Alesse

Munasarjat alkavat tuottaa vähemmän estrogeenia vaihdevuosien jälkeen (elämän muuttumista). Tämä lääke on määrätty kuromiseksi alhaisempi määrä estrogeenia. Estrogeenit lievittää oireita vaihdevuodet, kuten kuumia aaltoja ja epätavallinen hikoilu, vilunväristykset, pyörtyminen tai huimaus. Progestiineja auttavat säätelemään estrogeenien.

Estrogeenit määrätty useista syistä

Käyttää Alesse

Estrogeenit voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Ei ole lääketieteellistä näyttöä tukemaan uskoa siihen, että käyttö estrogeenien pitää potilaan tunne nuori, pitää ihon pehmeä, tai viivästyttää juonteita. Ei ole myöskään osoitettu, että käyttämällä estrogeenien vaihdevuosien aikana vapauttaa emotionaalisia ja hermostollisia oireita, elleivät nämä oireet johtuvat muut vaihdevuosien oireita, kuten kuumia aaltoja tai kuumat aallot.

Estrogeenit ja progestiinit ovat saatavilla vain lääkärin määräyksestä.

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön estrogeenien ja progestiinien vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Estrogeenien ja progestiinien ei suositella käytettäväksi raskauden aikana tai heti sen jälkeen synnytyksen. Raskautta tai säilyttää raskaus ei ole todennäköistä aikoihin vaihdevuodet.

Estrogeenit ja progestiinit kulkeutua äidinmaitoon ja voi muuttaa sisältöä tai pienempi määrä äidinmaidossa. Tämän lääkkeen käyttöä ei suositella imettäville äideille.

Ennen Alesse

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla kohdella sinulle lääkityksen tässä luokassa tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät estrogeenia ja progestiinia yhdistelmä (munasarjojen hormonihoito). Se ei voi olla nimenomaan Alesse. Lue huolellisesti.

Estrogeenit ja progestiinit yleensä mukana potilaan tietoja tai ohjeita. Lue ne huolellisesti ennen lääkkeen.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota sitä lisää ja älä ota tai käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Yritä ottaa lääke samaan aikaan joka päivä vähentää mahdollisuutta haittavaikutuksia ja sallia sen toimimaan paremmin.

Potilaille, jotka saavat estrogeenien ja progestiinien suun

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke ei aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia. Näitä vierailuja yleensä joka vuosi, mutta jotkut lääkärit vaativat niitä useammin.

Se ei vielä tiedetä, onko käyttö estrogeenien lisää rintasyövän riskiä naisilla. Siksi on erittäin tärkeää, että tarkastat rintasi säännöllisesti epätavallisia kokkareita tai eritettä. Ilmoita ongelmia lääkärin kanssa. Kannattaa myös mammografiassa (x-ray kuvat rinnat) tehnyt, jos lääkäri suosittelee sitä. Koska rintasyöpä on tapahtunut miehillä estrogeenihoitoa, säännöllinen rintojen itsestään tentit ja tentit lääkärin epätavallisia kokkareita tai eritettä pitäisi tehdä.

Kerro hoitavalle lääkärille, että käytät tätä lääkettä ennen kuin mitään laboratoriotutkimusten koska jotkut tulokset saattavat vaikuttaa.

Oikea käyttö estrogeenin ja progestiiniyhdistelmä (munasarjojen hormonihoito)

Naiset harvoin vakavia sivuvaikutuksia kun estrogeenit tilalle estrogeenia. Keskustella näistä mahdollisista vaikutuksista lääkäriltä

Pitkäaikainen käyttö estrogeenien on raportoitu lisäävän kohdun limakalvon syövän (syöpä kohdun limakalvo) naisilla vaihdevuosien jälkeen. Tämä riski näyttää kasvavan annoksen ja pituuden käytön lisääntyminen. Kun estrogeenit käytetään pieninä annoksina alle 1 vuoden, riski on vähäisempi. Lisäksi riskiä pienentää, jos progestiinia (toinen naishormoni) lisätään, tai korvaa osa, estrogeeni annoksen. Jos kohtu on poistettu kirurgisesti (yhteensä kohdunpoisto), ei ole riskiä kohdun limakalvon syöpä, ja ei tarvitse ottaa estrogeeniä ja progestiiniyhdistelmä.

Se ei vielä tiedetä, onko käyttö estrogeenien lisää rintasyövän riskiä naisilla. Vaikka jotkut suuret tutkimukset osoittavat lisääntynyt riski, useimmat tutkimukset ja kerätyn tiedon tasalla eivät tue tätä ajatusta.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Alesse

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Menopaussioireita estradioli, Premarin, Estrace, Prempro, Microgestin Fe 1/20, Climara

Atrofinen Vaginitis estradioli ajankohtainen, Premarin, Estrace, Vagifem, prempro

Alesse Side Effects

konjugoidut estrogeenit / medroksiprogesteroniase-

Osteoporoosi hydroklooritiatsidi, alendronaatti, Fosamax, estradioli, kalsiumkarbonaattia, Prolia

Atrofinen Virtsaputkentulehdus estradioli ajankohtainen, Premarin, Estrace, Vagifem, prempro