allercreme ajankohtainen: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset, kuvia, varoitukset & annostelu

Tämä lääkitystä käytetään kosteusvoidetta hoitamiseksi tai ehkäisemiseksi kuiva, karhea, hilseilevä, kutiava iho aiheuttamaa ihoärsytystä (esim vaippaihottumaa, ihon palovammoja sädehoito). Emollients ovat aineita, jotka pehmentävät ja kosteuttavat ihoa ja vähentää kutinaa ja hilseilyä. Jotkut tuotteet (esim sinkkioksidi, valkoinen vaseliini) käytetään lähinnä suojaamaan ihoa ärsytystä (esimerkiksi yhtiöstä kosteus).

Kuiva iho johtuu veden hävikki ylemmän kerros ihoa. Emollients / kosteusvoiteita toimivat muodostamalla öljyisen kerroksen päälle ihon joka vangitsee vettä ihossa. Vaseliini, lanoliini, mineraaliöljy ja dimetikoni ovat yhteisiä perusvoiteet. Kosteuttavia aineita, kuten glyseriiniä, lesitiiniä, ja propyleeniglykolia, vetää vettä uloin kerros ihoa. Monet tuotteet on myös ainesosia, jotka pehmentävät kiimainen aine (keratiini), joka pitää ihon pintakerros solujen yhdessä (esim urea, alfahydroksihappoja kuten maitohappo / sitruunahappo / glykolihapon ja allantoiinia). Tämä auttaa kuolleet ihosolut pudota, auttaa ihoa pitämään enemmän vettä, ja jättää ihon tunne tasaisempi ja pehmeämpi.

Käytä tätä tuotetta ohjeiden mukaan. Jotkut tuotteet vaativat pohjustus ennen käyttöä. Seuraa kaikkiin suuntiin tuotteen pakkauksessa. Jos olet epävarma mitään tietoja, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Jotkut tuotteet on ravistettava ennen käyttöä. Tarkista etiketti nähdä, jos pitäisi ravistaa pulloa hyvin ennen käyttöä. Levitä tuhoalueilla ihon tarpeen tai ohjeiden etiketissä tai lääkärin. Kuinka usein olet hakea lääkitystä riippuu tuotteesta ja ihon kunnossa. Hoitoon kuivaa kädet, ehkä käyttää tuotetta aina pestä kädet, soveltamalla sitä koko päivän.

Jos käytät tätä tuotetta auttaa hoitoon vaippa ihottumaa, puhdista vaippa-alueella hyvin ennen käyttöä ja anna alueen kuivua ennen kuin tuote.

Jos käytät tätä tuotetta auttaa hoitoon säteilyn palovammoja, tarkista säteilyä henkilöstön nähdä, jos oman tuotemerkin voidaan soveltaa ennen sädehoitoa.

Noudata kaikkia ohjeita etiketissä asianmukaiseen käyttöön. Levitä iholle vain. Vältä herkillä alueilla, kuten silmiin, sisällä suun / nenän ja emättimen / nivusille, ellei merkinnöissä tai lääkäriltä ohjaa toisin. Tarkista etiketti suuntiin mitään alueita tai ihotyypeille jossa ei pitäisi soveltaa tuotetta (esim kasvot, mitään alueita rikki / halkeilevat / leikkaus / ärtynyttä / kaavittu iholle tai hiljattain ajeltu ihoalueille) . Keskustele lääkärin tai apteekin lisätietoja.

Käytä tätä lääkitystä säännöllisesti saada eniten hyötyä siitä. Useimmat kosteusvoiteita tarvitsevat vettä toimivan hyvin. Levitä tuote kylvyn jälkeen / suihkun, kun iho on vielä kostea. On hyvin kuiva iho, lääkäri saattaa suositella liota alueelle ennen tuotteen. Pitkä, kuuma, tai usein uiminen / pesu voi pahentaa kuiva iho.

Jos tila jatkuu tai pahenee, tai jos epäilet olla vakava lääketieteellinen ongelma, hakeudu välittömästi lääkäriin.

Useimmat emollients voidaan käyttää turvallisesti ja tehokkaasti ilman sivuvaikutuksia. Kuitenkin polttaminen, kirvely, punoitus tai ärsytys saattaa esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, kerro lääkärille tai apteekkiin välittömästi.

Jos lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, muistaa, että hän on päättänyt selvitetyn hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkettä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä epätodennäköistä mutta vakavia sivuvaikutuksia ilmenee: epätavallisia muutoksia ihon (esim kääntämällä valkoinen / pehmeä / vetinen liiasta märkyydeltä), merkkejä ihon infektio.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon, jos havaitset vakavan allergisen reaktion, kuten: ihottuma, kutina / turvotus (erityisesti kasvojen / kielen / kurkun), vakavia huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yhdysvalloissa –

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088 tai www.fda.gov/medwatch.

