allergiat: usein kysyttyjä kysymyksiä

allergiat Trends

Got allergioita? Niin luultavasti on kysymyksiä. Seuraavassa on vastauksia joihinkin suosituimpia.

Et voi parantaa allergioita, mutta voit hoitaa ja hallita oireita. Se voi kestää vähän työtä. Sinun täytyy tehdä joitakin muutoksia ympäristössä tai selvittää, miten pysyä erossa asioista, jotka laukaisevat allergiaa iskut.

Lääkitys helpottaa oireita, mutta saattaa silti olla reaktio kun olet noin allergeeni. Lapset, toisaalta, joskus selvitä allergiat, erityisesti elintarvikkeiden kanssa. Voit kokeilla hoitomuoto kutsutaan immunoterapian. Saat vähän mitä olet allerginen muodossa laukausta, suun tablettia tai tippaa. Se ei paranna, mutta se voi heikentää reaktiota.

Oireet voivat olla samanlaisia

Etsi malleja: Molemmat voivat aiheuttaa aivastelua, tukkoisuus, nuha, vetinen silmät, väsymys, ja päänsärkyä. Tässä on ero: Cold oireet tulevat usein yhteen kerrallaan: ensin aivastus, sitten nenän kulkee, niin saat tukossa. Allerginen reaktio tapahtuu kerralla.

Katso Timin; Kylmä oireet häviävät 7-10 päivää. Reaktio jatkuu niin kauan olet alttiina allergeenille. Se voi helpottaa, kun saat pois mitä se on olet allerginen, mutta se ei.

Tarkista hankie: Joo, se on eräänlainen brutto, mutta limaa kertoo mitä sinun tarvitsee tietää. Vilustuminen voi aiheuttaa kellertävää nenän vuotamista. Tämä viittaa olemassa infektio syyttää. Allergiset reaktiot johtavat selkeä, ohut, vetinen gunk.

Odota, että aivastaa alkaa: Tämä on todennäköisempää allergia, varsinkin kun teet sen kaksi tai kolme kertaa peräkkäin.

Keskustele kalenteri: vilustuminen ovat yleisempiä talvikuukausina. Allergiat lakko keväästä laskevan, kun kasvit ovat pölyttävien.

Ota lämpötila: Saatat olla kuumetta kylmän, mutta luultavasti ei allergisille