anacin aspiriini ilmaiseksi

Käyttää Anacin Aspiriini ilmaiseksi

Terapeuttinen luokka: Kipua lievittävä

Tätä lääkettä saa ilman reseptiä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä parasetamolia lapsilla. Älä kuitenkaan anna over-the-counter tuotteita alle 2-vuotiaita, ellei näin kehottanut lääkäri.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta parasetamolia vanhuksilla.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Ennen Anacin Aspiriini Free

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät parasetamolia. Se ei voi olla ominaisia ​​Anacin Aspirin Free. Lue huolellisesti.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Maksavaurioita voi esiintyä, jos suuria määriä parasetamolia otetaan pitkän aikaa.

Jos lääkkeen ilman lääkärin määräystä, lue pakkauksen etiketti ja seuraa annosteluohjeet. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on kysymyksiä.

Huolellisesti tarkistaa etiketit kaikkien muiden lääkkeiden käytössä, koska ne voivat sisältää myös parasetamolia. Se ei ole turvallista käyttää yli 4 grammaa (4,000 milligrammaa) parasetamolia yhdessä päivässä (24 tuntia), koska tämä voi lisätä riskiä vakavia maksaongelmia. Sillä Tylenol® lisävoimaa, suurin annos on 3,000 milligrammaa 24 tuntia.

Voit ottaa lääkkeen kanssa tai ilman ruokaa.

Potilaille käyttäen oraaliliuos ruiskun (esimerkiksi Pieni Fevers®)

Potilaille käyttäen oraaliliuos tiputin

Käyttäville potilaille parasetamolia suun rakeita (esim Snaplets-FR)

Käyttäville potilaille parasetamolia suun jauheet (esim Feverall® Ripottele Caps [Lasten tai Junior Strength])

Käyttäville potilaille parasetamoli peräpuikkoina

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Oikea käyttö parasetamolia

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä pullo suljettuna, kun et käytä sitä. Säilytä huoneenlämmössä, valolta ja kuumuudelta. Ei saa jäätyä.

Voit tallentaa peräpuikkoina jääkaapissa, mutta ei saa jäätyä niitä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Anacin Aspiriini Free

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinun tai lapsi, kun käytät tätä lääkettä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä.

Jos oireita tai kuumetta eivät parantaa muutaman päivän tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Monet yhdistelmä lääkkeet sisältävät parasetamolia, kuten tuotteita tuotemerkkejä kuten Alka-Seltzer Plus®, Comtrex®, Drixoral®, excedrin Migraine®, Midol®, Sinutab®, Sudafed®, Theraflu®, ja Vanquish®. Lisäämällä nämä lääkkeet lääke saat jo voi aiheuttaa voit saada enemmän kuin turvallisen määrän parasetamolia. Keskustele lääkärisi kanssa ennen yhden tai useamman lääkkeen, joka sisältää parasetamolia.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on kipua tai arkuus ylä vatsassa, vaalean uloste, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

Jos tulee ottaa enemmän kuin satunnaisesti 1 tai 2 annosta parasetamoli, älä juo alkoholijuomia. Muuten voi lisätä mahdollisuus maksavaurioita, varsinkin jos juot runsaasti alkoholia säännöllisesti, jos otat enemmän parasetamolia kuin suositellaan etiketissä tai jos otat sen säännöllisesti jo pitkään.

Parasetamoli voi häiritä tulosten joidenkin lääketieteellisten testien. Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kertoa vastuuhenkilö, jos olet ottanut parasetamolia viimeisten 3 tai 4 päivää. Voit myös soittaa laboratorio etuajassa selvittää parasetamolia aiheuttaa ongelmia.

Parasetamoli voi aiheuttaa vääriä tuloksia joidenkin verensokerin testejä. Jos olet diabeetikko ja huomaa muutoksen koetulokset, tai jos sinulla on kysymyksiä, tarkistaa lääkäriltä.

Anacin Aspiriini Free Side Effects

Anacin Aspiriini Free (parasetamoli)

Jos luulet olet ottanut liikaa parasetamoli, saada hätätilanteessa apua heti, vaikka ei ole merkkejä myrkytys. Ehkäisevänä hoitona maksavaurioita on aloitettava mahdollisimman pian.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Kipu tramadoli, oksikodoni, parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo

Lihas Pain parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, ibuprofeeni, diklofenaakki, Voltaren

Iskias parasetamoli, Parasetamoli, cyclobenzaprine, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni

Kuume parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni, Parasetamoli

 tai mennä liittyä Anacin Aspirin Free tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.