amoxicot

Käyttää Amoxicot

Terapeuttinen luokka: Antibiootti

Farmakologiset Class: penisilliini, aminopenicillin

Amoksisilliini kuuluu ryhmään lääkkeitä kutsutaan penisilliiniantibioottien. Se toimii tappamalla bakteereita ja estää niiden kasvua. Kuitenkin tämä lääke ei toimi vilustuminen, flunssa, tai muiden virusinfektioiden.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä amoksisilliini lapsilla. Kuitenkin vastasyntyneille ja vauvoille 3 kuukauden ikäisten ja nuorempien ovat epätäydellisesti kehittyneet munuaisten toimintaa, jotka saattavat tarvita pienemmän annoksen tätä lääkettä.

Ennen Amoxicot

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta amoksisilliini vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuaissairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla amoksisilliini.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät amoksisilliini. Se ei voi olla nimenomaan Amoxicot. Lue huolellisesti.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Voit ottaa lääkkeen kanssa tai ilman ruokaa.

Potilaille käyttäen oraaliliuos

Pidä lääkkeen käyttämisen koko hoidon ajan, vaikka tunnet paremmin muutaman ensimmäisen annoksen. Infektio ei ehkä ole selvittää, jos lopetat hoidon liian aikaisin.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Oikea käyttö amoksisilliinin

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Voit tallentaa oraaliliuos jääkaapissa. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke 14 päivän jälkeen. Ei saa jäätyä.

Jos sinun tai lapsen oireet eivät parantaa muutaman päivän kuluessa tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavan allergisen reaktion kutsutaan anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita heti lääkärille, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, hengenahdistus, hengitysvaikeudet, ongelmia nielemisvaikeuksia, tai turvotusta käsien, kasvojen, suun tai kurkun jälkeen tai lapsesi saa tätä lääkettä.

Amoksisilliini saattaa aiheuttaa ripulia, ja joissakin tapauksissa se voi olla vakava. Se voi tapahtua 2 kuukautta tai enemmän lopettamisen jälkeen lääkkeen ottamisen. Älä ota mitään lääkettä tai antaa lääkettä lapselle ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa. Ripuli lääkkeet voivat tehdä ripulia huonompi tai tehdä se kestää pidempään. Jos sinulla on kysyttävää tästä tai jos lievä ripuli jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro hoitavalle lääkärille, että olet tai lapsesi lääkkeen. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Joillakin nuorilla potilailla, hampaiden värjäytyminen voi esiintyä, kun lääkkeen käyttämisen. Hampaat voivat näyttää olevan ruskea, keltainen tai harmaa tahroja. Tämän estämiseksi, harja ja hammaslankaa säännöllisesti tai on hammaslääkäri puhdistaa hampaat.

Ehkäisypillereitä ehkä toimi, kun käytät tätä lääkettä. Jottei tulla raskaaksi, käytä toista ehkäisymenetelmää yhdessä oman ehkäisypillereitä. Muita muotoja ovat kondomin, kalvo tai ehkäisymenetelmää vaahtoa tai hyytelö.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Amoxicot

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Amoxicot Side Effects

Amoxicot (amoksisilliini)

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Dental Absessi amoksisilliini, metronidatsoli, Flagyl, erytromysiini, klaritromysiini, Biaxin

Bakteeritartunta siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin

Klamydiainfektio amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, Levaquin, levofloksasiini, Zithromax

Virtsatieinfektio siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, Augmentin, Levaquin

 tai mennä liittyä Amoxicot tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.