaltaisia ​​ainesosia. Käyttämällä näitä lääkkeitä yhdessä tämän tuotteen voisi lisätä sivuvaikutuksia (kuten nopea syke, kohonnut verenpaine, tai uneliaisuutta). Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos käytät muita tuotteita, jotka aiheuttavat uneliaisuutta lukien alkoholi, antihistamiinit (kuten setiritsiini, difenhydramiini), lääkkeitä unta tai ahdistuksen (esimerkiksi alpratsolaami, diatsepaami, tsolpideemi), lihasrelaksantit, ja huume kipulääkkeiden (kuten kuten kodeiini). Kysy apteekista noin käyttämällä näitä tuotteita turvallisesti.

Tämä lääkitys saattaa häiritä tiettyjä laboratoriokokeita (mukaan lukien virtsan 5-HIAA), mikä saattaa aiheuttaa vääriä testituloksia. Varmista laboratorion henkilökunta ja kaikki lääkärit tietävät käytät tätä lääkettä.

Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Siksi ennen tämän tuotteen, kerro lääkärille tai apteekkiin kaikista tuotteista käytät. Pidä lista kaikki lääkkeet mukaasi ja jakaa luettelon lääkärisi ja apteekista.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen. Yliannostuksen oireita voivat olla: pahoinvointi, oksentelu, ruokahaluttomuus, hikoilu, vatsan / vatsakipu, äärimmäinen väsymys, levottomuus, sekavuus, punastuminen, hallusinaatiot, keltaisuus silmien / ihon, tumma virtsa, kouristuksia. Lapsilla, jännitys voi esiintyä ensin, ja voi seurata: koordinaatiokyvyn menetys, uneliaisuus, tajunnan menetys, kouristukset.

Pidä kaikki säännölliset lääketieteelliset ja laboratorio nimitykset.

Älä ota tätä tuotetta useita päiviä ennen Allergiatestaus koska testituloksia voidaan vaikuttaa.

Jos käytät tuotetta säännöllisen aikataulun ja menetä annos, ota se heti kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä tiiviisti suljetussa astiassa huoneenlämmössä välillä 59-86 astetta F (15-30 ° C) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Eivät jäädy nestemäisiä muotoja tätä lääkitystä. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.