Kanada – Soita lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia Health Canada 1-866-234-2345.

Ennen tämän tuotteen, kerro lääkärille tai apteekkiin, jos olet allerginen jollekin ainesosat tuotanto; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Keskustele apteekin lisätietoja.

Jos sinulla on jokin seuraavista oireista, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin ennen tämän tuotteen: leikkausvaaroja / infektiot / haavaumat.

Jotkut ainesosat (esim säilöntäaineet, tuoksu) saattaa tehdä herkkä auringolle. Tarkista etiketti varoitukset tai käänny lääkärin tai apteekkiin, jos tarvitse tehdä mitään erityisiä varotoimia, kun auringossa. Lääkäri / apteekista voi ehdottaa käyttämällä aurinkovoidetta, suojavaatteita kun ulkona, ja välttämällä pitkäaikainen auringolle altistuminen, rusketussuihkukaapit, ja sunlamps.

Jotkut tuotteet voivat pahentaa aknea. Jos iho on altis akne, etsi sana “ei-comedogenic” (ei tuki ihohuokosia) etikettiin. Jotkut tuotteet saattavat tahrata / discolor vaatteet. Kysy lääkäriltä tai apteekista lisätietoja.

Ei tiedetä, onko tämä lääke äidinmaitoon. Keskustele lääkärisi kanssa ennen rinta -feeding, varsinkin jos haet tätä tuotetta rintojen alueella.

Jos käytät tätä tuotetta lääkärin suuntaan, lääkäriltä tai apteekista saattaa jo olla tietoisia mahdollisista lääkkeiden yhteisvaikutuksista ja voidaan seuranta sinua heille. Älä aloita, lopeta, tai muuttaa annostusta mitään lääkettä ennen lääkärin kanssa tai apteekista ensin.

Jos lääkäri on ohjannut teitä käyttää tätä tuotetta, tai jos käytät reseptiä tuotetta iholla, kerro lääkärille tai apteekissa, ja nonprescription / luontaistuotteita voi käyttää, mukaan lukien muut ihonhoitotuotteet.

Pidä lista kaikki lääkkeet mukaasi ja jakaa luettelon lääkärisi ja apteekista.

Tämä lääke voi olla haitallista nieltynä. Jos nielemisvaikeuksia tai yliannostuksen epäillään, ota myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Yhdysvaltain asukkaat voivat soittaa paikalliseen myrkytyskeskukseen osoitteessa 1-800-222-1222. Kanada asukkaat voivat soittaa maakunta myrkytystietokeskukseen.

Jotkut tapoja auttaa estämään ihon kuivumista kuuluvat haalealla (ei kuumalla) vedellä, kun uiminen ottaen kylpyammeet / suihkut harvemmin (esim välein 1-2 päivää), pitäen kylpyammeet / suihkut lyhyt, ja käyttämällä ilmankostutin, kun ilma on hyvin kuivaa .

On olemassa monenlaisia ​​pehmittävä tuotteita saatavilla. Jotkut sisältävät hajusteiden tai muita ainesosia, että jotkut ihmiset saattavat olla herkkiä. Perusvoiteet ovat saatavilla eri muodoissa, kuten öljyt, voiteet, voiteet, tai suihkeita. Neuvotella lääkärin kanssa tai apteekista tuotteen, joka voi olla sinulle parhaiten.

Jos käytät tuotetta säännöllisen aikataulun ja menetä annos, käyttää sitä heti, kun muistat. Älä käytä enemmän tuotetta tai käyttää sitä useammin kuin suunnattu kiinni.

Katso varastointi tiedot painettava pakkaukseen. Jos sinulla on kysyttävää varastointi, kysy apteekista. Pidä kaikki lääkevalmisteet poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Älä säilytä vaahtoa kapselin lähelle kuumuudelle (yli 120 astetta F / 49 ° C), ja älä säilytä tai käytä sitä avotulen. Koska vaahto kanisterit ovat paineen alla, eivät riko tai polta säiliötä.

Älä huuhtele lääkkeet alas WC tai kaataa ne viemäriin ellei neuvottu tekemään niin. Oikein hävittää tämän tuotteen, kun se on vanhentunut tai ei enää tarvita. tai paikallisen jätehuoltoyrityksen saadaksesi lisätietoja siitä, miten turvallisesti hävittää tuotteen.

Päivänä lokakuuta 2015. Copyright (c) 2015

Kun ‘s Lääkekaappi, voit tarkistaa lääkeaineiden kanssa.