antikolinergit ja antispasmodisten (suun kautta, parenteraalisesti, peräsuolen kautta reitti, transdermaalinen reitti) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Jos haluat käyttää jotakin näistä lääkkeistä suun

Jos haluat käyttää injektiona disyklomiinin

Jos haluat käyttää peräpuikkona muodossa Skopolamiinin

Jos haluat käyttää depotlaastari muodossa Skopolamiinin

Ota lääke vain ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

varastointi

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Älä säilytä kylmässä. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Pidä nestemäisessä muodossa tämän lääkkeen tiiviisti suljettuna ja pitää sen jäätymisen. Ei saa säilyttää jääkaapissa siirapin muodossa tätä lääkettä.