alkoholi: se vaikuttaa verenpaineeseen?

Liiallinen alkoholin käyttö voi nostaa verenpainetta epäterveellistä tasolle. Useampi kuin kolme juomia yhdellä istumalla tilapäisesti lisää verenpainetta, mutta toistuva humalajuominen voi aiheuttaa kasvua pitkällä aikavälillä.

Raskas juovat joka leikataan kohtalainen juominen voi alentaa systolinen verenpaine (alkuun numero verenpaineen käsittelyssä) antamaan 2-4 millimetriä elohopeaa (mmHg) ja niiden diastolinen verenpaine (pohja numero verenpaineen käsittely) 1 2 mm Hg.

Raskas juovat, jotka haluavat alentaa verenpainetta tulisi hitaasti pienentää kuinka paljon he juovat yli kaksi viikkoa. Raskas juovat joka lopettaa äkillisesti riski kehittää vakava korkea verenpaine useita päiviä.

Jos sinulla on korkea verenpaine, vältä alkoholia tai alkoholia vain kohtuullisesti. Kohtuujuomisesta yleisesti pidetään

Juoma on 12 unssia (355 ml) olutta, 5 unssia (148 ml) viiniä tai 1,5 unssia (44 ml) 80-proof tislattua henkiä.

Muista, että alkoholi sisältää kaloreita ja saattaa osaltaan toivottuja painonnousua – riskitekijä korkea verenpaine. Myös alkoholi voi häiritä tehokkuutta ja lisätä sivuvaikutuksia joidenkin verenpaine elämäntapaan.

Kanssa

käydä lääkärin