alklometasoni ajankohtainen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

Yhteinen tuotemerkki (S): Aclovate

YLEISNIMI (S): alklometasonidipropionaatti

Tämä lääkitystä käytetään hoitamaan erilaisia ​​ihosairauksia (esim ekseema, ihottuma, allergiat, ihottuma). Alklometasoni vähentää turvotusta, kutinaa, ja punoitus, joita voi esiintyä tällaisia ​​edellytyksiä. Tämä lääkitys on vähän tai keskivahva kortikosteroidi.

Käytä tätä lääkitystä vain iholla. Älä kuitenkaan käytä sitä kasvot, nivus tai kainaloiden, tai vaippaihottumaa, ellei suunnattu tekemään niin lääkäri.

Pese ja kuivaa kädet ennen käyttöä. Puhdista ja kuivaa teennäinen. Levitä ohut kerros lääkitys teennäinen ja kevyesti hieroa, yleensä 2-3 kertaa päivässä tai lääkärin ohjeen mukaan. Älä side, kansi, tai käärimällä alueella, paitsi suunnattu tekemään niin lääkäri. Jos sitä käytetään lähellä vaipan alueen lasta, älä käytä tiukka vaippoja tai muovista housut.

Levittämisen jälkeen lääkitys, pese kädet, ellet käytä tätä lääkitystä hoitoon käsiin. Kun tätä lääkitystä lähelle silmiä, välttää se silmissä, koska tämä voi pahentaa tai aiheuttaa glaukooman. Vältä myös saada tämä lääkitystä silmien, nenän tai suun. Jos saat lääkitystä näillä alueilla, huuhtele runsaalla vedellä.

Käytä tätä lääkitystä vain siihen tautiin, johon se on määrätty. Älä käytä sitä lapselle yli 3 viikkoa putkeen ellei ohjataan tekemään niin lääkäri.

Kerro lääkärillesi, jos oireet jatkuvat tai pahenevat 2 viikon kuluttua.

Pistely, kirvely, kutina, ärsytys, kuivuminen, tai ihon punoitus voi esiintyä, kun tätä lääkettä on ensin levitetään iholle. Näihin olisi häviävät muutamassa päivässä kuin kehon sopeutuu lääkityksen. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin välittömästi.

Muista, että lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, koska hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä epätodennäköistä mutta vakavia sivuvaikutuksia ilmenee: venyttää markkaa, ihon oheneminen / värjäytyminen, akne, äärimmäinen / ei-toivotut hiusten kasvua, hiusten kuoppia (follikuliitti).

Ihon infektiot voivat pahentua käytettäessä tätä lääkitystä. Ilmoita lääkärillesi heti, jos punoitus, turvotus tai ärsytys ei parane.

Harvoin on mahdollista, tätä lääkettä voidaan imeytyy ihon läpi verenkiertoon. Tämä voi johtaa sivuvaikutuksia liikaa kortikosteroidien. Nämä haittavaikutukset ovat todennäköisempiä lapsilla ja ihmiset, jotka käyttävät tätä lääkitystä pitkään tai laajoilla alueilla ihoa. Kerro lääkärille heti, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista: epätavallinen / äärimmäinen väsymys, laihtuminen, päänsärky, turvotus nilkat / jalat, lisääntynyt jano / virtsaaminen, näköhäiriöitä.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen alklometasoni, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allergic i; tai muihin kortikosteroidien (esim. hydrokortisoni, prednisoni, tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote saattaa sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: huono verenkierto, diabetes, immuunijärjestelmän ongelmia.

Älä käytä, jos on infektio tai kipeä alueella hoidettavan.

Harvoin käyttäen kortikosteroidin lääkkeitä pitkään tai laajoilla alueilla iho voi vaikeuttaa oman kehon vastata fyysisen rasituksen. Siksi ennen kuin leikkausta tai kiireellistä hoitoa, tai jos saat vakavan sairauden / vamman, kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että käytät tätä lääkitystä tai ovat käyttäneet tätä lääkitys viime kuukausina.

Vaikka on epätodennäköistä, tämä lääkitys voi hidastaa lapsen kasvua, jos käytetty pitkään aikaan. Vaikutus lopullinen aikuisten korkeudella ei tunneta. Katso säännöllisesti lääkärissä joten lapsen pituuden voidaan tarkistaa.

Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Ei tiedetä, onko tämä lääke äidinmaitoon kun levitetään iholle. Samanlaisia ​​lääkkeitä erittyy äidinmaitoon, kun otetaan suun kautta. Keskustele lääkärisi kanssa ennen imetyksen.

Lääkäriltä tai apteekista saattaa jo olla tietoisia mahdollisista lääkkeiden yhteisvaikutuksista ja voidaan seuranta sinua heille. Älä aloita, lopeta, tai muuttaa annostusta mitään lääkettä ennen lääkärin kanssa tai apteekista ensin.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekissa, tai nonprescription / luontaistuotteita voi käyttää, erityisesti: kortikosteroidit otetaan suun (esim prednisoni), muut kortikosteroideja iholle (esimerkiksi hydrokortisoni), lääkkeet, jotka tukahduttaa immuunijärjestelmää (esim siklosporiini).

Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Siksi ennen tämän tuotteen, kerro lääkärille tai apteekkiin kaikista tuotteista käytät. Pidä lista kaikki lääkkeet mukaasi ja jakaa luettelon lääkärisi ja apteekista.

Tämä lääke voi olla haitallista nieltynä. Jos nielemisvaikeuksia tai yliannostuksen epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen.

Älä jaa tätä lääkitystä muiden kanssa.

Tämä lääkitys on määrätty kuntotasollesi vain. Älä käytä sitä myöhemmin muiden iho-ongelmia, ellei luvan siihen lääkäri. Eri lääkitys voi olla tarpeen niissä tapauksissa.

Ilmoittamaan kaikki lääkärit käytät tai ovat käyttäneet tätä lääkitystä.

Jos et menetä annos, käyttää sitä heti, kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä huoneenlämmössä välillä 36-86 astetta F (2-30 ° C) lämmöltä ja valoa. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.