allantex suullinen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

YLEISNIMI (S): syanokobalamiinin / FOOLIHAPPO / pyridoksiini

Tämä yhdistelmä vitamiineja tarjoaa vitamiini B-6, B12-vitamiinia ja foolihappoa ihmisille, joilla ei ole tarpeeksi näitä vitamiineja hyvän terveyden.

Ottamaan lääkkeensä suulla kanssa tai ilman ruokaa, yleensä kerran päivässä tai lääkärin ohjeen mukaan. Jos vatsavaivoja esiintyy, se voi auttaa ottamaan tätä tuotetta ruoan kanssa.

Käytä tätä lääkitystä säännöllisesti, jotta saat eniten hyötyä siitä. Jotta muistaisit, käytä sitä samaan aikaan joka päivä. Annostus perustuu sairaudestasi ja hoitovaste.

Pahoinvointi, vatsavaivoja, ripulia, uneliaisuutta, punoitus ja tunnottomuus / kihelmöi saattaa esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin välittömästi.

Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, muistaa, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä epätodennäköistä mutta vakavia sivuvaikutuksia ilmenee: henkinen / mielialan muutokset, epätavallinen heikkous.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä tuote on epätodennäköistä, mutta hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos se tapahtuu. Oireita vakava allerginen reaktio voi olla: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allergic i; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: tiettyjen veren häiriöt (esim anemia, muut anemiat).

Tämä lääke voi aiheuttaa uneliaisuutta. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään toimintaa, joka edellyttää tarkkaavaisuutta, kunnes olet varma, että voit tehdä näitä tehtäviä turvallisesti. Rajoittaa alkoholijuomia.

Tätä hoitoa tulee käyttää vain, kun se on selvästi tarpeen raskauden aikana. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Tämä lääkitys erittyy äidinmaitoon. Neuvotella lääkärin kanssa ennen rintojen -feeding.

Terveydenhuollon ammattilaiset (esim lääkäriin tai apteekkiin) saattaa jo olla tietoisia mahdollisista lääkkeiden yhteisvaikutuksista ja voidaan seuranta sinua siitä. Älä aloita, pysäyttää tai muuttaa annostusta mitään lääkettä ennen tarkkailun niitä ensin.

Tätä tuotetta ei tule käyttää seuraavien lääkkeiden kanssa, koska hyvin vakavia vuorovaikutuksia voi ilmetä: altretamiini sisplatiini, levodopa (jos käytetty ilman karbidopa).

Jos käytät tällä hetkellä jotain näistä lääkkeistä, kerro lääkärille tai apteekkiin ennen tätä lääkitystä.

Ennen tämän tuotteen, kerro lääkärille tai apteekissa, ja nonprescription / luontaistuotteita voi käyttää, erityisesti: foolihappoantagonistin (esim, metotreksaatti), hydantoiinit (esim fenytoiini, difenyylihydantoiini-), pyrimetamiini, muut vitamiini / ravintolisiä .

Tämä tuote voi vaikuttaa tuloksiin tietyt laboratoriotestit (esim sisätekijä vasta, tietyt urobilinogeeni testit). Varmista laboratorion henkilökunta ja lääkärit tietävät käytät tätä lääkettä.

Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Siksi ennen tämän tuotteen, kerro lääkärille tai apteekkiin kaikista tuotteista käytät. Pidä lista kaikki lääkkeet mukaasi ja jakaa luettelon lääkärisi ja apteekista.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen.

Älä jaa tätä lääkitystä muiden kanssa.

Laboratorio ja / tai lääketieteelliset tutkimukset (esim täydellinen verenkuva, homokysteiinin) voidaan suorittaa ajoittain seurata edistymistä tai tarkistaa sivuvaikutuksia. Kuulla lääkäriltäsi lisätietoja.

Muista, että se on parasta saada vitamiineja ja kivennäisaineita terveellisiä elintarvikkeita. Säilytetään tasapainoisen ruokavalion ja noudata ruokavalion suuntaviivoja lääkärin ohjeiden mukaan. B-vitamiineja, kuten foolihappoa, ovat luonnollisesti löytyy lehtivihreästä, muut kasvikset, ja sitrushedelmiä. Foolihappo on myös todettu rikastettu jyvät kuten leipä, pasta ja vilja.

Eräitä tämän lääkitys voi myös sisältää ainesosia kuten E-vitamiinia, para aminobentsoehappo, tai alfa-lipoic acid. Yhteys lääkäriin tai apteekkiin, jos on kysyttävää ainesosat oman tuotemerkin.

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-86 astetta F (15-30 ° C) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.