amevive

Terapeuttinen luokka: Immuunijärjestelmä vähentävää

Käyttää Amevive

Alefacept on immunosuppressiivinen. Se toimii immuunijärjestelmän oireiden hoitoon plakkipsoriaasin.

Tämä lääke on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Alefacept injektio ei saa käyttää lapsilla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä alefacept injektion vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin syöpiä tai infektioita, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta, jos potilas alefacept injektio.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen Amevive

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä sairaalassa. Tämä lääke annetaan laukaus johonkin lihaksia.

Tämä lääke annetaan yleensä kerran viikossa 12 viikon ajan. Jos lääkäri päättää, että tarvitaan toinen joukko injektioita, sinun on odotettava vähintään 12 viikkoa ennen annostelua kierroksen uudelleen. Jos sinulla on kysymyksiä, keskustele lääkärin kanssa.

Et voi nähdä parannusta ihoa heti. Psoriaasi voi edelleen saada paremmin, vaikka olet saanut enää tätä lääkettä.

Tämä lääke tulee Lääkitys Guide. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä mistään ongelmista tai ei-toivottuja vaikutuksia, jotka voivat johtua lääkkeen. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Saatat saada infektioita helpommin, kun saat tätä lääkettä. Vältä ihmisiä, jotka ovat sairaita tai joilla on infektioita. Soita heti lääkärille jos alkaa olla merkkejä infektion, kuten yskää tai käheys, alaselässä tai kyljessä kipu, tuskallinen tai vaikeaa virtsaaminen, kuume tai vilunväreet, hengenahdistus, tai flunssan kaltaisia ​​oireita kuten vuotava tai nenän tukkoisuus, päänsärkyä tai tunne yleensä huonosti.

Pieni joukko ihmisiä, jotka käyttivät tätä lääkettä kehittynyt syöpä. Tämä oli harvinaista ja useimmissa tapauksissa oli ihosyöpä. Varmista, että lääkäri tietää, jos sinulla on ollut syöpä ennen. Puhua tästä riski lääkärin kanssa.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksia, angioedeema (turvotus), ja vaikea kutina. Nämä reaktiot voivat olla hengenvaarallisia ja vaativat välitöntä lääkärin hoitoa. Soita heti lääkärille, jos sinulla on ihottumaa, nokkosihottumaa tai welts, kutinaa, käheyttä, ihon punoitus, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen, suun tai kurkun jälkeen saat lääkettä.

Ota yhteys heti lääkärille, jos saat jatkuvaa pahoinvointia, ruokahaluttomuutta, epätavallinen väsymys tai heikkous, oksentelu, vatsakipu tai vatsakipu, keltainen silmien tai ihon, helposti pintavikoja, tumma virtsa tai vaaleat ulosteet. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

Naispotilaat: Kerro lääkärille, jos tulet raskaaksi saat tätä lääkettä tai 8 viikon kuluttua viimeisestä annoksesta.

Samalla kun hoidetaan alefacept injektion jälkeen lopetat sen, ei ole mitään immunisointia (rokotteet) ilman lääkärin hyväksyntää. Alefacept saattaa alentaa elimistön vastustuskykyä ja on mahdollista saatat saada tartunnan immunisoinnissa halutaan estää.

Varmista, että lääkäri tietää, jos käytät lääkettä, joka heikentää immuunijärjestelmää, kuten steroidi tai syöpä lääkettä. Varmista, että lääkäri tietää, jos saat myös valohoitoa (kevyt tai laserhoito) oman psoriasis.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Oikea käyttö Amevive

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Varotoimet Vaikka käyttäminen Amevive

Psoriasis Humira, metotreksaatti, Remicade, siklosporiini, Stelara, infliksimabi, adalimumabi, acitretin, Soriatane, Trexall, Neoral, Gengraf

Läiskäpsoriaasi Humira, deksametasoni, metyyliprednisoloni, beetametasoni ajankohtainen, Enbrel, Remicade, Otezla, infliksimabi, adalimumabi, Cosentyx, etanersepti, kalsipotrieenista ajankohtainen

Amevive Side Effects

Amevive (alefacept)