anabolinen steroidi (suun kautta, parenteraalisesti) ennen

allergiat

pediatrinen

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Anaboliset steroidit tulee käyttää varoen lapsipotilaille. Tämä lääke voi aiheuttaa lasten kasvu pysähtyy tai niiden luun kasvun hidastuvan. Lisäksi ne voivat poikalapset kehittää liian nopeasti seksuaalisesti ja voi aiheuttaa miehen kaltaisia ​​muutoksia naisten lapsilla.

Kun iäkkäillä mies- potilaita hoidetaan anaboliset steroidit, niillä voi olla lisääntynyt riski eturauhasen liikakasvuun tai syöpä eturauhasen.

Anaboliset steroidit ei pitäisi käyttää raskauden aikana. Ne voivat aiheuttaa kehittäminen miesten ominaisuuksia naisen sikiön ja ennenaikaista kasvua ja kehitystä miesten ominaisuuksia poikasikiöön. Varmista, että olet keskustellut asiasta lääkärin kanssa.

Ei tiedetä, onko anabolisten steroidien erittyy äidinmaitoon.

geriatrinen

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

raskaus

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Imetys

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Muut vuorovaikutukset

Muut sairaudet

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti