Alora

Estrogeenit ovat naishormoneja. Niitä tuotetaan kehon ja ovat välttämättömiä normaalia seksuaalista kehitystä naisten ja sääntelyä kuukautiskierron aikana hedelmällisessä vuotta.

Käyttää Alora

Munasarjat alkavat tuottaa vähemmän estrogeenia vaihdevuosien jälkeen (elämän muuttumista). Tämä lääke on määrätty kuromiseksi alhaisempi määrä estrogeenia. Estrogeenit lievittää oireita vaihdevuodet, kuten kuumia aaltoja ja epätavallinen hikoilu, vilunväristykset, pyörtyminen tai huimaus.

Estrogeenit määrätty useista syistä

Estrogeenit voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Ei ole lääketieteellistä näyttöä tukemaan uskoa siihen, että käyttö estrogeenien pitää potilaan tunne nuori, pitää ihon pehmeä, tai viivästyttää juonteita. Ei ole myöskään osoitettu, että käyttämällä estrogeenien vaihdevuosien aikana vapauttaa emotionaalisia ja hermostollisia oireita, elleivät nämä oireet johtuvat muut vaihdevuosien oireita, kuten kuumia aaltoja tai kuumat aallot.

Estrogeenit ovat käytettävissä vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, estrogeeni käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Alora

Tämän lääkkeen ennen murrosikää ei suositella. Kasvu luiden voidaan pysäyttää varhaisessa vaiheessa. Tytöt ja pojat voivat kehittää kasvua rinnat. Tytöt voivat olla emättimen muutokset, kuten emättimen verenvuotoa.

Tätä lääkettä voidaan käyttää käynnistämään murrosiän nuorilta joidenkin viivästynyt murrosikä.

Vanhukset ovat erityisen herkkiä vaikutuksille estrogeenit. Tämä saattaa lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia hoidon aikana, erityisesti aivohalvauksen, invasiivisen rintasyövän, ja muistin ongelmia.

Estrogeenit ei suositella käytettäväksi raskauden aikana tai heti sen jälkeen synnytyksen. Raskautta tai säilyttää raskaus ei ole todennäköistä aikoihin vaihdevuodet.

Tietyt estrogeenit on todettu aiheuttavan vakavia synnynnäisiä epämuodostumia ihmisillä ja eläimillä. Jotkut tyttäret naiset ottivat dietyylistilbestroli (DES) raskauden aikana on kehitetty lisääntymiselle (sukuelinten) suolikanavan ongelmia ja harvoin syöpä emättimen tai kohdunkaulan (avaamisesta kohtuun), kun he pääsivät hedelmällisessä iässä. Jotkut pojat naiset ottivat DES raskauden aikana on kehitetty virtsateiden-sukuelinten ongelmia.

Tämän lääkkeen käyttöä ei suositella imettäville äideille. Estrogeenit erittyvät maitoon ja niiden mahdollista vaikutusta vauva ei ole tiedossa.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla kohdella sinulle lääkityksen tässä luokassa tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Kaikilla potilailla

Miehillä hoidetaan rinta- tai eturauhassyövän

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät estrogeenia. Se ei voi olla nimenomaan Alora. Lue huolellisesti.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota sitä lisää ja älä ota tai käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Potilaille, jotka saavat jotakin estrogeenien suun, yritä ottaa lääke samaan aikaan joka päivä vähentää mahdollisuutta haittavaikutuksia ja sallia sen toimimaan paremmin.

Tämä lääke yleensä tulee potilaan tietoja tai ohjeita. Lue ja noudata ohjeita insertin huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Potilaille, jotka saavat jotakin estrogeenien suun kautta tai injektiona

Potilaille käyttämällä transdermaalista (laastarilappuun)

Oikea käyttö estrogeenin

Potilaille käyttämällä ajankohtainen emulsio (ihon voide)

Jos käytät Evamist® transdermaalista spray

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Jos unohdat kulumisen tai muuttaa laastari, laittaa toinen niin pian kuin mahdollista. Jos on melkein aika laittaa seuraava laastari, odota sitten uusi laastari ja jätä yksi menetit. Älä käytä ylimääräisiä laastaria kuromiseksi unohtunutta annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Alora

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke ei aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia. Näitä vierailuja yleensä joka vuosi, mutta jotkut lääkärit vaativat niitä useammin.

Joillakin potilailla käytetään estrogeenit, arkuus, turvotus tai verenvuoto kumit voi tapahtua. Harjaaminen ja hammaslangan hampaat huolellisesti ja säännöllisesti ja hierovat ikeniä voi auttaa ehkäisemään tätä. Katso hammaslääkäri säännöllisesti on hampaita puhdistetaan. Tarkista lääkäri tai hammaslääkäri, jos sinulla on kysyttävää huolehtia hampaita ja ikeniä, tai jos havaitset sellaisia ​​arkuus, turvotus tai verenvuoto ikeniä.

