aminobentsoaatti kalium (suun kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Varmista hoitohenkilökuntaan tietää, jos olet mitään erityistä ruokavaliota, kuten matalan natrium- tai Vähäsokeriset ruokavaliota.

Ota lääke aterioiden tai välipalojen vähentää mahdollisuutta vatsavaivoja. Jos vatsavaivoja jatkuu, tarkista lääkäriltäsi.

Potilaille, jotka saavat kapselin tai tabletin muodossa aminobentsoaatti kalium

Potilaille käyttäen jauheeksi tätä lääkettä

Tätä lääkettä olisi tehokas, se täytyy ottaa joka päivä määräämät lääkäriltä. Se voi kestää 3 tai useamman kuukauden ennen kuin alkaa nähdä parannusta kuntoa.

varastointi

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä pullo suljettuna, kun et käytä sitä. Pidä se jääkaappiin. Ei saa jäätyä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Säilytä nestemäisessä muodossa tätä lääkettä säiliössä, joka on resistentti valon, kuten meripihka lasiastiaan, metallia säiliöön, tai muoviastiassa, jota ei voi nähdä läpi. Hävitä käyttämätön osa nestemäistä tätä lääkettä.