allegra odt suullinen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

YLEISNIMI (S): Feksofenadiini HCL

Feksofenadiini on antihistamiini käytetään lievittämään allergiaoireita kuten vetiset silmät, nenän vuotaminen, kutina silmät / nenä, aivastelu, nokkosihottuma, ja kutinaa. Se toimii estämällä tietyllä luonnollinen aine (histamiini), että elimistö saa allergisen reaktion aikana.

Jos käytät over-the-counter tuote itsehoitoon, lue kaikki ohjeet tuotteen pakkauksessa ennen tämän lääkitystä. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteys apteekkiin. Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, ota se niin suunnattu, yleensä 2 kertaa päivässä (12 tunnin välein).

Jos käytät nestemäistä muotoa tätä lääkitystä, ravista pulloa hyvin ennen jokaista annosta ja annoksen mittaamiseksi varovasti käyttämällä erityistä mittauslaitteella / lusikka. Älä käytä kotitalouksien lusikalla, koska et voi saada oikea annos. Ota tabletti / kapseli tai nestemäisessä muodossa tämän lääkityksen kanssa tai ilman ruokaa. Jos käytät nopeasti liukenevaa tablettia, ota se tyhjään mahaan. Salli nopeasti liukenevaa tablettia liueta kielen päälle ja sitten niellä, veden kanssa tai ilman. Älä poista tabletti läpipainopakkauksesta vasta juuri ennen käyttöä.

Jos tarvitset nestemäistä ottamaan lääkkeensä (esimerkiksi otettaessa tabletit / kapselit), sitten ottamaan lääkkeensä vedellä. Älä ota hedelmämehuja (kuten omena, greippi tai appelsiini), koska ne voivat heikentää imeytymistä tämän lääkkeen.

Annostus perustuu ikä, sairaus, ja hoitovasteen mukaan. Älä nostaa annosta tai ottamaan lääkkeensä useammin kuin suunnattu.

Älä ota antasideja, jotka sisältävät alumiinia ja magnesiumia 2 tunnin kuluessa ottaen tämän lääkitystä. Nämä antasidit voivat heikentää imeytymistä feksofenadiinin.

Kerro lääkärille, jos tila ei parane tai se pahenee.

Yskä, kuume, tai vatsavaivoja saattaa esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, kerro lääkärille tai apteekkiin välittömästi.

Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, muistaa, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeudu heti, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen feksofenadiinihydroklo-, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allergic i; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Ennen tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: munuaissairaus.

Ennen ottaa kirurgian, kerro lääkärille tai hammaslääkärille kaikista tuotteista käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription lääkkeet, ja rohdosvalmisteita).

Nestemäiset tuotteet voivat sisältää sokeria. Nopeasti liukenevaa tabletit voivat sisältää aspartaamia. On noudatettava varovaisuutta, jos sinulla on diabetes, fenyyliketonuria (PKU) tai muu sairaus, joka vaatii sinua rajoittaa / välttää näitä aineita omassa ruokavaliossa. Kysy lääkäriltä tai apteekista käytät tätä tuotetta turvallisesti.

Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Keskustele riskeistä ja hyödyistä lääkärisi kanssa.

Tämä lääkitys erittyy äidinmaitoon. Neuvotella lääkärin kanssa ennen rintojen -feeding.

Katso myös Kuinka käyttää osassa.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset saattavat muuttua miten lääkitys toimii tai lisätä riskiä vakavia sivuvaikutuksia. Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Pitää luetteloa kaikista tuotteista käytät (myös reseptiä / nonprescription huumeiden ja kasviperäisiä tuotteita) ja jaa se lääkäriltä ja apteekista. Älä aloita, lopeta tai muuta annosta mitään lääkkeitä ilman lääkärin hyväksyntää.

Tämä lääkitys saattaa häiritä tiettyjä laboratoriokokeita (mukaan lukien allergia iho testaus), joka voi aiheuttaa vääriä testituloksia. Varmista laboratorion henkilökunta ja kaikki lääkärit tietävät käytät tätä lääkettä.

Jos yliannostus epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen.

Pidä kaikki säännölliset lääketieteelliset ja laboratorio nimitykset.

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohittaa Vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä ota kaksinkertaista annosta kiinni.

Säilytä huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Erimerkkisiä tämä lääkitys voi olla erilaisia ​​varastoinnin tarpeisiin. Tarkista tuotteen pakkauksen ohjeet tallentaa tuotemerkin, tai kysy apteekista. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.