anthralin (paikallista reittiä) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Pidä tämä lääke poissa silmien ja limakalvojen, kuten suun ja nenän sisäpuolen.

Älä käytä tätä lääkettä rakkoja, raaka tai tihkuu alueet iholla tai päänahan.

Älä käytä tätä lääkettä naamaasi tai sukupuolielimet tai taittuu ja ryppyjä ihoa. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Käytä tätä lääkettä vain ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Anthralin voidaan käyttää eri tavoin. Joissakin tapauksissa sitä käytetään yöllä ja sen annettiin jäädä tuhoalueilla yön yli, sitten pestään pois seuraavana aamuna tai ennen tasoittamista. Muissa tapauksissa, sitä voidaan soveltaa ja sen annettiin jäädä alueilta lyhyen aikaa (yleensä 10-30 minuuttia), sitten pestään pois. (Tätä kutsutaan lyhyt kontakti hoitoa.) Varmista, että ymmärrät kuinka olet käyttää tätä lääkettä. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

varastointi

Anthralin voi ärsyttää ihon normaalin. Jos se, vaseliini voidaan levittää iholle tai päänahkaan noin tuhoalueilla suojaa.

Levitä ohut kerros anthralin vain teennäinen ihon tai päänahan ja hankaa kevyesti ja hyvin.

Välittömästi tämän lääkevalmisteen levittämisen jälkeen, pese kädet poistaa lääkettä, joka voi olla niitä.

Käyttäville potilaille anthralin lyhyitä yhteystiedot (yleensä 10-30 minuuttia) käsittely

Potilaille käyttäen kerman muodossa anthralin yön yli hoitoon

Potilaille käyttäen voiteen muodossa anthralin yön yli hoitoon

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.