alkoholin käyttö häiriö

Alkoholin käyttö häiriö (joka sisältää tasolle, joka on joskus kutsutaan alkoholismi) on malli alkoholin käytön, johon valvontaa koskevia ongelmia juominen, on uppoutunut alkoholia, edelleen käytä alkoholia, vaikka se aiheuttaa ongelmia, joilla on juoda enemmän saada sama vaikutus tai joilla vieroitusoireita, kun nopeasti pienentää tai lopettaa juominen.

Epäterveellinen alkoholin käyttö sisältää kaikki alkoholin käyttö, joka asettaa käyttäjän terveyden ja turvallisuuden vaarassa tai aiheuttaa muuta alkoholiongelmia. Se sisältää myös humalajuominen – juomatottumukseksi jossa mies kuluttaa vähintään viisi juomia kahden tunnin tai nainen alamäkiä vähintään neljä juomia kahden tunnin kuluessa. Humalahakuinen juominen aiheuttaa merkittäviä terveys- ja turvallisuusriskejä.

Mitä pidetään yhden juoman?

Jos malli juominen aiheuttaa toistuvia merkittäviä hädässä ja ongelmia toimivat päivittäisessä elämässä, siinä on todennäköisesti alkoholin käyttö häiriö. Se voi vaihdella lievästä vaikeaan. Kuitenkin jopa lievä häiriö voi levitä ja aiheuttaa vakavia ongelmia, joten varhainen hoito on tärkeää.

Kun lääkäriin

Alkoholin käyttö häiriö voi olla lievä, keskivaikea tai vaikea, määrän perusteella oireita koet. Merkkejä ja oireita voivat olla

Jos rakkaasi tarvitsee apua

Alkoholin käyttö häiriö voi sisältää jaksoja, alkoholimyrkytys ja vieroitusoireita.

Vaikutus turvallisuutesi

National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism asettaa yhden standardin juoman kuin jokin näistä

Jos tuntuu, että joskus juo liikaa alkoholia, tai se aiheuttaa ongelmia, tai perheesi on huolissaan juominen, keskustele lääkärin kanssa. Muita tapoja saada apua ovat puhut mielenterveys tarjoaja tai etsivät apua tukiryhmä kuten AA tai samantyyppinen tukiryhmä.

Koska kieltäminen on yleinen, voi tuntuu et on ongelmia juominen. Et ehkä tunnista kuinka paljon juot tai kuinka paljon ongelmia omassa elämässä liittyvät alkoholin käyttöön. Kuuntele sukulaisten, ystävien tai työtovereiden, kun he pyytävät teitä tutkimaan juomatavat tai hakea apua. Mieti puhuu jonkun kanssa, joka on ollut ongelma juominen, mutta on pysähtynyt.

Monet ihmiset alkoholinkäytön häiriö epäröi saada hoitoa, koska he eivät tunnista heillä on ongelma. Interventio rakkailtamme voi auttaa joitakin ihmisiä tunnistaa ja hyväksyä, että he tarvitsevat ammattiapua. Jos olet huolissasi siitä, että joku, joka juo liikaa, pyydä ammattilaista kokenut alkoholin kohtelun neuvoja lähestyä tätä henkilöä.

Geneettinen, psykologiset, sosiaaliset ja ympäristöön liittyvät tekijät voivat vaikuttaa, kuinka alkoholin juominen vaikuttaa kehon ja käyttäytymistä. Teorioiden mukaan tietyille ihmisille juominen on erilainen ja vahvempi vaikutus, joka voi johtaa alkoholin käyttö häiriö.

Ajan myötä liiallinen alkoholin voivat muuttaa normaalia toimintaa alueilla aivoissa liittyy kokemusta ilo, arviointikyky ja kyky valvoa oman käyttäytymisen. Tämä voi aiheuttaa kaipaavat alkoholin yrittää palauttaa hyviä tunteita tai vähentää kielteisiä.

Riskitekijöitä alkoholin käyttö häiriö sisältävät

Alkoholi painaa keskushermostoon. Joissakin ihmisiä, ensimmäinen reaktio voi olla stimulaatio. Mutta kun jatkat juoda, tulet rauhoittaminen.

Liika alkoholi vaikuttaa puheen, lihasten hallintaa ja elintärkeitä keskuksia aivoissa. Raskas Humalajuominen saattaa jopa aiheuttaa hengenvaarallisen koomaan tai kuolemaan. Tämä on erityisen huolestuttavaa, kun olet ottanut tiettyjä lääkkeitä, jotka myös heikentää aivojen toimintaa.

