alglukosidaasialfaa (laskimoon) kuvaus ja tuotenimiä

Alglukosidaasialfa injektio on entsyymi, joka käsittelee lapsuusajan Pompen tauti, jota kutsutaan myös glykogeenin tyypin II. Alglukosidaasialfa sisältää ihmisen entsyymiä nimeltä hapanta alfa-glukosidaasia. Tämä entsyymi auttaa ruoansulatusta ja imeytymistä glykogeenin. Pompen tautia sairastavilla eivät pysty tekemään tarpeeksi tämän entsyymin.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta alglukosidaasialfaa injektion lapsilla.

Aine, liuosta

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille alglukosidaasialfaa injektiona geriatrisen väestöstä.

allergiat

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

pediatrinen

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

geriatrinen

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

raskaus

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Muut vuorovaikutukset

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tai lapsellesi tätä lääkettä sairaalassa. Tämä lääke annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon.

Muut sairaudet

Tätä lääkettä on annettava hitaasti, joten neula pysyy paikallaan muutaman tunnin. Sinä tai lapsesi voivat myös saada lääkkeitä estämään mahdollisia allergisia reaktioita injektion.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinä tai lapsesi säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke voi aiheuttaa rintakipua, kuume, vilunväristykset, kutinaa, nokkosihottumaa tai ihottumaa, nopea syke, kasvojen punoitusta, huimausta, pyörtymistä tai lightheadedness, hengitysvaikeuksia tai kasvojen, kielen ja nielun muutamassa tunnin kuluttua se on annettu. Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle heti, jos sinulla tai lapsellasi on jokin näistä oireista.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia tyyppisiä allergisia reaktioita mukaan lukien anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita heti lääkärille, jos sinulla tai lapsellasi on ihottumaa, kutinaa, käheys, pyörrytystä, huimausta tai pyörtyminen, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun saatuaan tätä lääkettä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.