aleve pm suullinen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

YLEISNIMI (S): naprokseeninatrium / difenhydramiinihydrokloridia

Steroidiset tulehduskipulääkkeet (mukaan lukien naprokseeni) saattaa harvoin lisätä riskiä saada sydänkohtaus tai aivohalvaus. Riski saattaa olla suurempi, jos sinulla on sydänsairaus tai suurentunut riski sydänsairauksiin (esimerkiksi johtuen tupakointi, suvussa sydänsairaus tai sairauksia kuten korkea verenpaine tai diabetes), tai pidempään käyttöön. Tätä lääkettä ei pidä ottaa juuri ennen tai jälkeen sydämen ohitusleikkaus (CABG).

Tämä lääke saattaa harvoin aiheuttaa vakavia (harvoin kuolemaan johtavia) verenvuotoa mahalaukussa tai suolistossa. Tämä vaikutus voi tapahtua ilman varoitusta milloin tahansa ottaen tätä lääkettä. Vanhemmat aikuisilla voi olla suurempi riski tämän vaikutuksen.

Lopeta lääkitystä ja saada lääketieteellistä apua heti, jos huomaat jonkun näistä harvinaisista mutta vakavia sivuvaikutuksia: musta / tervainen ulosteet, pysyviä vatsa / vatsakipu, oksentaa, joka näyttää kahvinporot, rinta / leuka / vasen käsivarsi kipu, hengenahdistus hengitys, epätavallinen hikoilu, sekavuus, heikkous toisella puolella kehoa, epäselvä puhe, äkilliset näköhäiriöt.

Keskustele lääkärin tai apteekkiin eduista ja riskeistä ottaen tätä lääkettä.

Tämä tuote on yhdistelmä 2 lääkkeiden: naprokseeni ja difenhydramiini. Sitä käyttävät aikuisia, joilla on vaikeuksia nukahtaa (unettomuus) johtuen pieniä kipuja ja tuskaa.

Naprokseeni kuuluu ryhmään lääkkeitä kutsutaan steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID). Sitä käytetään vapauttaa pieniä kipuja ja kipuja eri olosuhteissa, kuten päänsärky, lihassärky, hammassärky, kuukautiskipuja, tai niveltulehdus. Se vaikuttaa estämällä elimistön tuotantoa tiettyjä luonnollisia aineita, jotka aiheuttavat tulehduksen. Tämä vaikutus auttaa pienentämään turvotusta, kipua tai kuumetta. Difenhydramiini on antihistamiini käytettävä tämä yhdistelmä tuote auttaa sinua rentoutumaan ja nukahtaa.

Jos myös käsittelemällä krooninen sairaus, kuten niveltulehdus, kysy lääkäriltäsi kuin lääkehoitoja ja / tai käyttämällä muita lääkkeitä hoitoon kipua. Katso myös varoitusta jakso.

Lue kaikki ohjeet tuotteen pakkauksessa ennen tämän lääkitystä. Jos sinulla on kysymyksiä, käänny lääkärin tai apteekin puoleen.

Ottamaan lääkkeensä suun kautta lääkärin ohjeiden mukaan tai pakkauksen merkintöihin, yleensä 2 tablettia nukkumaan mennessä lasillinen (8 unssia / 240 millilitraa) vettä. Älä ota enempää kuin suunnattu. Älä makuulle 10 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen tätä lääkettä estämään ärsytystä sisällä nielun (ruokatorvi). Jos tämä lääkitystä häiritsevät vatsaa, voit ottaa sen ruoan kanssa, maito tai antasidi.

Älä ota tätä lääkettä, jos sinulla on aikaa täyden yöunen vähintään 7-8 tuntia. Jos on aika herätä ennen, niin voi olla ongelmia turvallisesti tekemättä mitään toimintaa, joka vaatii tarkkaavaisuutta, kuten ajamista tai koneiden käyttöä. (Katso myös Varotoimet kohta.)

Jos tila jatkuu yli 2 viikkoa, tai jos epäilet saattaa olla vakava lääketieteellinen ongelma, hakeudu heti.

Katso myös varoitusta jakso.

Uneliaisuus, huimaus, vatsavaivat, pahoinvointi tai näön hämärtymistä saattaa esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, kerro lääkärille tai apteekkiin välittömästi.

Jos lääkäri on ohjannut teitä käyttämään tätä lääkitystä, muista, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Tämä lääkitys voi nostaa verenpainetta. Tarkista verenpaine säännöllisesti ja kerro lääkärille, jos tulokset ovat korkeat.

