alkali palovammat – aihe yleiskatsaus

Alkali tuotteita ovat kalkki tuotteita, kipsi ja laasti, uuni ja viemäriputken puhdistimet, astianpesukone jauheet, lannoitteet, ja kipinät “kipinäkengissäkin.” Ne voivat aiheuttaa vakavaa vahinkoa hyvin lyhyessä ajassa, riippuen, voimaa, ja aika alkali on kosketuksessa kehon. Alkali kemikaalit pystyvät tunkeutumaan ja vahingoittaa syvimpiin kerroksiin kudosta.

Huuhtele heti runsaasti kylmää vettä. Huuhtelu 1 minuutin kuluessa polttaa voi vähentää komplikaatioiden riskiä; Huuhdo saastunut alue vähintään 20 minuutin ajan; Älä käytä kovaa spray vettä, koska se voi vahingoittaa poltettu alue; Onko henkilö, jolla on palovammoja poistaa kemikaali, jos hän pystyy; Laita käsineet suojautua kemian, jos haluat poistaa sen.

Kuivat jauheet, kuten kuiva kalkkia, harjataan pois ensin, koska lisäämällä vettä voi tehdä nestettä, joka polttaa. Kun jauhe on harjattu pois, huuhtele vedellä 20 minuuttia; Metalliyhdisteet ovat peitetty mineraaliöljyä.

Kehon lämpötila yli 103 °; Rapid puls; Alennettu sweatin; Disorientatio; Unconsciousnes; takavarikko; Lämmin, punainen, kuiva iho

Useimmat kemiallisia palovammoja käsitellään ensin huuhtelemalla (punoitus) kemiallisten pois kehosta suurella määrällä kylmää vettä, mutta eivät kaikki kemikaalit kohdellaan tällä tavalla. On tärkeää käsitellä polttaa oikein välttää komplikaatioita.

Jotkut alkali palovammoja pahentaa jos huuhdellaan (huuhdeltava) vedellä.

Tärkein ensiapu kemiallista silmässä on välittömästi huuhtele aineen ulos suuria määriä vettä vähentää mahdollisuutta vakavan silmävamman. Niiden kemiallisten polttaa silmään, Burns silmään.

Siitepölyä, hoito vinkkejä, ja enemmän.

Se ei ole mitään nuuskaaminen.