alfutsosiini (suun kautta) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein ja mahdollisia ongelmia, jotka voivat johtua lääkkeen.

Älä käytä tätä lääkettä, jos otat tiettyjä lääkkeitä, kuten ketokonatsoli (Nizoral®), itrakonatsoli (Sporanox®) tai ritonaviirin (Norvir®).

Huimaus, tai pyörtymistä saattaa ilmetä, kun tätä lääkettä, varsinkin kun saat ylös makuulta tai istuma-asennosta. Getting hitaasti voi auttaa vähentämään tätä ongelmaa. Jos tunnet huimausta, makuulle niin et heikottaa. Sitten istua hetken ennen pysyvän estää huimausta palaamasta.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai eivät ole hälytys.

Hakeudu lääkäriin heti, jos koet pitkittynyt erektio. Tämä on erittäin harvinainen haittavaikutus, mutta jos se menee hoitamatta, voi johtaa pysyvään erektiohäiriöt (impotenssi).

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos olet käsien, selän tai leuan kipu, rintakipu tai epämiellyttävä tunne, puristava tunne rinnassa tai raskaus; nopea tai epäsäännöllinen syke, pahoinvointi, hengenahdistus tai hikoilu.

Tämä lääke voi vaikuttaa tuloksiin eturauhasen spesifisen antigeenin (PSA) testi, jota voidaan käyttää havaitsemaan eturauhassyövän. Muista kertoa kaikki lääkärit että käytät tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.