amyylinitriittiä (hengitysteitse) varotoimenpiteet

Älä ota sildenafiilia (esim Viagra) jos lääkkeen ottamisen. Sildenafiilin kanssa amyylinitriittiä, yhdistelmä voi alentaa verenpainetta ja aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen. Joissakin tapauksissa sildenafiili otettu niihin liittyvät nitraattien on aiheuttanut kuoleman.

Amyylinitriittiä on erittäin helposti syttyvää. Pidä se lämmöltä tai avotulen, varsinkin kun murskaus kapselin. Amyylinitriittiä voivat syttyä helposti ja aiheuttaa vakavia palovammoja.

Huimausta tai saattaa ilmetä, varsinkin kun saat ylös makuulta tai istuma-asennosta. Getting hitaasti voi auttaa, mutta jos ongelma jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Alkoholin käyttö, kun käytät tätä lääkettä voi tehdä huimausta tai huonompi ja saattaa aiheuttaa vakavan verenpaineen laskun. Tarkista lääkäriltä ennen alkoholijuomista.

Käytön jälkeen annos amyylinitriittiä, voit saada lievää päänsärkyä, joka kestää vähän aikaa. Tämä on yleinen haittavaikutus ja ei syytä huoleen. Kuitenkin, jos tämä vaikutus jatkuu, tai jos päänsärkyä ovat vakavia, tarkista lääkäriltä.