antihemofiilisen tekijä VIII ja von Willebrand -tekijä (laskimoon) kuvaus ja tuotenimiä

Antihemofiilisen tekijä VIII ja von Willebrand -tekijän injektio on yhdistelmävalmiste, joka hoidetaan vakavia verenvuotoja potilaalla on verenvuoto ongelma nimeltä von Willebrandin tauti (VWD). Verenvuoto voi liittyä vamman (trauma) tai kirurgisen toimenpiteen. Tämä lääke voidaan myös pysäyttää verenvuoto hemofiliapotilailla A.

Antihemofiilisen tekijä VIII ja von Willebrand -tekijän normaalisti tuotetaan itse. Ne auttavat hyytymistä veren kun vahinkoa tapahtuu. Potilaat, joilla on von Willebrand tauti tai hemofilian eivät tee tarpeeksi näitä aineita verenvuodon estämiseen, joten tämä tuote annetaan lisätä näiden aineiden pitoisuudet veressä.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Aine, liuosta

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta antihemofiilisen tekijä VIII ja von Willebrand -tekijän injektio lapset 5 ja 16-vuotiaiden.

allergiat

Riittävä ja hyvin kontrolloituja tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille antihemofiilisen tekijä VIII ja von Willebrand -tekijän injektio geriatrisen potilailla.

pediatrinen

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

geriatrinen

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

raskaus

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Muut vuorovaikutukset

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Muut sairaudet

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon.

Tämä lääke voidaan antaa myös kotona potilaille, jotka eivät tarvitse olla sairaalassa tai klinikalla. Jos lääkkeen käyttämisen kotona, lääkäri tai sairaanhoitaja opettaa sinulle, miten valmistautua ja pistää lääkettä. Varmista, että ymmärrät kaikki ohjeet ennen lääkkeen pistämisestä itse.

Annosta voidaan muuttuu sen perusteella, missä olet verenvuotoa. Älä käytä enemmän lääkettä tai käyttää sitä useammin kuin lääkäri on määrännyt.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkastaa vointiasi kun saat tätä lääkettä varmista, että se toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on yskää, nielemisvaikeuksia, huimausta, nopea syke, hengityksen vinkuminen, hengenahdistus, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus kasvojen, käsien, kielen tai kurkun, kuume, vilunväristykset, nuha tai aivastelu, kutina tai nokkosihottuma, tai lightheadedness tai pyörtyminen jälkeen saat pistoksen.

Tämä lääke saattaa lisätä mahdollisuus ottaa verihyytymiä. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on äkillinen tai vaikea päänsärky, ongelmia näön tai puheen, rintakipu, hengenahdistus, tai tunnottomuus tai heikkous tätä lääkettä.

Tämä lääke on valmistettu lahjoitti ihmisen verestä. Jotkut ihmisen verivalmisteet ovat toimittaneet tiettyjä viruksia ihmisille, jotka ovat saaneet heidät. Riski saada viruksen lääkkeitä valmistetaan ihmisen verestä on vähentynyt huomattavasti viime vuosina. Tämä on seurausta vaaditaan testausta ihmisluovuttajia tiettyjä viruksia, ja testauksen aikana tekemistä näiden lääkkeiden. Vaikka riski on pieni, keskustele lääkärin kanssa, jos olet huolissasi.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.