androgeenireseptorin (suun kautta, parenteraalisesti, ihon alle, paikallisesti reitti, transdermaalinen reitti) ennen

allergiat

pediatrinen

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Androgeenit voivat aiheuttaa lapsille lopettamaan kasvaa. Lisäksi androgeenit voivat poikalapset kehittää liian nopeasti seksuaalisesti ja voi aiheuttaa miehen kaltaisia ​​muutoksia naisten lapsilla

Kun vanhempi mies potilaita hoidetaan androgeenien, niillä voi olla lisääntynyt riski eturauhasen liikakasvuun (mies rauhanen) tai nykyisiä eturauhassyövän voivat pahentua. Näistä syistä eturauhasen tutkimus ja verikoe eturauhasen syöpä on usein tehdään ennen androgeenien määrätään miehille yli 50-vuotiaita. Nämä tutkimukset voidaan toistaa hoidon aikana.

Androgeenit ei suositella raskauden aikana. Raskaana oleville naisille, lääke on aiheuttanut mies ominaisuuksia kehittyä naisten vauvoja.

Käyttöä ei suositella imettäville äideille, koska androgeenien voi kulkeutua äidinmaitoon ja voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia hoitokodissa vauva, kuten ennenaikainen (liian aikaisin) seksuaalinen kehitys miehillä ja kehittäminen miesten ominaisuuksia naisen vauvoille.

geriatrinen

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

raskaus

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla kohdella sinulle lääkityksen tässä luokassa tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Imetys

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Muut vuorovaikutukset

Muut sairaudet

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti