alkemia kauraa

Ensimmäinen löydetty kasvaa villinä keskuudessa ohra kentät Länsi-Euroopassa, kauraa viljeltiin muinaisessa Egyptissä, missä niitä käytettiin ruokaa, lääkkeitä, ja kauneus lisälaite-niinkuin suosikki ihonhoitotuotteiden avulla perimmäinen missi, Cleopatra.

Maa Livin; Reseptejä Beaut; Reseptejä Country Livin; Suojassa Storm: Edut Chamomil; Kaurapuuro aamiainen Bars

Täällä: Käsittele ihoa baari varovasti kuorinta Hunaja Kaurapuuro kuorinta Saippua Honey Kaurapuuro Soap Shop.

Kannattajat monipuolinen viljan Avena sativa laulaa sen kehuu kuin luontaistuote, hyödyllisiä ruoansulatuskanavan, sydän, munuaiset, ja yleistä hyvinvointia. Tämä terveellistä viljan myös ulkoista ravintoa hiukset ja iho. Löytyy monia muotoja-kuten kauran proteiini, kaura-johdetut polysakkaridit, ja kolloidinen kaurajauho-ominaisuuksia kauran jotta se kosteuttaa, puhdistaa, kuorintaan, ja toimii tulehdusta. Etsi kauran keskeisiksi ainesosat kylpy hoitoja, kuorintaa ja naamarit, saippuat, kehon ja käsi voiteet ja shampoot ja hoitoaineet. Kotona korjaustoimenpiteitä ja ylellisiä kauneushoitoja, kaura ovat luonnollinen.

Kaura on käytetty lievittämään kutinaa, tulehtunut, weatherworn, eriytettiin, ja chafed iho-puuroa on myös hellävarainen riittää vaippaihottumaa. Rauhoittaa elementti-altistunut iho Soy & Kaurapuuro Mineral Bath Treatment Get Fresh n Spa Rx (oikealla).

Pese päivän kertyminen epäpuhtauksien kasvosi Key West Gentle Kaurapuuro kuorintavoide.

Sillä Saippuaton puhdistus ja ihon pehmeneminen, ripottele hienoksi hiottu Aveeno Daily Moisturizing Kyplyamme kolloidinen kaurajauho (astiaan) ammeessa kun kiinnittää pesuveden mukana.

Hienoa! On aina uusia vihjeitä, jotka voi ihosi näyttää paremmalta.

Hanki iho haluat meidän henkilökohtainen ihon arvioija.

Mitä voit tehdä herätä kauniita.

Vihjeitä saat hehkuva

Huono päivä töissä? Jutellaan paremmin iholle.

Top vinkkejä jokaiselle ihotyypille

Tiedätkö miten saada fuzz-ilmaiseksi?

5 tapoja, jotka hylky iho