antihistamiini, avaavana ja analgeettikoostumusta suun

Käyttää Tämä Medicine

Marraskuussa 2000, Food and Drug Administration (FDA) antoi kansanterveyden varoitus fenyylipropanoliamiini (PPA) riskin vuoksi vuotaneen aivohalvauksen. FDA tukemana tulokset tutkimusohjelman mukaisesti, että valmistajat vapaaehtoisesti keskeyttää markkinointi tuotteita, jotka sisältävät PPA ja että kuluttajat toimivat niiden terveydenhuollon tarjoajat valita vaihtoehtoisia tuotteita.

Antihistamiini, avaavana, ja analgeettiyhdistelmät otetaan suun lievittää aivastelu, nenän vuotaminen, poskionteloiden ja nenän tukkoisuus (tukkoinen nenä), kuume, päänsärky ja säryt ja kivut vilustuminen, influenssa, ja heinänuha. Nämä yhdistelmät eivät sisällä mitään aineosaa lievittää yskää.

Antihistamiinit käytetään lievittää tai estää oireita, heinänuha ja muita allergiaa. Ne voivat myös lievittää joitakin oireita flunssan, kuten aivastelua ja nuha. Ne toimivat estämällä aineen vaikutuksia, histamiinin on elimistön tuottama. Antihistamiinit näissä yhdistelmät ovat

bromifeniramiinimaleaatti, klorfeniramiinia, deksbromifeniramiini, difenhydramiini, feniramiini, fenyylitoloksamiinisitraatti, pyrilamiini, ja triprolidiini.

Decongestants, kuten fenyyliefriini, ja pseudoefedriiniä, tuottaa kaventuminen verisuonia. Tämä johtaa clearing nenän tukkoisuus, mutta se voi myös aiheuttaa verenpaineen nousua potilailla, joilla on korkea verenpaine.

Kipulääkkeet, kuten parasetamoli ja salisylaatit (esim. Aspiriini, natriumsalisylaatti), joita käytetään näissä yhdistelmä lääkkeitä lievittää kuume, päänsärky, särky ja kipu.

Jotkut näistä lääkkeistä ovat saatavilla ilman reseptiä. Kuitenkin lääkäri voi olla erityisiä ohjeita oikeasta näiden lääkkeiden annosta varten sairauksista.

Ennen lääkkeen käyttöä

Älä anna mitään over-the-counter (OTC) yskä ja kylmä lääketieteen vauva tai lapsi alle 4-vuotiaille lapsille. Näiden lääkkeiden hyvin nuorilla lapsilla saattaa aiheuttaa vakavia tai mahdollisesti hengenvaarallisia sivuvaikutuksia.

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Hyvin nuoret lapset ovat yleensä herkempiä lääkkeen vaikutuksille. Verenpaineen nousu, painajaiset, epätavallinen jännitystä, hermostuneisuus, levottomuus, tai ärtyneisyys voivat olla todennäköisempiä lapsilla. Myös mielialan muutokset saattavat olla todennäköisempi nuorilla lapsilla ottavat näitä yhdistelmä lääkkeitä.

Älä anna mitään over-the-counter (OTC) yskä ja kylmä lääketieteen vauva tai lapsi alle 4-vuotiaille lapsille. Näiden lääkkeiden hyvin nuorilla lapsilla saattaa aiheuttaa vakavia tai mahdollisesti hengenvaarallisia sivuvaikutuksia.

