anthralin ajankohtainen

Käyttää anthralin

Terapeuttinen luokka: hilsettymän

, Anthralin on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka tämä käyttö ei sisälly tuotemerkintöjen, anthralin käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairaus

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä anthralin seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio anthralin tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset anthralin on tehty vain aikuisilla potilailla, ja ei ole olemassa erityisiä tietoja verrataan käytöstä anthralin lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön anthralin vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Ennen anthralin

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön anthralin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Pidä anthralin pois silmien ja limakalvojen, kuten suun ja nenän sisäpuolen.

Älä käytä anthralin sen rakkoja, raaka tai tihkuu alueet iholla tai päänahan.

Älä käytä anthralin naamaasi tai sukupuolielimet tai taittuu ja ryppyjä ihoa. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Käytä anthralin vain ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Anthralin voidaan käyttää eri tavoin. Joissakin tapauksissa sitä käytetään yöllä ja sen annettiin jäädä tuhoalueilla yön yli, sitten pestään pois seuraavana aamuna tai ennen tasoittamista. Muissa tapauksissa, sitä voidaan soveltaa ja sen annettiin jäädä alueilta lyhyen aikaa (yleensä 10-30 minuuttia), sitten pestään pois. (Tätä kutsutaan lyhyt kontakti hoitoa.) Varmista, että ymmärrät kuinka olet käyttää anthralin. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Anthralin voi ärsyttää ihon normaalin. Jos se, vaseliini voidaan levittää iholle tai päänahkaan noin tuhoalueilla suojaa.

Levitä ohut kerros anthralin vain teennäinen ihon tai päänahan ja hankaa kevyesti ja hyvin.

Välittömästi sen jälkeen soveltamalla anthralin, pese kädet poistaa lääkettä, joka voi olla niitä.

Käyttäville potilaille anthralin lyhyitä yhteystiedot (yleensä 10-30 minuuttia) käsittely

Potilaille käyttäen kerman muodossa anthralin yön yli hoitoon

Potilaille käyttäen voiteen muodossa anthralin yön yli hoitoon

Annoksen anthralin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta anthralin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää anthralin, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Oikea käyttö anthralin

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Anthralin voi värjätä ihon, hiusten, kynsien, vaatetus, lakanat tai kylpyamme tai suihku. Tahra iholla tai hiukset kuluu pois useita viikkoja sen jälkeen, kun lopetat anthralin. Joitakin keinoja ehkäistä tai vähentää anthralin värjäys sisältävät

Anthralin on osoitettu aiheuttavan kasvaimia eläimissä. Kuitenkin on ollut raportteja anthralin aiheuttaa kasvaimia ihmisissä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen anthralin

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Psoriasis Humira, metotreksaatti, Remicade, siklosporiini, Stelara, infliksimabi, adalimumabi, acitretin, Soriatane, Trexall, Neoral, Gengraf, Rasuvo, ustekinumabia, Inflectra, Otrexup, prednisoni, triamsinoloni, deksametasoni, metyyliprednisoloni, hydrokortisoni ajankohtainen, kalsitriolin ajankohtainen

anthralin Side Effects

anthralin ajankohtainen