ammoniated elohopea ajankohtainen

Käyttää ammoniated elohopea

Ammonitoittu elohopea hoidetaan märkärupi, psoriaasi, pieniä ihotulehduksia ja muita ihosairauksia.

ammoniated elohopea on saatavilla ilman reseptiä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä ammoniated elohopea, seuraava tulee harkita

Ennen ammoniated elohopea

Lue ja noudata varotoimia etiketissä. Sillä ammoniated elohopea, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio ammoniated elohopeaa tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Käyttöä ei suositella, koska lapset ovat erityisen herkkiä vaikutuksille ammoniated elohopeaa. Tämä saattaa lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia hoidon aikana.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön ammoniated elohopean vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön ammoniated elohopeaa. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Oikea käyttö ammoniated elohopean

On erittäin tärkeää, että käytät ammoniated elohopeaa vain ohjeiden mukaisesti. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin suositellaan etiketissä, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Muuten voi lisätä mahdollisuus imeytymistä ihon läpi ja riski elohopeamyrkytyksen.

Älä käytä ammoniated elohopeaa syvä tai avoimia haavoja tai vakavia palovammoja. Muuten voi aiheuttaa elohopeamyrkytyksen.

Pidä ammoniated elohopea pois silmistä.

Käytä tarpeeksi voide kattamaan teennäinen ja hiero kevyesti.

Annoksen ammoniated elohopean on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta ammoniated elohopeaa. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää ammoniated elohopean, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Älä käytä mitään ajankohtaisia ​​jodia sisältäviä valmisteita (esim jodiliuosta, joditinktuuralla tai povidoni-jodi) samalla teennäinen kuin ammonioitiin elohopeaa. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Älä käytä mitään rikkiä sisältäviä valmisteita samalla teennäinen kuin ammonioitiin elohopeaa. Muuten voi aiheuttaa pahaa hajua, voi ärsyttää ihoa, ja tahrata ihoa musta. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen ammoniated elohopea

ammoniated elohopea Side Effects