Akwa kyyneleet uudistettu: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

Tämä lääkitystä käytetään vapauttaa kuiva, ärtynyt silmät. Yleisiä syitä kuivat silmät sisältävät tuuli, aurinko, lämmitys / ilmastointi, tietokoneen käyttö / lukeminen, ja tietyt lääkkeet.

Tämä tuote voi sisältää 1 tai useampia seuraavista ainesosista: karboksimetyyliselluloosa, dekstraani, glyseriini, hypromelloosi, polyetyleeniglykoli 400 (PEG 400), polysorbaatti, polyvinyylialkoholi, povidoni, tai propyleeniglykoli, mm.

Eye voiteluaineet pitää silmällä kostea, auttaa suojaamaan silmän vammoja ja infektio, sekä vähentää oireita silmien kuivuminen, kuten polttaminen, kutinaa, ja tunne kuin jos jotain on silmässä.

Seuraa kaikkiin suuntiin tuotteen pakkauksessa. Jos olet epävarma mitään tietoja, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin. Älä käytä ratkaisua, joka on muuttunut väri tai se on samea. Tietyt merkit (joka sisältää glyserolia kanssa polysorbaatit muun ainesosat) voi olla maitomainen. Tämä on kunnossa, niin kauan kuin liuos ei muuta väriä. Jotkut silmätipat on ravistettava ennen käyttöä. Tarkista etiketti nähdä, jos pitäisi ravistaa tuote ennen käyttöä.

Yleensä putoaa voidaan käyttää niin usein kuin tarvitaan. Voiteet käytetään yleensä 1-2 kertaa päivässä tarpeen mukaan. Jos käytät voidetta kerran päivässä, se voi olla parasta käyttää sitä ennen nukkumaanmenoa.

Soveltaa silmä voidetta / tippaa / geelit Pese kädet ensin. Kontaminaation välttämiseksi varo koskettamasta pipetin tai yläosan voiteen putki tai anna sen koskea silmään. Sulje korkki aina huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Kallista päätä taaksepäin, etsiä, ja vedä alaluomea alaspäin tehdä pussi. Pudotuksia / geelit, aseta tiputin suoraan silmän päälle ja purista 1 tai 2 tippaa tarvittaessa. Katso alas ja varovasti sulje silmä 1 tai 2 minuuttia. Laita yksi sormi kulmassa silmän lähellä nenän ja kevyesti. Tämä estää lääkitys tyhjennys pois silmästä. Jotta voide, pidä putken suoraan silmän päälle ja varovasti purista pieni kaistale (neljäsosa tuuman tai noin 6 millimetriä) voidetta pussiin. Vapauta silmäluomen, sulje silmä ja hitaasti rullaa silmä kaikkiin suuntiin levittää lääkitys. Pyyhi pois kaikki ylimääräinen voide ympäri silmän puhtaalla pyyhkeellä.

Jos käytät myös toisenlaista silmän lääkitystä (esim tippoja tai voiteita), odota vähintään 5 minuuttia ennen kuin muita lääkkeitä. Käytä silmätipat ennen silmävoiteet jotta silmätipat tulla silmään.

Jos piilolinssejä, poista ne ennen eniten erilaisia ​​silmän voiteluaineita. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos voit laittaa piilolinssit. On olemassa muutamia eri silmän voiteluaineiden (jotkut jotka sisältävät polysorbaatit), jota voidaan käyttää, kun piilolinssejä. Tarkista paketin voitko piilolinssejä käyttäessäsi tuotetta.

Kerro lääkärille, jos oireet jatkuvat tai pahenevat 3 päivän kuluttua.

Vision voidaan tilapäisesti epäselvä, kun tätä tuotetta käytettiin ensimmäisen. Myös pienet poltto / pistelyä / ärsytys saattaa väliaikaisesti esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, kerro lääkärille tai apteekkiin välittömästi.

Jos lääkäri on ohjannut teitä käyttämään tätä lääkitystä, muista, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä epätodennäköistä mutta vakavia sivuvaikutuksia ilmenee: silmäkipu, näkökannan muutos, jatkui silmän punoitus / ärsytystä.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen tämän tuotteen, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allergic i; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Jos sinulla on terveysongelmia, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin ennen tämän tuotteen.

Tämä tuote (erityisesti voiteet) saattaa tilapäisesti aiheuttaa näön hämärtyminen heti on sijoitettu silmään (s). Älä aja, käytä koneita tai tee mitään toimintaa, joka edellyttää selkeää näkemystä, kunnes olet varma, että voit tehdä näitä tehtäviä turvallisesti.

Jos käytät tätä tuotetta lääkärin suuntaan, lääkäriltä tai apteekista saattaa jo olla tietoisia mahdollisista lääkkeiden yhteisvaikutuksista ja voidaan seuranta sinua heille. Älä aloita, lopeta, tai muuttaa annostusta mitään lääkettä ennen lääkärin kanssa tai apteekista ensin.

Ennen tämän tuotteen, kerro lääkärille tai apteekissa, ja nonprescription / luontaistuotteita voi käyttää, erityisesti: toinen silmä lääkkeitä.

Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Siksi ennen tämän tuotteen, kerro lääkärille tai apteekkiin kaikista tuotteista käytät. Pidä lista kaikki lääkkeet mukaasi ja jakaa luettelon lääkärisi ja apteekista.

Tämä lääke voi olla haitallista nieltynä. Jos nielemisvaikeuksia tai yliannostuksen epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen.

Jotkut tuotteet sisältävät säilöntäaineita, jotka voivat vahingoittaa piilolinssejä tai ärsyttää allergikoille. Lisätietoja tarkistaa tuotepakkauksen tai puhu terveydenhuollon ammattilainen.

Tämä lääkitystä käytetään yleensä vain tarvittaessa.

Katso varastointi tiedot painettava pakkaukseen. Suojaa valolta ja kosteudelta. Suojaa voiteet jäätymiseltä. Jotkut Säilöntäaineeton tippaa, jotka tulevat kertakäyttöisissä injektiopulloissa / dropperit hävitettävä joko välittömästi käytön jälkeen tai korkeintaan 12 tuntia avaamisen jälkeen. Tarkista tuotepakkauksen nähdä, kun pitäisi hylätä säilöntäaineeton tuote. Jos sinulla on kysyttävää varastointi, kysy apteekista. Pidä kaikki lääkevalmisteet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.