amikacin (injektio reitti) varotoimenpiteet

Lääkäri tarkistaa edistymistä tarkasti kun tai lapsesi saa tätä lääkettä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos olet tai lapsesi on edelleen saada se. Veri, virtsa, kuulo, ja hermo testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Jos sinun tai lapsen oireet eivät parantaa muutaman päivän kuluessa tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa, joka voi olla hengenvaarallinen ja vaativat välitöntä lääkärin hoitoa. Soita heti lääkärille, jos sinulla tai lapsellasi on kutina, nokkosihottuma, käheyttä, hengenahdistusta, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun jälkeen saat tätä lääkettä.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on äkillinen lasku kuulon tai kuulon, joka voi liittyä huimausta ja korvien soiminen. Kerro lääkärille, jos sinä tai lapsesi on huimausta tai; tunne jatkuvaa liikettä itsensä tai ympäristön tai pyörrytyksen tunne. Nämä voivat olla oireita kuulovaurioita tai tasapainoa.

Kerro lääkärille heti, jos sinulla on vaikeuksia käyttää lihaksia tai hengitysvaikeuksia saadessaan tätä lääkettä.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on verta virtsassa, muutos virtsaamistiheydessä tai virtsan määrän, hengitysvaikeudet, uneliaisuus, lisääntynyt jano, ruokahaluttomuus, pahoinvointi ja oksentelu, turvotus jalkojen tai säärien tai heikkous. Nämä voivat olla oireita vakava munuaissairaus.

Tämä lääke voi aiheuttaa hermo ongelmia. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on tunnottomuus, ihon pistelyä, lihasten nykiminen, tai kouristuksia.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.