Ennen kuin annan mitään näistä yhdistelmän lääkkeistä lapselle, tarkista pakkauksen etiketissä huolellisesti. Jotkut näistä lääkkeistä ovat liian voimakas käytettäväksi lapsille. Jos et ole varma, onko tiettyä tuotetta voidaan antaa lapselle, tai jos sinulla on kysyttävää määrä antaa, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Älä anna aspiriinia tai muita salisylaatit lapselle tai teini kuumeessa tai muita oireita virusinfektion, erityisesti flunssa tai vesirokko, ensin keskustella niiden kanssa käytettäväksi lapsesi lääkäriin. Tämä on erittäin tärkeää, koska salisylaattien voi aiheuttaa vakavan sairauden nimeltä Reyen oireyhtymä lapsilla ja nuorilta kuume aiheuttaa virus infektio, varsinkin flunssa tai vesirokko. Myös lapset voivat olla herkempiä asetyylisalisyylihappo tai muut salisylaatit sisältyy johonkin näistä lääkkeistä, varsinkin jos heillä on kuumetta tai ovat menettäneet suuria määriä kehon nesteen takia oksentelu, ripuli, tai hikoilua.

Vanhukset ovat yleensä herkempiä lääkkeen vaikutuksille. Sekavuus, vaikeaa tai kivulias virtsaaminen, huimaus, uneliaisuus, heikotus, tai suun kuivuminen, nenän tai kurkun voi olla todennäköisempi vanhuksilla. Myös painajaisia ​​tai epätavallinen jännitystä, hermostuneisuus, levottomuus, tai ärtyneisyys voivat olla todennäköisempää vanhuksilla.

Satunnainen käyttö antihistamiini, avaavana, ja analgeettiyhdistelmät ei todennäköisesti aiheuta ongelmia sikiölle tai vastasyntyneen. Kuitenkin, kun näitä lääkkeitä käytetään suurempina annoksina ja / tai pitkän aikaa, on mahdollisuus, että ongelmia saattaa ilmetä, voi kasvaa. Yksittäisten ainesosien näiden yhdistelmien seuraavat ehdot

Säännöllinen salisylaatteja myöhään raskauden voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia sydämeen tai veren virtausta sikiön tai vastasyntyneen vauvan. Salisylaatteja aikana 2 viime viikon aikana voi aiheuttaa verenvuotoa ongelmia sikiön ennen tai synnytyksen aikana, tai vastasyntyneen vauvan. Myös liikaa salisylaatteja aikana viimeisten 3 kuukauden aikana saattaa pidentää raskauden, pidentää työ-, aiheuttaa muita ongelmia synnytyksessä, tai aiheuttaa vakavaa verenvuotoa äidin ennen, sen aikana tai synnytyksen jälkeen. Älä ota aspiriinia aikana viimeisten 3 kuukauden aikana, ellei sitä ole määrännyt lääkäri.

Jos imetät mahdollisuutta, että ongelmia saattaa ilmetä riippuu ainesosien yhdistelmän. Yksittäisten ainesosien näiden yhdistelmien seuraavat ehdot

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla kohdella sinulle lääkityksen tässä luokassa tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät lääkettä, tai antaa erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota lääke vain ohjeiden mukaisesti. Älä ota sitä lisää ja älä ota sitä useammin kuin suositellaan etiketissä, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Jos tämä lääke ärsyttää vatsaa, voit ottaa sen ruoan kanssa tai lasilliseen vettä tai maitoa, vähentää ärsytystä.

Oikea käyttö Tämä Medicine

Potilaille ottaen laajennettu versio tabletin muodossa tätä lääkettä

Jos yhdistelmään sisältävää lääkettä aspiriini on vahva etikka haju, älä käytä sitä. Tämä haju tarkoittaa lääkettä hajottaa. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy apteekista.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Kylmässä oireet ja poskionteloiden kipu ja ruuhkia

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Varotoimet Vaikka lääkkeen käyttämisen

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Ennen kuin mitään iho testit allergiat, kerro hoitavalle lääkärille, että käytät tätä lääkettä. Tulokset testi voidaan vaikuttaa antihistamiinia tämän lääkkeen.

Tarkista lääkäriltä, ​​jos oireesi eivät parane tai pahenevat, tai jos sinulla on korkea kuume.

