aldroxicon ii suullinen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

YLEISNIMI (S): MAGNESIUMHYDROKSIDI / alumiinihydroksidi / simetikonia

Tämä lääkitystä käytetään oireiden hoitoon liikaa mahahapon kuten vatsavaivoja, närästystä, ja hapan ruoansulatushäiriöt. Sitä käytetään myös lievittää oireita ylimääräistä kaasua kuten röyhtäily, turvotus, ja tunteet paineen / epämiellyttävä tunne vatsassa / suolistossa. Simetikoni auttaa hajottaa kaasukuplia suolistossa. Alumiini ja magnesiumantasidit työskennellä nopeasti alentaa mahahaposta. Nestemäiset antasidit toimivat yleensä nopeammin / paremmin kuin tabletteina tai kapseleina.

Tämä lääkitys toimii vain nykyisten mahahaposta. Se ei estä hapon tuotantoa. Sitä voidaan käyttää yksin tai yhdessä muiden lääkkeiden, jotka alentavat hapon tuotantoa (esim., H2-salpaajia kuten simetidiini / ranitidiini ja protonipumpun estäjät, kuten omepratsoli).

Jos olet itse hoitoon tällä lääkkeellä, lue pakkauksen ohjeen ennen kuin aloitat tämän tuotteen varmista, että se sopii sinulle. Jotkut tuotteet ovat samanlaisia ​​tuotenimiä, mutta eri aktiivisia ainesosia eri käyttötarkoituksiin. Kun väärä tuote voi vahingoittaa sinua. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää tuotteesta tai sen käyttöä.

Ottamaan lääkkeensä suun, yleensä aterian jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa tarpeen. Noudata kaikkia suuntiin tuotepakkauksen tai käyttää lääkärin ohjeiden. Jos olet epävarma näitä tietoja, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Jos käytät purutabletti, pureskella huolellisesti ennen nielemistä, juodaan lasillinen vettä (8 unssia tai 240 millilitraa).

Jos käytät nestemäistä muotoa tätä lääkitystä, ravista pulloa hyvin ennen kaatamista kutakin annosta. Mittaa annos huolellisesti käyttäen lääkitys lusikalla / cup. Älä käytä kotitalouksien lusikalla, koska et voi saada oikea annos. Jäähdytys keskeyttäminen voi parantaa makua. Ei saa jäätyä. Nestemäisessä muodossa toimii parhaiten, jos ottaa ilman muita nesteitä. Voit sekoittaa annoksestasi vähän vettä tarvittaessa.

Tämä tuote voi reagoida muiden lääkkeiden (kuten digoksiini, rauta, patsopanibille, tetrasykliini antibiootit, kinoloniantibiootit kuten siprofloksasiinia), estämällä niiden täysin imeytynyt kehosta. Keskustele lääkärin tai apteekkiin miten ajoittaa lääkitys estää tämän ongelman.

Jos happoa ongelmia jatkuvat tai pahenevat, kun olet käyttänyt tätä tuotetta 1 viikko, tai jos uskot vakava lääketieteellinen ongelma, hakeudu välittömästi lääkäriin. Jos käytät tätä lääkitystä säännöllisesti päivittäin yli 2 viikkoa, sinulla voi olla lääketieteellinen ongelma, joka vaatii erilaista hoitoa. Kysy lääkäriltä, ​​onko tämä oikea lääkitys sinulle.

Tämä lääkitys voi aiheuttaa pahoinvointia, ummetusta, ripulia, tai päänsärkyä. Jos nämä oireet jatkuvat tai pahenevat, ota yhteyttä lääkäriin.

Jos lääkäri on ohjannut teitä käyttämään tätä lääkitystä, muista, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Magnesiumin tämä tuote voi aiheuttaa ripulia. Käyttämällä Antasidi joka sisältää vain alumiini ohella tämä tuote voi auttaa hallitsemaan ripulia. Alumiininen Tässä tuotteessa voi aiheuttaa ummetusta. Minimoida ummetus, juo runsaasti nesteitä ja liikunnan. Ripuli on yleisempää tämän tuotteen kanssa kuin ummetus.

