aldesleukin (laskimoon) kuvaus ja tuotenimiä

Aldesleukin injektio on syöpälääke hoidetaan metastaattisen munuaissyövän (syöpä on jo levinnyt kehon) ja metastaattista ihosyöpä.

Aldesleukin on ihmisen aiheuttama versio aineen interleukiini-2. Interleukiinit tuotetaan luontaisesti elimistön solujen auttaa valkosolujen työtä.

Aldesleukin aiheuttaa erittäin vakavia haittavaikutuksia lisäksi sen hyödyllisiä vaikutuksia. Jotkut vaikutukset voivat olla hengenvaarallisia. Tästä syystä aldesleukin injektio annetaan vain sairaalassa. Jos vakavia haittavaikutuksia esiintyy, mikä on yleinen, hoito teho-osastolla (ICU) saattaa olla tarpeen. Muut vaikutukset voivat olla vakavia, mutta se voi aiheuttaa huolta. Ennen hoidon aloittamista aldesleukin, sinun ja lääkärin pitäisi puhua eduista tämä lääke tekee sekä riskit käyttää sitä.

Tämä lääke on tarkoitettu annettavaksi vain tai sen välittömästä lääkärin valvonnassa.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Aine, liuosta

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

allergiat

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille aldesleukin injektion lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

pediatrinen

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä aldesleukin injektion vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin hengenahdistusta tai levoton hengitys ja ikään liittyvä munuaissairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla aldesleukin injektio.

geriatrinen

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

raskaus

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Muut vuorovaikutukset

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Muut sairaudet

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitoon käytettävät lääkkeet syövän ovat hyvin vahvoja ja voi olla monia haittavaikutuksia. Ennen saat lääkettä, varmista, että ymmärrät kaikki riskit ja hyödyt. On tärkeää, että voit työskennellä tiiviisti lääkärisi hoidon aikana.

Saat tämän lääkkeen käyttöä sairaalassa tai syövän hoitoon keskus. Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkastaa vointiasi onko lääke toimii oikein. Veren ja virtsan testejä, tietyt laboratoriotestit, ja rintakehän röntgenkuvat tarvitaan ennen kuin se sai tämän lääkkeen ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Hiussuonivuoto- oireyhtymä (CLS) voi esiintyä välittömästi saatuaan tätä lääkettä. Lääkäri seuraa verenpainetta ja pulssia usein välttämään verenpaineen (hypotensio).

Kerro lääkärille tai hoitajalle heti, jos sinulla esiintyy epätavallista uneliaisuutta, ikävyys, uneliaisuus, väsymys, heikkous, tai tunne velttous tai epätavallisia tai mielialan tai käyttäytymisen, kuten ärtyneisyys, sekavuus tai masennus saatuaan lääkettä. Nämä voivat olla merkkejä vakavista lääketieteellisiä ongelmia.

Aldesleukin voi tilapäisesti vaikuttaa valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Se voi myös alentaa verihiutaleiden määrää, jotka ovat tarpeen asianmukaista veren hyytymistä. Jos näin tapahtuu, on olemassa tiettyjä varotoimia voit ottaa, varsinkin kun verenkuva on alhainen, vähentää infektioriskiä tai verenvuotoa

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.