anorgasmia naisilla valmistautuu varaamiseksi

Tiedot kirjoittaa etukäteen

Peruskysymyksiin kysyä lääkäriltä

Jos harvoin tai ei koskaan kokea orgasmi päässä seksuaalista toimintaa ja se ahdistaa teitä, tehdä ajanvarauksen kanssa lääkärille. Normaaliin Lääkäri voi diagnosoida ja hoitaa ongelman tai kirjoittaa lähetteen erikoislääkärin, joka voi.

Mitä odottaa lääkäriltä

Voit arastele puhua seksistä lääkärin kanssa, mutta tämä aihe on täysin sopiva. Lääkäri tietää, että tyydyttävä seksielämä on erittäin tärkeää naisen hyvinvoinnille joka iässä ja elämänvaiheessa. Saatat olla hoidettavissa, taustalla olevan sairauden tai saatat hyötyä elintapojen muutoksia, hoito tai yhdistelmä hoitoja.

Mitä voit tehdä sillä välin

Seuraavassa on joitakin tietoja, joiden avulla voit valmistautua nimittämistä, ja mitä odottaa lääkäriltä.

Alla oleva lista esittää kysymyksiä nostaa lääkärisi kanssa siitä anorgasmia. Älä epäröi kysyä lisää kysymyksiä aikana varaamiseksi, jos et ymmärrä jotain.

Lääkäri voi pyytää useita erittäin henkilökohtaisia ​​kysymyksiä ja halutessasi sisällyttää parisi haastattelussa. Auttaa lääkäri määrittää ongelman syy ja paras hoitojakso, on valmis vastaamaan kysymyksiin, kuten

Vaikka et odota nimityksen, avoin kumppanin kanssa tilanteesta. Jatka seksuaalista toimintaa, ja myös tutkia muita tapoja olla intiimi. Siirtämällä painopistettä orgasmin ilo voi olla hyödyllinen strategia hoidettaessa anorgasmia.