alpratsolaami

Käyttää alpratsolaami

Terapeuttinen luokka: Rauhoittava

Farmakologiset Class: Bentsodiatsepiini, Lyhyt tai pitkävaikutteisen

Alpratsolaami on bentsodiatsepiini. Bentsodiatsepiinit kuuluvat lääkeryhmään keskushermoston (CNS) depressants, jotka ovat lääkkeitä, jotka hidastavat hermostoon.

Alpratsolaami on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä alpratsolaamin, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio alpratsolaami tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksiin alpratsolaamin lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen alpratsolaami

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta alpratsolaamin vanhuksilla. Kuitenkin vakava uneliaisuus, huimaus, sekavuus, kömpelyys tai horjumista ovat todennäköisempiä vanhuksilla, jotka ovat yleensä herkempiä kuin nuoremmilla aikuisilla vaikutuksille alpratsolaami. Vanhukset voivat vaatia pienemmän annoksen auttaa vähentämään ei-toivottuja vaikutuksia.

Tutkimukset naisilla imettävät ovat osoittaneet haitallisia lapsen vaikutuksia. Vaihtoehtona tälle lääkitystä tulisi määrätä tai lopeta imetys käytettäessä alpratsolaami.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät alpratsolaami, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä alpratsolaami, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä alpratsolaami, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä alpratsolaamin kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttöä alpratsolaamin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Toteutettava Alpratsolaami vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Niellä laajennettu vapauttava tabletti kokonaisena vesilasillisen. Älä riko, murskaa tai pureskella.

Jos käytät suun kautta sulavaan tablettiin, että kätesi ovat kuivat, ennen kuin käsitellä tabletin. Älä poista tabletteja pullosta ennen kuin olet valmis ottamaan sen. Aseta tabletti heti päällä kielen. Sen pitäisi sulaa nopeasti ja niellään syljen.

Jos käytät oraaliliuosta mitataan suullinen neste merkitty mittalusikka, ruisku, tai lääke cup.

Annos alpratsolaamin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta alpratsolaamin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää alpratsolaamin, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Oikea käyttö alpratsolaamin

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Se on erittäin tärkeää suojata oraalisesti hajoavia tabletteja kosteudelta. Irrota ja hävitä kaikki puuvilla pakkausmateriaali lääkepullo kun ensin lääkkeen käytöstä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja varmistaa alpratsolaami toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä alpratsolaami raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Älä ota itrakonatsolia (Sporanox®) tai ketokonatsolin (Nizoral®), kun käytät alpratsolaami. Käyttäen mitä tahansa niistä yhdessä alpratsolaami voi lisätä mahdollisuus vakavia sivuvaikutuksia.

Jos kehittyy jokin epätavallinen ja outoja ajatuksia tai käyttäytymistä, kun käytät alpratsolaami, muista keskustella lääkärin kanssa. Joitakin muutoksia, jotka ovat tapahtuneet ihmiset ottaen alpratsolaami ovat tuttua ihmisiä, jotka juovat alkoholia ja sitten toimia tavalla, joka ei ole normaalia. Muut muutokset saattavat olla epätavallinen ja äärimmäinen, kuten sekavuus, paheneminen masennus, hallusinaatiot (näkö-, kuulo, tai tuntoharhat eivät ole siellä), itsemurha-ajatuksia, ja epätavallinen jännitystä, hermostuneisuus tai ärtyneisyys.

Alpratsolaami voi aiheuttaa joillekin ihmisille, erityisesti vanhuksia, tulla uneliaisuutta, huimausta tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit alpratsolaami ennen ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai eivät hälytyksen tai voi nähdä hyvin.

Älä lopeta alpratsolaamia ilman lääkärin kanssa ensin. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytössä ennen pysäyttämistä, kokonaan. Tämä voi auttaa estämään pahenemista kunnossa ja vähentää mahdollisuutta vieroitusoireita, kuten kouristuksia (kohtaukset), vatsaan tai lihaskrampit, hikoilu, vapina, oksentelu, tai epätavallista käyttäytymistä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen alpratsolaami

Alpratsolaami lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermoston (CNS) depressants. CNS alentavat aineet ovat lääkkeitä, jotka hidastavat hermosto, joka voi aiheuttaa uneliaisuutta tai häiritsevät tarkkaavaisuutta. Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, allergiat, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkettä; reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, barbituraatteja (käytetään kohtausten), lihasrelaksantit, tai nukutusta (puuduttavaa lääkkeet), mukaan lukien jotkut hampaiden anestesia. Tämä vaikutus voi kestää muutaman päivän kuluttua lopetat alpratsolaami. Tarkista lääkäriltä ennen jokin yllä mainituista, kun käytät alpratsolaami.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

alpratsolaami Side Effects

alpratsolaami

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu 4 Jotkut väärinkäytön mahdollisuus

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Ahdistus Xanax, Lexapro, Cymbalta, atenololi, loratsepaami, hydroksitsiinin essitalopraami, Ativania

Paniikkihäiriö Xanax, sertraliini, Zoloft, Prozac, klonatsepaami, loratsepaami, fluoksetiini, Ativania

Masennus Xanax, tratsodoni, sitalopraami, sertraliini, Zoloft, Lexapro, Cymbalta, Prozac