antibakteerinen vastus kliinistä tutkimusta

New Therapeutics

Optimointi käyttö Olemassa Drugs

Kliininen tutkimus liittyviä projekteja antibakteerinen vastus (AR) keskittyvät erilaisia ​​lähestymistapoja ja myös arvioida turvallisuutta ja tehokkuutta uusien mikrobilääkkeiden terapeuttisten, ja kehittää uusia ehkäiseviä strategioita. Lisäksi theernment tukee useita tutkimuksia optimoimalla olemassa olevien lääkkeiden. Tärkeä tavoite Tämän tutkimuksen tarkoituksena on tunnistaa hoito-ohjelmien, jotka rajoittavat syntyminen lääkeresistenssi, joka on kasvava ongelma infektiotautien hoitoon. Tutustu liittyviä theernment uutistiedotteisiin.

Valitse esimerkkejä theernment tukeman AR kliinistä tutkimusta on lueteltu alla. Näitä ovat jatkuva ja viime aikoina tukenut kokeiden ja tutkimusten kehittämiseen. Katso määritelmät tutkimuksen vaiheet ja muut sanat liittyen kliininen tutkimus.

ehkäisystrategioita

Vuonna 2013 theernment käynnisti antibakteerinen Resistance Leadership Group (ARLG), merkittävä uusi kliininen pyri korjaamaan AR ja täydentää muita käynnissä AR kliinistä tutkimusta. ARLG on kehittänyt kliinisen tutkimuksen toimintatavasta, jolla kiireellisimmät kliinisiin kysymyksiin AR. Tutkimukset suoritti ARLG voi sisältää kliiniseen testaukseen uusien lääkkeiden hoitoon monilääkeresistenteistä Gram-negatiiviset bakteerit, arvioimalla diagnostisia laitteita kliinisissä yhteyksissä, tehokkuuden arvioinnissa uuden antibakteerinen hoito-ohjelmia, ja optimoimalla hoito-ohjelmien vähentämiseksi lääkeresistenssin. ARLG on piirustus luovuuteen maailmanlaajuisen tiedeyhteisön kutsumalla konsepti esityksiä kartoittamiseksi ja AR prioriteetteja. Käy ARLG verkkosivuilla lisätietoja.

Antibakteerinen Resistance Leadership Group