Liiallinen juominen voi vähentää tuomiota taitoja ja alempi estoja, mikä johtaa vääriä valintoja ja vaarallisia tilanteita tai käyttäytymistä, mukaan lukien

Liiallinen alkoholin käyttö yhdellä kertaa tai ajallisesti voi aiheuttaa terveysongelmia, kuten

Seuraavassa on joitakin tietoja, joiden avulla saat valmiina nimittämistä, ja mitä odottaa lääkäriltä.

Vaikutukset terveydelle

Mitä odottaa lääkäriltä

Asuin hoito-ohjelmia

Mieti juomatottumusten ottaen tarkastella rehellisesti, kuinka usein ja kuinka paljon juot. Valmistaudu keskustelemaan ongelmista, jotka alkoholi voi aiheuttaa. Voit halutessasi ottaa perheenjäsen tai ystävä pitkin, mikäli mahdollista.

Ennen nimittämistä, tehdä luettelo

Jotkut kysymystä sisällyttää

Älä epäröi kysyä muita kysymyksiä.

Ole valmis vastaamaan kysymyksiin lääkäriltä, ​​jotka voivat sisältää

Olet todennäköisesti aloittaa nähdä ensihoidon lääkäri. Jos lääkäri epäilee sinulla on ongelmia alkoholin kanssa, hän voi ohjata sinut mielenterveyden tarjoaja.

Arvioimaan ongelman kanssa alkoholia, terveydenhuollon tarjoaja todennäköisesti

Hoito alkoholin käyttö häiriö voi vaihdella, riippuen tarpeisiin. Hoito voi liittyä lyhyt interventio, yksilön tai ryhmäohjausta, avohoidon ohjelmaa tai asuin laitoshoito oleskelua. Työskentely lopettaa alkoholin parantaa elämänlaatua on tärkein hoito tavoite.

Hoito alkoholin käyttö häiriö voi sisältää

Jotta vakava alkoholin ongelma, ehkä yöpyä asuin käsittelylaitokseen. Useimmat asuin hoito ohjelmiin sisältyy yksilön ja ryhmän hoidon tukiryhmät, koulutus luentoja, perheen osallistuminen ja aktiivisuus hoitoa.

Asuin hoito-ohjelmia ovat tyypillisesti lisensoitu alkoholin ja huumeiden ohjaajat, sosiaalityöntekijät, sairaanhoitajat, lääkärit ja muut, joilla on asiantuntemusta ja kokemusta hoitoon alkoholin käytön häiriö.

Sinun täytyy keskittyä vaihdat tottumukset ja tekemällä erilaisia ​​elämäntapavalintoja.

Vältä korvaa perinteisen lääketieteen hoitoa tai psykoterapian kanssa vaihtoehtoinen lääketiede. Mutta jos käytetään lisäksi hoitosuunnitelmaasi kun toipumassa alkoholin käyttö häiriö, nämä tekniikat voivat olla hyödyllisiä

Monet ihmiset, joilla on alkoholiongelmia ja heidän perheenjäsentensä huomaavat osallistuvat tukiryhmiä on olennainen osa selviytyä taudin, ehkäisemiseksi tai käsittelevät pahenemisvaiheita, ja pysyä raittiina. Lääkäri tai ohjaaja voi ehdottaa tukiryhmä. Nämä ryhmät ovat usein myös listattu Web ja joskus puhelinluettelosta.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä

AA. AA (AA) on omatoimisuus ihmisryhmän toipumassa alkoholismista, joka tarjoaa hillitty vertaisryhmän rakennettu noin 12 askelta tehokkaana mallina saavuttamiseksi täysraittiuden.; Women for Raittius. Women for Raittius on ei-kaupallinen organisaatio tarjoaa tukiryhmä ohjelma naisille, jotka haluavat voittaa alkoholismin ja muiden riippuvuuksien. Se keskittyy kehittämään selviytymiskeinoja liittyvät emotionaalisen ja henkisen kasvun, itsetunto ja terveiden elämäntapojen., Al-Anon ja Alateen. Al-Anon on suunniteltu ihmisille, jotka kärsivät jonkun muun alkoholismi. Alateen ryhmät ovat käytettävissä teini-ikäisten lasten näiden alkoholismiin. Jakamaan tarinoita, perheenjäsenet oppivat ymmärtämään, miten sairaus vaikuttaa koko perheelle.

Varhainen puuttuminen voi estää alkoholiin liittyvien ongelmien teini-iässä. Jos sinulla on teini-ikäinen, olla varuillaan merkkejä ja oireita, jotka saattavat olla ongelma alkoholin kanssa

Voit estää teini alkoholin käytön

käydä lääkärin