amfetamiini (suun kautta) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa lääkkeen toimii oikein. Veri ja verenpainetta testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia. Lääkäri voi joskus lopettaa hoito tarkistaa oireita ADHD

Et saa käyttää tätä lääkettä, jos olet käyttänyt lääkettä masennukseen kutsutaan MAO-estäjän (MAO: n) kuten Eldepryl®, Marplan®, Nardil® tai Parnate® viimeisen 14 päivän aikana.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia sydämen tai verisuonten ongelmat. Tämä voi olla todennäköisempiä potilailla, joilla on suvussa sydänsairauksia. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kipua rintakehässä, hengitysvaikeuksia, tai pyörtyminen tämän lääkkeen käytön aikana.

Kerro lääkärille heti, jos olet tai perheesi havaitset outoon käytökseen, kuten kasvu aggressio, vihamielisyys, levottomuus tai ärtyneisyys. Kerro lääkärille, jos sinulla on aistiharhoja tai epätavalliset ajatukset, varsinkin jos ne ovat uusia tai pahenee nopeasti.

Tämä lääke voi aiheuttaa hitaan kasvun. Jos lapsi käyttää tätä lääkettä, lääkärin tulee seurata oman lapsen pituuden ja painon.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille tuntea väärän hyvinvoinnin tai tulla huimausta, sekavaksi, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Se voi myös aiheuttaa näön hämärtyminen tai muut näköhäiriöt. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta tai ei hälytys.

Tämä lääke voi aiheuttaa Raynaudin ilmiö, joka on ongelma verenkiertoa sormissa tai varpaissa. Kerro lääkärille, jos olet pistelyä tai kipua, kylmä tunne, kalpeus tai ihon värimuutokset sormissa tai varpaissa, varsinkin kun kylmettyvät. Soita heti lääkärille, jos sinulla on selittämättömiä haavoja tai haavaumia sormilla tai varpaat.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa, että käytät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Älä juo alkoholia hoidon aikana.

Käytä lääkkeitä, jotka lisäävät vatsa tai virtsa emäksisyys, kuten natriumbikarbonaatti, asetatsolamidi ja jotkut tiatsididiureetteja tulee välttää.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet, kasviperäisiä tai vitamiineja, ja lääketieteen ruokahalu, astma, vilustuminen, yskä, heinänuha, tai sinus ongelmia.