alirocumab (ihon alle) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Tämä lääke annetaan laukaus ihon alla, yleensä vatsan tai vatsa, reidet, tai olkavarteen.

Alirocumab voidaan joskus antaa kotona potilaille, jotka eivät tarvitse olla sairaalassa. Jos lääkkeen käyttämisen kotona, lääkäri opit valmistautua ja pistää lääkettä. Varmista, että ymmärrät kuinka lääkettä valmistetaan ja pistetään.

Tämä lääke tulee 2 muodoissa: yhden annoksen esitäytetty kynä (autoinjektorin) ja yhden annoksen esitäytetty ruisku. Lääkäri määrää tyypin ja annoksen, joka sopii sinulle.

Sinulle näytetään kehon alueilla, joilla tämän laukaus voidaan antaa. Käytä eri kehon alueella aina antaa itsellesi ammuttu. Seurata missä annat jokaisen laukauksen varmista kiertää kehon alueilla. Tämä auttaa estämään ihon ongelmia pistosten.

Älä pistä muita lääkkeitä yhdessä Praluent ™ samaan pistoskohdan.

varastointi

Älä pistä iholla alueille, joilla naarmut, infektio, arpia, sunburns tai tatuointeja.

Autoinjektori kynän tai esitäytetty ruisku tulee poistaa jääkaapista ja annettiin saavuttaa huoneen lämpötilassa vähintään 30-40 minuuttia ennen injektiota. Älä käytä tätä lääkettä, jos se on ollut huoneenlämmössä 24 tuntia tai kauemmin. Älä ravista lääkettä.

Käytä jokainen autoinjektorista kynällä tai ruiskua vain kerran. Älä tallenna avointa kynää tai ruiskulla. Jos lääke kynä tai ruiskun väri on muuttunut, tai jos näet hiukkasia, älä käytä sitä.

Tämän lisäksi lääkettä, lääkäri saattaa muuttaa ruokavalio, joka on vähärasvainen, sokeria ja kolesterolia. Huolellisesti noudata lääkärin tilauksen mitään erityistä ruokavaliota.

Tätä lääkettä mukana potilaan ohjeet. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Tämä lääke on annettava kiinteän aikataulun. Jos annos jää tai unohda käyttää lääkettä, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin ohjeita.

Jos et nähnyt annos, käytä tätä lääkettä 7 päivän annos. Sitten, jatka alkuperäistä aikataulua. Jos jäänyt annos ei ole annettu 7 päivän kuluessa, odota seuraavan annoksen käynnistää uudelleen Praluent ™. Jos et ole varma milloin aloittaa uudestaan ​​Praluent ™, käänny lääkärin tai apteekin puoleen.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä jääkaapissa. Ei saa jäätyä.

Älä altistaa kovalle kuumuudelle.

Heitä pois käytetty neuloja kova, suljettu säiliö että neulat eivät säkissä kautta. Pidä tämä säiliö poissa lasten ja lemmikkieläinten.