Alumiinia sisältävien antasidien sitoutumaan fosfaattiin, tärkeä elin kemialliset, suolistossa. Tämä voi aiheuttaa alhainen fosfaattipitoisuus, varsinkin jos käytät tätä lääkettä suurina annoksina ja pitkään. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on jokin seuraavista oireista alhainen fosfaatin: ruokahaluttomuus, epätavallinen väsymys, lihasheikkous.

Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä epätodennäköistä mutta vakavia sivuvaikutuksia ilmenee: huimaus, pyörtyminen.

Hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos jokin näistä harvinaisista, mutta hyvin vakavia haittavaikutuksia tai oireita vakava lääketieteellinen ongelma ilmenee: musta / tervainen ulosteet, hidas / pinnallinen hengitys, hidas / epäsäännöllinen syke, psyykkinen / mielialan muutokset (esim, sekavuus), syvän unen , kipu virtsaaminen, vatsa / vatsakipu, oksentaa, joka näyttää kahvinporot.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen tätä tuotetta, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allerginen alumiini hydroxid; tai magnesiu; tai simethicon; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Jos sinulla on jokin seuraavista oireista, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin ennen tämän tuotteen: usein alkoholin käyttö, vakava menetys kehon vettä (nestehukka / neste rajoitus), munuaisongelmia (mukaan lukien munuaiskiviä).

Tämä lääke saattaa sisältää aspartaamia. Jos olet fenyyliketonuria (PKU) tai muu sairaus, joka vaatii sinua rajoittaa saanti aspartaamin (tai fenyylialaniinin), ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin käyttämällä tätä lääkettä turvallisesti.

Tämä lääke saattaa sisältää sokeria. Jos sinulla on diabetes, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin käyttämällä tätä lääkettä turvallisesti.

Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Tämä lääkitys saattaa kulkeutua äidinmaitoon. Neuvotella lääkärin kanssa ennen rintojen -feeding.

Katso myös Kuinka käyttää osassa.

Jos käytät tätä lääkettä alle lääkärin suuntaan, lääkäriltä tai apteekista saattaa jo olla tietoisia mahdollisista lääkkeiden yhteisvaikutuksista ja voidaan seuranta sinua heille. Älä aloita, lopeta, tai muuttaa annostusta mitään lääkettä ennen lääkärin kanssa tai apteekista ensin.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos käytät jotakin seuraavista reseptiä ja nonprescription / luontaistuotteita: fosfaattikorvaushoitoa (esim kaliumfosfaatti), natrium polystyreenisulfonaatti.

Antasidit voivat häiritä imeytymistä monien muiden lääkkeiden. Muista tarkistaa apteekista ennen antasidien kanssa muita lääkkeitä.

Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Siksi ennen tämän tuotteen, kerro lääkärille tai apteekkiin kaikista tuotteista käytät. Pidä lista kaikki lääkkeet mukaasi ja jakaa luettelon lääkärisi ja apteekista.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen.

Pidä kaikki säännölliset lääketieteelliset ja laboratorio nimitykset.

Elintapojen muutoksia, kuten stressin vähentämiseen tähtääviä ohjelmia, tupakoinnin lopettaminen, rajoittamalla alkoholin ja ruokavalion muutokset (esim. Välttäen kofeiinia, rasvaisia ​​ruokia, tietyt mausteet) saattaa tehostaa tätä lääkitystä. Keskustele lääkärin tai apteekkiin elämäntapojen muutoksia, jotka saattavat hyötyä sinulle.

Jos käytät tuotetta säännöllisen aikataulun ja menetä annos, ota se heti kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Katso varastointi tiedot painettava pakkaukseen. Jos sinulla on kysyttävää varastointi, kysy apteekista. Suojaa valolta ja kosteudelta. Nestemäinen tuote voidaan säilyttää jääkaapissa maun parantamiseksi. Ei saa jäätyä. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä kaikki lääkevalmisteet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.