Antihistamiinia tämän lääkkeen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermoston (CNS) depressants (lääkkeitä, jotka hidastavat hermostoon, aiheuttaen mahdollisesti uneliaisuutta). Joitakin esimerkkejä keskushermostoa lamaavien muitakin antihistamiineja tai lääke heinänuha, muita allergioita, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkettä; reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, barbituraatit, lääketiede epilepsiaan, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hammaslääkärin anestesia . Tarkista lääkäriltä ennen jokin yllä mainituista, kun käytät tätä lääkettä.

Myös vatsavaivoja voi olla todennäköisempää, jos juot alkoholijuomia ottaen lääke, joka sisältää aspiriinia. Lisäksi juominen suuria määriä alkoholijuomia ottaen lääke, parasetamoli voi aiheuttaa maksavaurioita.

Antihistamiinia Tässä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille tulla uneliaisuutta, huimausta, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai eivät ole hälytys.

Dekongestantille Tässä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille tulla hermostunut tai levoton tai on vaikeuksia nukkumassa. Jos sinulla on ongelmia univaikeudet, ota viimeinen annos tätä lääkettä joka päivä muutaman tunnin ennen nukkumaanmenoa. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Myös tämä lääke voi lisätä keskushermostoa stimuloivia ja muita vaikutuksia ruokavalion apuvälineitä. Älä käytä lääkkeiden ruokavalioon tai ruokahalu tämän lääkkeen käytön aikana, jos olet tarkistanut lääkäriltä.

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta (myös hammasleikkaukset) tai kiireellistä hoitoa, kerro lääkärin tai hammaslääkäri vastaa, että käytät tätä lääkettä.

Antihistamiinit voi aiheuttaa kuivan suun, nenän ja kurkun. Tilapäisestä helpotusta suun kuivuminen, käyttö sokerittomia makeisia tai purukumia, sulattaa bittiä jäätä suussa, tai käytä sylki korvike. Jos suussa edelleen tuntea kuivua yli 2 viikkoa, kysy hammaslääkäri. Jatkuvat suun kuivuminen saattaa lisätä hammassairaus, kuten karies, iensairaus, ja sieni-infektiot.

Tarkista etiketti kaikkien over-the-counter (OTC), nonprescription ja reseptilääkkeiden nyt ottaa. Jos jokin sisältävät parasetamolia tai aspiriinia tai muita salisylaattien, kuten diflunisal tai vismuttisubsalisylaatti (esim Pepto-Bismol), olla erityisen varovainen. Tämä yhdistelmä lääke sisältää parasetamolia ja / tai salisylaattia. Siksi kun se taas minkään lääkkeen, joka sisältää nämä lääkkeet voivat aiheuttaa yliannostuksen. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Potilailla aspiriinia sisältäviä lääkkeitä

Diabeetikoilla ottaen salisylaattia sisältävä lääke, vääriä virtsan sokerin testitulokset voi ilmetä

Pienemmät annokset tai satunnainen käyttö ei yleensä vaikuta virtsan sokeri testejä. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen, varsinkin jos diabetes ei ole hyvin hallinnassa.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Vaikka vakavia sivuvaikutuksia ilmenee harvoin, kun tätä lääkettä otetaan suositeltu, ne voivat olla todennäköisempää, jos: liian paljon lääkettä on otettu, se otetaan suurina annoksina, tai se otetaan pitkään.

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Merkkejä vakava parasetamolia yliannostus voi näkyä vasta 2-4 päivää sen jälkeen, kun yliannostuksen on otettu, mutta hoito estää maksavaurioita tai kuolema on aloitettava 24 tuntia tai vähemmän yliannostuksen jälkeen on otettu.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Ei kaikki edellä mainituista haittavaikutuksista on raportoitu näistä lääkkeistä, mutta niitä on raportoitu ainakin yksi niistä. On joitakin yhtäläisyyksiä joukossa näiden yhdistelmä lääkkeitä, niin monet näistä haittavaikutuksista voi ilmaantua jotakin näistä lääkkeistä.

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.