antihemofiilisen tekijä (laskimoon) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa sinun tai lapsesi huolellisesti niin kauan kuin saat tätä lääkettä varmista, että se toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia tyyppisiä allergisia reaktioita mukaan lukien anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on ihottumaa, kutinaa, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, pyörrytystä tai huimausta, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun jälkeen saat tätä lääkettä.

On suositeltavaa, että jatkat tunnistaminen (ID) kortti tai kirje, jossa sinulle on hemofilia A ja tyypin lääkkeen käytössä. Jos sinulla on kysymyksiä siitä, millainen tunnistaminen kuljettaa, tarkistaa lääkäriltä.

Tarkista lääkäriltä heti, jos jokin oireita parvovirusinfektio: kuume, vilunväristykset, väsymys, nuha, ja sen jälkeen ihottuma tai nivelkipu.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kipua tai arkuus ylä vatsassa, vaalea uloste, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

Tämä lääke on valmistettu lahjoitti ihmisen verestä. Jotkut ihmisen verivalmisteet ovat toimittaneet tiettyjä viruksia ihmisille, jotka ovat saaneet heidät, vaikka riski on pieni. Ihmisen luovuttajien ja luovutetun veren testataan molemmat virukset pitämään leviämisriski alhainen. Keskustele lääkärisi kanssa tästä riski, jos olet huolestunut.

Tulpan pullon (pullo) sisältää kuivaa luonnonkumia (lateksin johdannainen), joka voi aiheuttaa allergisia reaktioita henkilöille, jotka ovat herkkiä lateksi. Kerro lääkärille, jos olet lateksiallergian ennen kuin aloitat lääkkeen käyttämisen.