Kerro lääkärille heti, jos sinulla on vakavia sivuvaikutuksia, kuten: helposti mustelmia / verenvuotoa, vaikea / kivulias nieleminen, kuulo muutokset (esimerkiksi korvien soiminen), henkinen / mielialan muutokset (esim levottomuus, sekavuus), merkkejä munuaisongelmia (esimerkiksi muutos virtsaneritystä), turvotus nilkoissa / jalat / kädet, äkillinen / selittämätön painonnousu.

Hanki lääkärin apua heti, jos jokin hyvin vakavia sivuvaikutuksia, kuten: selittämätön jäykkä niska, kouristuksia.

Tämä lääke saattaa harvoin aiheuttaa vakavia (mahdollisesti kuolemaan johtavia) maksasairaus. Hanki lääkärin apua heti, jos sinulla on oireita maksavaurioita, mukaan lukien: jatkuva pahoinvointi / oksentelu, ruokahaluttomuus, vatsa / vatsakipu, keltaisuus silmien / ihon, tumma virtsa.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeudu heti, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allerginen naprokseeni tai diphenhydramin; tai aspiriinia tai muiden tulehduskipulääkkeiden (kuten ibuprofeeni, selekoksibi, tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote saattaa sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: astma (mukaan lukien historia pahenemisesta hengityksen jälkeen aspiriinia tai muita NSAID), veren sairaudet (kuten anemia, verenvuoto / hyytymishäiriöitä), kasvaimet nenä (nenäpolyyppeja), tai suvussa glaukoomaa (sulkukulmaglaukoomaa tyyppi), sydänsairaus (kuten edellinen sydänkohtaus), korkea verenpaine, maksasairaus, kouristukset, aivohalvaus, ruokatorvi / vatsa / suolisto-ongelmia (kuten verenvuoto, närästys, haavaumat), virtsaamisvaikeudet (esim johtuen laajentuneen eturauhasen).

Munuaisongelmat voi joskus esiintyä käytön NSAID lääkitys, kuten naprokseeni. Ongelmat ovat todennäköisempiä, jos olet kuivattu, on sydämen vajaatoiminta tai munuaissairaus, ovat vanhempi aikuinen, tai jos otat tiettyjä lääkkeitä (ks myös lääkkeiden kanssa jakso). Juoda runsaasti nestettä kuin lääkärin ohjeiden mukaan kuivumisen estämiseksi ja kerro heti lääkärille, jos sinulla on epätavallisia muutoksia virtsaneritystä.

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta tai aiheuttaa näön hämärtymistä. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään toimintaa, joka edellyttää tarkkaavaisuutta tai selkeää näkemystä, kunnes olet varma, että voit tehdä näitä tehtäviä turvallisesti.

Tämä lääke voi aiheuttaa mahan verenvuotoa. Päivittäinen käyttö alkoholin ja tupakan, varsinkin yhdistettynä tämä lääke voi lisätä riskiä mahan verenvuotoa. Rajoittaa alkoholijuomien ja lopettaa tupakointi. Kysy lääkäriltäsi tai apteekista lisätietoja.

Tämä lääkitys saattaa tehdä herkkä auringolle. Vältä pitkäaikaista altistumista auringolle, rusketussuihkukaapit, ja sunlamps. Käytä aurinkovoidetta ja suojavaatteita kun ulkona.

Ennen ottaa kirurgian, kerro lääkärille tai hammaslääkärille kaikista tuotteista käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription lääkkeet, ja rohdosvalmisteita).

Vanhemmat ihmiset saattavat olla herkempiä haittavaikutuksia tämän lääkkeen, erityisesti uneliaisuus, huimaus, sekavuus, munuaissairaus, vatsan / suoliston verenvuoto tai ongelmia virtsaaminen. Uneliaisuus, huimaus, ja sekavuutta voi lisätä riskiä putoamisen.

Ennen tätä lääkitystä, hedelmällisessä iässä olevia naisia ​​tulisi keskustella lääkärinsä (t) eduista ja riskeistä (kuten keskenmeno, vaikeuksia tulla raskaaksi). Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai jos suunnittelet raskautta. Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Sitä ei suositella käytettäväksi ensimmäisen ja viimeisen raskauskolmanneksen takia mahdollista haittaa sikiölle ja puuttumista normaaliin työ- / toimitus.

