Alzheimerin hoidot: mitä on näköpiirissä?

Kun pyritään plakkien

Huolimatta monista lupaavia johtaa, uusia hoitoja Alzheimerin ovat hitaita syntyä.

Pidä tau johtosotkuja

Nykyinen Alzheimerin hoidot tilapäisesti parantaa oireita muistin menetykseen ja ongelmia ajattelua ja päättelyä.

vähentäminen tulehdus

Nämä Alzheimerin hoitoja parantaa suorituskykyä kemikaalien aivot, jotka kuljettavat tietoa yhdestä aivosolujen välillä. Nämä hoidot eivät pysäytä taustalla väheneminen ja kuoleman aivosoluja. Kuten enemmän solut kuolevat, Alzheimerin tauti etenee.

Asiantuntijat ovat varovaisen toiveikkaita sairastua Alzheimerin hoitoja, jotka voivat pysäyttää tai huomattavasti hidastaa etenemistä Alzheimerin. Kasvava käsitys siitä, miten tauti häiritsee aivojen on johtanut mahdollisia Alzheimerin hoitoja että oikosulku perus taudin prosesseja.

Future Alzheimerin hoidot voivat olla yhdistelmä lääkkeitä, samaan tapaan kuin hoitoja moniin syöpiin tai HIV / AIDS sisältävät enemmän kuin yhden yhdisteen.

Seuraavat hoitovaihtoehdot ovat strategioita tutkitaan parhaillaan.

Jotkut uudet Alzheimerin hoitoja kehittämiskohde mikroskooppisen möhkäleitä proteiinin beeta-amyloidi (plakit). Plakit ovat ominaisia ​​merkki Alzheimerin taudin.

Strategioita, joilla pyritään beeta-amyloidin sisältävät

Rekrytointi immuunijärjestelmää. Useat lääkkeet – tunnetaan monoklonaalisia vasta-aineita – voidaan estää beeta-amyloidi paakkuuntumista levyiksi ja auttaa kehon tyhjentää beeta-amyloidi aivoista. Monoklonaaliset vasta-aineet matkivat vasta elimistössä luonnostaan ​​tuottaa osana immuunijärjestelmän vastaus vieraita hyökkääjiä tai rokotteita.

Viimeaikainen tutkimus on monoklonaalinen vasta-aine solanezumab löytänyt mahdollisen hyödyn ihmisiä, joilla on lievä Alzheimerin tauti. Huumeiden näytti olevan tehokkaampaa, kun se on annettu aiemmin taudin kulun. Lääke vaikutti turvallinen viimeisimmässä tutkimuksessa. Lisätutkimukset ovat teoksia.

Aducanumab on toinen lääke, joka on osoittanut lupaus alustavia tutkimuksia. Enemmän tutkimukset ovat käynnissä tätä hoitoa.

Estäminen tuhoa. Useita vuosia sitten, tutkijat tietää, että beeta-amyloidi on vuorovaikutuksessa toisen proteiinin nimeltä Fyn. Kun yhdistetään beeta-amyloidi, Fyn on yli-aktivoitu, joka laukaisee tuhoaminen yhteyksiä hermosolujen (synapsien) aivoissa.

Lääkeaine perin kehitetty mahdollisena syövän hoitoon – saracatinib – tutkitaan nyt Alzheimerin taudissa.

Hiirillä, huumeiden sammutettu Fyn, joka mahdollisti synapsien aloittaa työt uudelleen ja eläimet kokenut käänteinen joidenkin muistin menetys. Ihmisen kokeilu on käynnissä.

Tuotanto salpaajat. Nämä hoidot saattavat vähentää beeta-amyloidin muodostettu aivoissa. Tutkimus on osoittanut, että beeta-amyloidi on tuotettu “emo-proteiini” kahdessa vaiheessa suoritetaan eri entsyymejä.

Useita kokeellisia lääkkeitä tarkoituksena estää näiden entsyymien aktiivisuus. He tunnetaan beeta- ja gamma-sekretaasin estäjät.

Tärkeä aivosolujen liikennejärjestelmä romahtaa, kun proteiinin tau käänteitä osaksi mikroskooppinen kuituja kutsutaan kimppujen, jotka ovat toinen yleinen aivojen poikkeavuus Alzheimerin. Tutkijat etsivät tapa estää tau muodostumista kiemurat.

Tau aggregaation estäjät ja tau rokotteita tutkitaan parhaillaan kliinisissä kokeissa.

Alzheimerin syitä krooninen, matalan tason aivosolujen tulehdus. Tutkijat tutkivat tapoja käsitellä tulehduksia työssä Alzheimerin taudissa.

Tutkijat ovat myös tutkivat diabeteslääke pioglitatsoni (Actos), koska se voi vähentää beeta-amyloidi ja tulehduksen aivoissa.

käydä lääkärin