albendatsolia suullinen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

Yhteinen tuotemerkki (S): Albenza

YLEISNIMI (S): Albendatsolioksidi

Tämä lääkitystä käytetään tiettyjen lapamato infektiot (kuten neurocysticercosis ja hydatid tauti).

Muu käyttö: Tässä osassa käyttötapoja tätä lääkettä, joita ei ole lueteltu hyväksytty ammatillinen merkintöjä varten huume mutta voi määrätä oman terveydenhuollon ammattilainen. Käytä tätä lääkettä tila, joka on mainittu tässä osassa vain, jos se on niin määrännyt terveydenhuollon ammattilainen.

Tämä lääkitys voidaan myös käyttää hoitamaan muun tyyppisiä mato infektioita.

Ottamaan lääkkeensä suun aterioiden kuin lääkärin ohjeiden mukaan, usually1 2 kertaa päivässä. Jos tai lapsellasi on vaikeuksia niellä tabletteja, voit murskata tai pureskella annosta ja ota se vedellä.

Joidenkin olosuhteet (kuten hydatid tauti), lääkäri saattaa pyytää ottamaan tämän lääkitystä hoitojakson (esimerkiksi kaksi kertaa päivässä aterian 28 päivän jälkeen pysäytetään lääkitys 2 viikkoa). Noudata huolellisesti lääkärin ohjeita.

Annostus perustuu painosi, sairaus, ja hoitovasteen mukaan.

Käytä tätä lääkitystä säännöllisesti saada eniten hyötyä siitä. Jotta muistaisit, ota se samaan aikaan (t) joka päivä. Jos lääkäri ohjaa teitä ottamaan tämän lääkitystä hoitojakson voi olla hyödyllistä merkitä kalenterin muistutuksen kun pitää käynnistää lääkitystä.

Jatka ottamaan lääkkeensä kunnes koko määrätty määrä on päättynyt, vaikka oireet häviävät muutaman päivän. Pysäyttäminen lääkitys liian aikaisin voi johtaa paluuta infektio.

Muut lääkkeet (kuten kortikosteroidit, anti takavarikkoa lääkkeet) voidaan myös määrätty kuntotasollesi. Ota nämä lääkkeet täsmälleen lääkärin ohjeiden mukaan.

Älä syö greippiä tai juo greippimehua lääkityksen aikana, ellei lääkäri tai apteekista sanoo, et voi tehdä niin turvallisesti. Greippi voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia lääkkeen. Kysy lääkäriltä tai apteekista lisätietoja.

Kerro lääkärille, jos ehto kestää tai pahenee.

Pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, päänsärky, tai väliaikaisen hiustenlähtö voi esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista viime tai pahenevat, kerro lääkärille tai apteekkiin välittömästi.

Muista, että lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, koska hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Kerro lääkärille heti, jos sinulla on vakavia sivuvaikutuksia, kuten: voimakas päänsärky, joka ei mene pois, näköhäiriöt, keltaisuus silmien / ihon, kovan vatsan / vatsakipu, tumma virtsa, epätavallinen väsymys, helposti mustelmia / verenvuotoa, merkkejä infektion (kuten kurkkukipu, joka ei mene pois, kuume, vilunväristykset), merkkejä munuaisongelmia (esimerkiksi muutos virtsaneritystä), sekavuus, hyvin jäykkä niska.

Hanki lääkärin apua heti, jos jokin hyvin vakavia sivuvaikutuksia, kuten: kouristukset.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeudu heti, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen albendatsolia, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allergic i; tai muihin bentsimidatsoli loislääkeresistenssin lääkkeet (esimerkiksi Mebendatsoli tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote saattaa sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: maksasairaus, sappiteiden ongelmia (kuten tukos), veri / luuydinsairaudet.

Tämä lääkitystä voi aiheuttaa maksan toimintahäiriöitä. Koska alkoholin juominen lisää riskiä maksasairaus, rajoittavat alkoholijuomien lääkityksen aikana. Tarkista lääkäriltä tai apteekista lisätietoja.

Ennen ottaa kirurgian, kerro lääkärille tai hammaslääkärille kaikista tuotteista käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription lääkkeet, ja rohdosvalmisteita).

Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Se voi vahingoittaa sikiötä. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa. Hedelmällisessä iässä olevien naisten tulisi olla negatiivinen raskaustesti ennen tätä lääkitystä. On tärkeää, että naiset ottaen tämän lääkitystä käyttää luotettavaa muotoja syntyvyyden (kuten kondomeja, ehkäisypillereitä) ottaen tämän lääkitystä ja 1 kuukauden kuluttua hoidon pysähtyy.

Tämä lääkitys erittyy äidinmaitoon. Neuvotella lääkärin kanssa ennen rintojen -feeding.

Katso myös Kuinka käyttää osassa.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset saattavat muuttua miten lääkitys toimii tai lisätä riskiä vakavia sivuvaikutuksia. Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Pitää luetteloa kaikista tuotteista käytät (myös reseptiä / nonprescription huumeiden ja kasviperäisiä tuotteita) ja jaa se lääkäriltä ja apteekista. Älä aloita, lopeta tai muuta annosta mitään lääkkeitä ilman lääkärin hyväksyntää.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen.

Älä jaa tätä lääkitystä muiden kanssa.

Tämä lääkitys on määrätty kuntotasollesi vain. Älä käytä sitä myöhemmin toisen tartunnan ellei lääkäri ohjaa tekemään niin. Erilainen lääkitys voi olla tarpeen tässä tapauksessa.

Lab ja / tai lääketieteelliset tutkimukset (kuten maksa-arvot, täydellinen verenkuva, raskaustesti) on tehtävä ennen kuin aloitat tämän lääkitystä ja kun käytät sitä. Pidä kaikki lääketieteen ja lab nimitykset. Kuulla lääkäriltäsi lisätietoja.

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraava annos, jätä unohtunut annos. Ota seuraava annos normaaliin aikaan. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen.

Marraskuu 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.