altretamiini (suun kautta) haittavaikutuksia

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Lisäksi, koska näiden lääkeaineiden vaikuttavat kehoon, on olemassa mahdollisuus, että ne saattavat aiheuttaa muita ei-toivottuja vaikutuksia, jotka voivat tapahtua vasta kuukausia tai vuosia sen jälkeen, kun lääkettä käytetään. Nämä jälkivaikutukset voivat sisältää tiettyjen syöpien, kuten leukemia. Keskustella näistä mahdollisista vaikutuksista lääkärin kanssa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.