Vaikka esiintyvyys on alhainen, käyttö estrogeenien voi lisätä sinulle mahdollisuus saada rintasyöpä, munasarjojen tai kohdun (kohdun). Siksi on erittäin tärkeää, että tarkastat rintasi säännöllisesti epätavallisia kokkareita tai eritettä. Ilmoita ongelmia lääkärin kanssa. Kannattaa myös mammografiassa (x-ray kuvat rinnat) tehnyt, jos lääkäri suosittelee sitä. Koska rintasyöpä on tapahtunut miehillä estrogeenihoitoa, säännöllinen rintojen itsestään tentit ja tentit lääkärin epätavallisia kokkareita tai eritettä pitäisi tehdä.

Jos kuukautiset ovat lopettaneet, ne voivat aloittaa uudelleen. Tämä vaikutus jatkuu niin kauan kuin lääkkeestä on otettu. Kuitenkin, jos otetaan jatkuva hoito (0,625 mg konjugoituja estrogeenejä ja 2,5 mg medroksiprogesteroni kerran vuorokaudessa), kuukausittain verenvuoto yleensä pysähtyy 10 kuukautta.

Alora Side Effects

Myös emättimen verenvuotoa välillä säännöllisesti kuukautiset aikana voi esiintyä ensimmäisten 3 kuukauden käytön. Älä lopeta lääkkeen. Tarkista lääkäriltä, ​​jos vuoto jatkuu epätavallisen pitkään, jos ei ole alkanut 45 päivän kuluessa viimeisen jakson, tai jos luulet olevasi raskaana.

Kerro hoitavalle lääkärille, että käytät tätä lääkettä ennen kuin mitään laboratoriotutkimusten koska jotkut tulokset saattavat vaikuttaa.

Tarkista lapsesi lääkäriin heti, jos lapsi alkaa saada seuraavia oireita: nännin tai rintojen turvotus tai arkuus naisilla, tai laajentumisen rinnat miehillä. Lapsesi on saattanut altistua Evamist® ihon läpi spray.

Älä anna lemmikkieläimiä nuolla tai koskettaa vartta jossa Evamist® ihon läpi spray levitettiin. Pienet lemmikit voivat olla herkkiä tämän lääkkeen. Soita lemmikkisi eläinlääkärille, jos lemmikkisi alkaa olla seuraavia oireita: nännin tai rintojen suureneminen, turvotus vulva tai merkkejä sairaudesta.

Naiset harvoin vakavia sivuvaikutuksia kun estrogeenit tilalle estrogeenia. Keskustella näistä mahdollisista vaikutuksista lääkäriltä

Pitkäaikainen käyttö estrogeenien on raportoitu lisäävän kohdun limakalvon syövän (syöpä kohdun limakalvo) naisilla vaihdevuosien jälkeen. Tämä riski näyttää kasvavan annoksen ja pituuden käytön lisääntyminen. Kun estrogeenit käytetään pieninä annoksina alle 1 vuoden, riski on vähäisempi. Lisäksi riskiä pienentää, jos progestiinia (toinen naishormoni) lisätään, tai korvaa osa, estrogeeni annoksen. Jos kohtu on poistettu kirurgisesti (yhteensä kohdunpoisto), ei ole riskiä kohdun limakalvon syöpä.

Vaikka esiintyvyys on alhainen, käyttö estrogeenien voi lisätä sinulle mahdollisuus saada rintasyöpä. Rintasyöpä on raportoitu miehillä estrogeenihoitoa.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Seuraavia haittavaikutuksia voi johtua veren hyytymistä, mikä saattaa johtaa aivohalvaukseen, sydänkohtaus tai kuolema. Näitä haittavaikutuksia esiintyy harvoin, ja kun niitä esiintyy, ne esiintyvät miehillä hoitoa syöpään käyttäen suuria annoksia estrogeenien.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Myös monet naiset, jotka ottavat estrogeenia progestiinin kanssa (toinen naishormoni) alkaa ottaa kuukausittain verenvuoto emättimestä, samanlainen kuukautiset, jälleen. Tämä vaikutus jatkuu niin kauan kuin lääkkeestä on otettu. Kuitenkin kuukausittain verenvuotoa ei esiintyä naisilla, joilla on ollut kohtu poistaa kirurgisesti (yhteensä kohdunpoisto).

Tämä lääke voi kadota tai ohenemista päänahan hiusten joillakin ihmisillä.

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.