Tämä lääke erittyy äidinmaitoon ja voi olla epätoivottuja vaikutuksia hoitokodissa lapsessa. Keskustele lääkärisi kanssa ennen imetyksen.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset saattavat muuttua miten lääkitys toimii tai lisätä riskiä vakavia sivuvaikutuksia. Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Pitää luetteloa kaikista tuotteista käytät (myös reseptiä / nonprescription huumeiden ja kasviperäisiä tuotteita) ja jaa se lääkäriltä ja apteekista. Älä aloita, lopeta tai muuta annosta mitään lääkkeitä ilman lääkärin hyväksyntää.

Jotkin tuotteet, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen ovat: aliskireeniä, ACE: n estäjät (esimerkiksi kaptopriili, lisinopriili), angiotensiini II -reseptorin salpaajat (kuten losartaani, valsartaani), antihistamiinit iholle (esimerkiksi difenhydramiini kerma, voide, spray), sidofoviiri, kortikosteroidit (kuten prednisonia), litium, “vesi pillereitä” (diureetit kuten furosemidi).

Tämä lääkitys voi lisätä verenvuotoriskiä, ​​kun otetaan muiden lääkkeiden kanssa, jotka myös voivat aiheuttaa verenvuotoa. Esimerkkejä ovat anti-verihiutaleiden huumeiden, kuten klopidogreeli “verenohennuslääkkeitä” kuten dabigatraanin / enoksapariinia / varfariini, mm.

Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos käytät muita tuotteita, jotka aiheuttavat uneliaisuutta kuten alkoholi, muut antihistamiinit (kuten setiritsiini, kloorifeniramiini), lääkkeitä unta tai ahdistuksen (esimerkiksi alpratsolaami, diatsepaami, tsolpideemi), lihasrelaksantit (esimerkiksi karisoprodoli, cyclobenzaprine ), ja huume kipulääkkeiden (kuten kodeiini, hydrocodone).

Tarkista kaikki reseptiä ja nonprescription lääketiede etiketit huolella, koska monet lääkkeet sisältävät kipulääkkeiden / kuume vähennysventtiileillä (aspiriini, NSAID kuten selekoksibi, ibuprofeeni, tai ketorolaakki). Nämä lääkkeet ovat samanlaisia ​​ja ne voivat lisätä haittavaikutusten mahdollisuutta, jos se toteutetaan yhdessä. Kuitenkin, jos lääkäri on ohjannut sinua ottamaan pienen annoksen aspiriinia estää sydänkohtaus tai aivohalvaus (tavallisesti annoksina 81-325 milligrammaa päivässä), jatka lääkkeen käyttöä, ellei lääkäri neuvo toisin. Päivittäinen käyttö naprokseeni voi pienentyä aspiriinin kykyä estää sydän liittää / isku. Keskustele lääkärin kanssa käyttämällä eri lääkitystä (kuten parasetamoli) kivun hoitoon / kuume. Jos täytyy ottaa naprokseeni, keskustele lääkärisi mahdollisesti ottamalla nopeavaikutteisesta aspiriini (ei enteropäällysteisessä / EY) ja sitten otat naprokseeni eri aikaan jälkeen aspiriinia. Älä lisää päivittäinen annos aspiriinia tai muuttaa tapaa otat asetyylisalisyylihappoa / muita lääkkeitä ilman lääkärin hyväksyntää.

Tämä lääkitys saattaa häiritä tiettyjä laboratoriokokeita (mukaan lukien allergia ihotesti), mikä saattaa aiheuttaa vääriä testituloksia. Varmista laboratorion henkilökunta ja kaikki lääkärit tietävät käytät tätä lääkettä.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen. Yliannostuksen oireita voivat olla: vaikeaa vatsakipua, äärimmäinen uneliaisuus, kouristukset.

Laboratorio ja / tai lääketieteelliset tutkimukset (kuten verenpaine, täydellinen verenkuva, maksan / munuaisten toiminta) voidaan suorittaa ajoittain seurata edistymistä tai tarkistaa sivuvaikutuksia. Kuulla lääkäriltäsi lisätietoja.

Pidä kaikki säännölliset lääketieteelliset ja laboratorio nimitykset.

Jos sinulla on niveltulehdus, elintapojen muutoksia (kuten laihtuminen tarvittaessa vahvistaminen / ilmastointi harjoitukset) voivat auttaa parantamaan joustavuutta ja nivelten toimintaa. Lääkäriltä tarkat ohjeet.

Ei sovellettavissa.

Säilytä huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.